Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

3 sene boyunca tottenhami yonettim. 1 uefa, 1 cl kazandim. ligde sirasiyla 4. , 2. , 3. oldum. sampiyon olamadik maalesef. 3. senenin sonunda manudan teklif geldi sir emekli oldu. kabul ettim. bayagi transfer yaptim. guzel kadro kurdugumu dusunuyorum. cristian erickseni de baglamaya calisiyorum. belki bi de yedek kaleci alirim

Renktaşlar Chedjou'nun ilk sezon başı (hemen oyun başında ki) profilini rica etsem koyabilir misiniz ? Merak ettim de :)

nnz17.jpg

benfica ile kariyer açtım gayet zevkli, cardozo gaitan lima aimar güzel 4 lü

Galatasaray'la kariyer yaptim. Sezon öncesi Süper kupa finalinde tek kale oynadigimiz maci 2-1 kaybettik, 3 sutu bulunan fener yine herzamanki gibi balla bir galibiyet aldi.

Süper Lig'de 4 puan farkla liderim, SL'de (Porto-Zenit-Salzburg) grubundan lider ciktim, ikinci turda simdi Celtic geldi sansima. Ilk mac deplasmanda.

Transferlere gelecek olursam sezon öncesinde bana pek güvenmedi yönetim ve bütce vermediler acikcasi. Bende sadece tek sol bek takviyesi ile sezona girmek zorunda kaldim. Milan'in sag beki Mattia de Sciglio'yu 1 yilligina kiraladim (sol bekte oynayabiliyor ve gayet iyidi bende). Maalesef satin alma opsiyonu 20 milyon euro ve almam mümkün gözükmüyor.

Devre arasinda 1.8 milyon euro'ya Benfica'dan Enzo Perez'i transfer ettim. Umut Bulut'un bonservisini aldim ve 1-2 oyuncumuzla mukavele yeniledim. Ujfalusi benim icin hala önemli bir oyuncu, Semih Kaya'ya özel ders veriyor (mukavele uzama sebebi). Ufuk ve Aykut'u toplam 100 bin euro bonservisle gönderip Akhisar'dan Oguz'u aldim. (Kupa maclarinda kaleyi ona emanet ediyorum, suana kadar gayet iyidi).

Hakan Balta sürekli sakatlaniyor oyunda nedense, alternatif oyuncu olmasina ragmen hic kullanamadim. Devre arasinda 750 bin euro'ya Vederson'u almaya makhum etti beni. Sercan gereksizini gönderip yerine Nobre'yi aldim (önümüzdeki sene kadroya dahil olacak). Felipe Melo'nun bonservisini almam mümkün gözükmüyor suan. Melo uzatmak istemiyor. Bu yüzden Perez'i transfer ettim. Johan Elmander'i 1.5 milyona Fransa'dan bir takima sattim.

Devam..

Sampiyonlar ligi 2.turunda Celtic'i eleyip Chelsea ile eslestim ceyrek finalde, maalesef kil payi elendik. Celtic'le deplasmanda 1-1 berabere kalip iceride 1-0 yendim, Chelsea'ye evimde 0-1 kaybedip deplasmanda 2-2 berabere kaldim. Bir golle kacti tur. Transferlerime devam ettim. Engin Baytar'a iki teklif geldi 1 milyon euro'ya sattim, sol beke PSG'den Maxwell'i 2.5 milyon euro bonservis bedeli ile transfer ettim. Benfica'dan aldigim Perez gayet iyi oynuyor suana kadar, Melo'yu alma ihtimalim cok düsük, orta saha alamazsam Perez banko oynar orada. Kupada yari finalde Besiktas'i eleyip finale yükseldim, ilk macta BJK 9 kisi kalinca net 3-0 galip geldim. Ligde ise 7-8 puan fark var Fener'le. 3.Eskisehir'le aramda 13 puan fark var. 4.BJK :)

Muslera

Eboue Gökhan Semih Vederson

Perez Melo Selcuk Amrabat

Sneijder

Burak

Suan böyle oynuyorum, Drogba ciddi bir sakatlik icerisinde. Bol bol rotasyon yapiyorum, Ujfalusi-Dany-Hakan-Riera-Sabri-Umut gibi oyuncularla.

Hamit her bölgede alternatif oyuncum sayilir, Perez'i alinca Hamiti kestim.

2v1uuxw.jpg

en son manisaspor ile trabzona 7-1 yenilmiştim. rekorumu geliştirmiş oldum böylece

Ekli dosyayı görüntüle 4984

Garip Bişi Oldu.

Kaleciyle messi isim benzerliği olmuş kaleci 29 gol attı görünüyor.

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 95

nqxmz.png

Eskilerden :coffee:

Takımı baştan aşağıya yenilemişsin abi, bende Akhisar kariyeri yapmıştım bu sene zevkli geçiyor :)

Takımı baştan aşağıya yenilemişsin abi, bende Akhisar kariyeri yapmıştım bu sene zevkli geçiyor :)

1-2 tecrübeli oyuncu + sevdiğim veletleri topladım :D

gekas + pohjanpalo yardırıyor , müthiş bir savunma ve kontra atak takımı oldu :D

epey keyifli gidiyor şimdilik.

2012 de drogba ve sneijder i getiremedim :D

yigit abinin postlarına bakınca oyuna tekrar başlayasım geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt