Galatasaray'la kariyer yaptim. Sezon öncesi Süper kupa finalinde tek kale oynadigimiz maci 2-1 kaybettik, 3 sutu bulunan fener yine herzamanki gibi balla bir galibiyet aldi.
Süper Lig'de 4 puan farkla liderim, SL'de (Porto-Zenit-Salzburg) grubundan lider ciktim, ikinci turda simdi Celtic geldi sansima. Ilk mac deplasmanda.
Transferlere gelecek olursam sezon öncesinde bana pek güvenmedi yönetim ve bütce vermediler acikcasi. Bende sadece tek sol bek takviyesi ile sezona girmek zorunda kaldim. Milan'in sag beki Mattia de Sciglio'yu 1 yilligina kiraladim (sol bekte oynayabiliyor ve gayet iyidi bende). Maalesef satin alma opsiyonu 20 milyon euro ve almam mümkün gözükmüyor.
Devre arasinda 1.8 milyon euro'ya Benfica'dan Enzo Perez'i transfer ettim. Umut Bulut'un bonservisini aldim ve 1-2 oyuncumuzla mukavele yeniledim. Ujfalusi benim icin hala önemli bir oyuncu, Semih Kaya'ya özel ders veriyor (mukavele uzama sebebi). Ufuk ve Aykut'u toplam 100 bin euro bonservisle gönderip Akhisar'dan Oguz'u aldim. (Kupa maclarinda kaleyi ona emanet ediyorum, suana kadar gayet iyidi).
Hakan Balta sürekli sakatlaniyor oyunda nedense, alternatif oyuncu olmasina ragmen hic kullanamadim. Devre arasinda 750 bin euro'ya Vederson'u almaya makhum etti beni. Sercan gereksizini gönderip yerine Nobre'yi aldim (önümüzdeki sene kadroya dahil olacak). Felipe Melo'nun bonservisini almam mümkün gözükmüyor suan. Melo uzatmak istemiyor. Bu yüzden Perez'i transfer ettim. Johan Elmander'i 1.5 milyona Fransa'dan bir takima sattim.