Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Stoper lazımsa paraya kıyıp CAPUANO'yu alın.

WBA'yı yönetiyorum Aston Villa deplasmanında 1-0 yeniliyorduk 3 kere penaltı kaçırdık :D Allah'tan sonradan maçı çevirdik 1-2 kazandık :ayatollah:

Steam hesabını benimle paylaşacak bir Allah'ın kulu yok mu ?

Chelsea'ye futbol dersi verdik. :cool:

Talha_Kullu_Haberler_Gelen_Kutusu_7.png

İlginç bi şekilde kariyerimdeki en farklı galibiyeti 23. dakikada yalnızca 1-0 öndeyken kırmızı kart alarak elde ettim.

Vit_Guimar_es_v_Newcastle_Overview_Overview.png

Hemen sonrasında ligde zor günler geçiren Schalke teklif yaptı ama direk reddettim.

Talha_Kullu_News_Inbox_2.png

Ligde şu anki puan durumu ve konumumuz.

English_Premier_Division_Overview_Stages.png

Bu arada takım konuşmaları acayip önemli, onu fark ettim. Son zamanlarda çok daha fazla dikkat ediyorum ve iyi sonuçlar alıyoruz.

bi türkçe bi ingilizce mi oynuyon napıyon

UEFA 1. turda Athletic Bilbao'yu evde 3-0, dışarda 0-0'lık skorlarla eledik ve son 16'daki rakibimiz Arsenal oldu.

çalışma izninin bi çaresi yokmu ya?

Takım tepetaklak oldu iyice. :o

Oyun bazen öyle bir ayarlıyor ki kendini, o dönem ne yapsanız da yenemiyorsunuz kimseyi.

Oyun bazen öyle bir ayarlıyor ki kendini, o dönem ne yapsanız da yenemiyorsunuz kimseyi.

Aynen. Bazen baktım seri mağlubiyetler geliyor hemen kaydet tekrar oyna taktiğine geçiyorum :D ama nafile. Yaklaşık 10 küsur maç yaptıktan sonra ve hertürlü taktiği denedikten sonra kıl payı yeniyorum ya da beraberlik oluyor. Başka bir ilginç tarafıda son dakika gollerinin abartı derecesinde olması.

Aynen. Bazen baktım seri mağlubiyetler geliyor hemen kaydet tekrar oyna taktiğine geçiyorum :D ama nafile. Yaklaşık 10 küsur maç yaptıktan sonra ve hertürlü taktiği denedikten sonra kıl payı yeniyorum ya da beraberlik oluyor. Başka bir ilginç tarafıda son dakika gollerinin abartı derecesinde olması.

Ne yaparsam yapiyim olmuyor. Rakiplerin pozisyonları kolay gol olurken benimkiler karşı karşıya bile dağa daşa vuruyorlar.

Tam yeniyordum, defans oyuncum pası gitti rakip forvete attı 90. dakikada ve berabere bitti.

Bu oyunda böyle şeyler olması oyundan soğutuyor beni.

Vize haftasına girerken bile sabah 7'ye kadar cıkamıyorum FM'den, güzel bir 2 hafta beni bekliyor vize haftalarında.

İlk sezon Nottingham Forest'la lider olarak Premier Lig'e yükseldim.

İkinci sezon ise 7. oldum.

Ama 3. sezon oyun sapıtıyor bende ve maç kazanamıyorum.

Tam yeniyordum, defans oyuncum pası gitti rakip forvete attı 90. dakikada ve berabere bitti.

Bu oyunda böyle şeyler olması oyundan soğutuyor beni.

Çok fazla oluyor bu acayip abartmışlar. Zaten maçlarda ne zaman gol yesem %80'i kaptırdığım top sonucu oluyor, %15'i duran top.

Bi de en sinir olduğum şey rakibin oyuncusu elini kolunu sallaya sallaya kanattan içeri giriyo, benim defans sadece takip ediyor adamı. :o En çok Bale ile oluyor bu.

Eğer benim rakibim benden kuvvetli ise ve ben ikinci yarının ortalarında falan bir gol buluyorsam, 5 ila 10 dakika arası yüzde 95 ihtimalle yiyorum. Son 5 dakikada ise yüzde 80 yiyorum. Maç 1-2 bitiyor. Bunu çok fazla abartmışlar, sürekli oluyor. Ne yaparsan yap önleyemiyorsun. İlla 90+1 de gol atacan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt