Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Akhisar 2. ligde TD arıyormuş oraya mı geçsem, istifa da bir hizmettir
Neyse sezon bitsin de bakalım.
Akhisar 2. ligde TD arıyormuş oraya mı geçsem, istifa da bir hizmettir
Akhisar 2. ligde TD arıyormuş oraya mı geçsem, istifa da bir hizmettirNeyse sezon bitsin de bakalım.
Sakatlıklar çok büyük sıkıntı çok![]()
İlk sezon şampiyonlar ligini aldım ikincide çeyrek final oynadım ama ligde çok zorlandım neredeyse son haftalarda şampiyon oldum şike mi yapıyorlar ne ama oyunda aşırı iyi kadrosuna göre fener şuan 3.sezonda ilk 3 maçta 15 gol atıp yemediler bile.
Gençlerbirliği ile 5. sezondaydım ama ani bir kararla new game açtım...Takımım çok iyiydi ilk şampiyonluğumu kazanmıştım ama artık işin suyu çıkacaktı.. Önce Lecce ile açtım ama oyunda 2 ay ilerleyip vazgeçtim dün bir renktaş Villareal ile oynuyorum deyince feyz alıp Villareal'le new game yaptım..
Bakalım sarack gibi ama İspanya Ligini sevmiyorum seneye 1. lige çıkarız sonra ne olacak ?Real-Barca her türlü akar...
Beyler Galatasaray ile yeni sezona başladım,hangi oyuncuları alıp hangilerini satmamı tercih edersiniz?
Yeni aldım oyunu,son steam update ile beraber Drogba+Sneijder Galatasaray'da başlıyor sezona,Ujfa sakat değil.
Frei, Douglas ve Jem Karacan'ı al ilk etapta. Gerisi zaten gelir.![]()
İşte amaç onların hegomonyasını bitirmek ve şampiyon olmak. Ben bunun için uğraşıyorum uzun vadede ....
Eyvallah hocam.
Udinese'den ismini hatırlamadığım bir sol bek -Riera'dan daha iyi- kiralıyorum sezon sonu 3,2m satın alma opsiyonuyla.
Riera'yı satarım heralde,ordan gelecek para ile de bi stoper alabilirim uzun vadeli. Mevcut defans ile folloş oluruz Avrupa'da.