Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Süper bi geri dönüş yaptık :yenieek:

Bora'nın dediği 4-1-2-1-2'yi AZ Alkmaar maçında denemiştim ama çok kötü oynayıp 1-1 berabere kalınca Southampton maçında 4-5-1'e dönmüştüm tekrar. Bu maçta da işler kötü gitti, 2-0 geriye düştük ve ikinci yarıya 4-1-2-1-2 ile çıktım, 4-2 kazandım maçı. :yenieek:

21bkoqc.png

l52ct.png

l52f8.png

l529b.png

CL'de ilk maçımızı Chelsea deplasmanında oynadık. Çok sakatımız vardı. (Drogba, Burak, Amrabat vs vs..) Ama yine de iyi oynadık.

Maçın başında Torres'in golü ile Chelsea 1-0 öne geçti. Ondan sonra maç ortadaydı. Gitti gitti geldi. Daha sonra son dakikalarda Donovan frikikten çakınca maç 2-0 bitti. Ama bu Chelsea'ye Arena'da çakarız ondan şüphem yok ;)

Özgür Kızılaslan

El Hamdoui'yi mi alayım Miccoli'yi mi yaratıcı forvet olarak?

Miccoli 33 yaşında. 2.5 sene sözleşme teklif ettim sanırım ve 3.5m€ alacak. Bonservis bedeli 5.5m€. Sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Hamdoui 28 yaşında. 4.5 sene sözleşme, 2.5m€ civarıydı sanırım senelik. Bonservis bedeli 3.9m€.

Hamdoui özellikler:

2afj1jd.jpg

Miccoli:

soqukm.jpg

Hedeflerine göre değişir. Eğer beni idare etsin de ben geleceğe yatırım yapayım diyorsan Miccoli'yi al. Ben 25 yaşından büyük topçu almam kolay kolay. Scout'un yeni yetenek diye getirdiği adamlara güncel yetenek ve potasiyele göre dizdir bence. Aynı paraya şimdi 1 tık altı, gelecek sene 2 tık üstü olacak adamlar bulabilirsin.

Bu iki adam da bana uygun değil mesela kafa vuruşu 15'ten düşük olan forveti kapıdan sokmam.

Hedeflerine göre değişir. Eğer beni idare etsin de ben geleceğe yatırım yapayım diyorsan Miccoli'yi al. Ben 25 yaşından büyük topçu almam kolay kolay. Scout'un yeni yetenek diye getirdiği adamlara güncel yetenek ve potasiyele göre dizdir bence. Aynı paraya şimdi 1 tık altı, gelecek sene 2 tık üstü olacak adamlar bulabilirsin.

Bu iki adam da bana uygun değil mesela kafa vuruşu 15'ten düşük olan forveti kapıdan sokmam.

Şimdilik idareten biri lazım Cisse'nin yanına. Kafa çok önemli değil teknik kapasitesi yüksek ve Cisse'yi iyi besleyecek biri lazım.

Yani sistemin falan benimkinden çok farklı. Miccoli'nin fiziksel statları da çok kötüymüş. Hamdoui biraz daha hareketli gibi.

Hamdoui iyi adam oyunda da.

Yani sistemin falan benimkinden çok farklı. Miccoli'nin fiziksel statları da çok kötüymüş. Hamdoui biraz daha hareketli gibi.

Doğru. Bi de 33 yaşında adama o kadar para vermek istemiyorum, hele ki sezon sonu beleşe alabilecekken. :D Hamdoui'yi alayım bari. Sağolasın. :ayatollah:

sırayla 8.lik - 2.lik - 6.lık tan sonra takımı şampiyonluk için kurduk ve 26.hafta sonunda puan durumu..en çok gol atan takım olsamda..stoperler james tomkins ve ömer torak olmasa buralarda olamazdık.. yalnız chelsanin 8 milyona önerdiği ve aldığım andre ayew sok kanatta oynatmama ve birçok maçı sakatlık nedeni ile kaçırmasına rağmen en çok gol atan oyuncum..

İngiltere Premier Lig_ Genel Bakış Turlar-2.png

... Bi de Obertan ile Ben Arfa çok fazla şut çekiyor o bölgedeki oyuncunun şut çekmesini "nadiren" olarak ayarlasam da. :o

uzaktan şut çekme özelliği bazı oyuncularda ppm olarak mevcut. bunlara ne dersen de, kaleyi gördüğü yerden vuruyor. bu nedenle birçok hücum heba oluyor.

l5ulz.png

oyuncunun uzaktan şut talimatını "nadiren" olarak ayarlamanın yanı sıra, özgürlüğünü kısıtlamak da gerekebilir.

l5upz.png

takımdaki tüm oyuncuların özgürlüğünü kısıtlamak için şöyle bir yöntem de mevcut:

l5ut1.png

Maç motoruna tahammül edebilmek için nette araştırma yapıp genel önerilerin uygulayınca birden takım deli gibi top oynamaya başladı. Neyse.

Oyunun gerçekçi taraflarından biri de,menajerlik reputasyonunuza göre takımlar size teklif yapıyor.Tecrübe de çok önemli. 3. senemi bitirdim,bir tek Lyon'dan teklif geldi sezonun ortasında bugüne kadar.

sırayla 8.lik - 2.lik - 6.lık tan sonra takımı şampiyonluk için kurduk ve 26.hafta sonunda puan durumu..en çok gol atan takım olsamda..stoperler james tomkins ve ömer torak olmasa buralarda olamazdık.. yalnız chelsanin 8 milyona önerdiği ve aldığım andre ayew sok kanatta oynatmama ve birçok maçı sakatlık nedeni ile kaçırmasına rağmen en çok gol atan oyuncum..

Ben ilk sezondan sonra 16 milyon euro sayıp ( 4 peşin kalanı 48 ay vade ) Ayew'i kattım kadroya,taktik de 4-3-3'e döndüm. Bir önceki sene Drogba gol kralı olmuştu ama bu sene hiçbir oyuncum gol kralının yanına bile yaklaşamadı,Ayew yine en fazla gol atan oyuncum oldu. Sezon sonu şampiyon oldum.

Sağlam bi DM lazım, Galatasaray kadrom var dm olarak dannyi kullanıyorum yokluktan :sad007: önerileri alalım ??

4.sene uğraştık ve şampiyonluğa ulaştık..fakat oyuncularımı elde tutabilecekmiyim bilmiyorum..

İngiltere Premier Lig_ Genel Bakış Turlar-3.png

zlvqfc.jpg

:D:D:D Dayanamamış artık.

FM 13'ü Klasik Modda oynamayı deneyeyim bide :asd:

buda performans tablosu...yalnız şu halilovic i gözlemci buldu.helal olsun adama..çok büyük oyuncu olacak..tavsiye ederim .. şut demek halilovic demek

asdafrwefgvczzd.png

uzaktan şut çekme özelliği bazı oyuncularda ppm olarak mevcut. bunlara ne dersen de, kaleyi gördüğü yerden vuruyor. bu nedenle birçok hücum heba oluyor.

oyuncunun uzaktan şut talimatını "nadiren" olarak ayarlamanın yanı sıra, özgürlüğünü kısıtlamak da gerekebilir.

takımdaki tüm oyuncuların özgürlüğünü kısıtlamak için şöyle bir yöntem de mevcut:

Süpersin. :016: Her maç 5-10 tane şut çeken adam artık şut çekmedi ve 3-0 kazandık :cool: Çok sağol. :016:

grup.jpg

Grubu namağlup birinci tamamlayarak bir üst tura çıktık. Rakibimiz PSV. Son 16'daki rakibimiz ise Shaktar - Basel eşleşmesinin tur atlayanı olacak.

Premier Lig'de ise 17 hafta sonunda 28 puanla 6. sıradayız. İlk 5 şu şekilde:

Takım - Oynadığı maç - Puan

Tottenham - 17 - 41

Chelsea - 16 - 37

ManUtd - 17 - 34

Stoke - 17 - 34 :o:o:o

ManCity - 17 - 33

Ligin en az gol yiyen ve en çok gol atan sıralamalarının ikisinde de sekizinciyiz. 17 maçta 21 gol atıp 16 gol yemişiz.

Genel istatistikte en golcü oyuncumuz 12 golle Cisse. Cisse'yi 6 golle Ben Arfa, 5 golle Gouffran takip ediyor.

En çok asist yapan oyuncumuz ise 6 asistle Malouda. Sanırım çoğunu sonradan girdiği maçlarda yaptı. Malouda'yı 5 asistle Cabaye, 4 asistle Ben Arfa takip ediyor.

Ortalama derecesi en yüksek olan ve devamlı oynayan oyuncumuz Coloccini. Tam bir istikrar abidesi ve ortalama derecesi 7.60. Onun ardından 7.25 derece ile Malouda ve Ben Arfa, 7.23 ile Debuchy geliyor.

Galatasaray la Real Madrid i Birinci Tur da attim :troll:

Inanilmaz, aslinda sandim tarihi fark yiyerek veda edecez diye, ama Evde 4-1 yendim, Real Madrid de 2-1. Emenike sagolsun. Onlarin ataklari cok cok daha fazlaydi, yinede kontra dan buldum xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt