Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vazgeçtim ondan. Wellington Nem için şartları zorluyorum şimdi, umarım alabilirim. :D O olmazsa Bakkali falan bakacağım. Torje'yi ikna etmiştim sonra transferi iptal ettim :evilsmile:

Torje FM 2013'te 2012'de felan ozelliklerinin cok ustunde performans gosteriyordu. Bu oyunda bilemiyorum ama o adam genelde FM'de efsanelesiyor . Nem mi Torje mi dersen bence Torje'yi al . Mesela Candreva da cok iyi gozukmuyor ama bendeki performansi muazzam =) .

Torje FM 2013'te 2012'de felan ozelliklerinin cok ustunde performans gosteriyordu. Bu oyunda bilemiyorum ama o adam genelde FM'de efsanelesiyor . Nem mi Torje mi dersen bence Torje'yi al . Mesela Candreva da cok iyi gozukmuyor ama bendeki performansi muazzam =) .

Salah'ı aldım :D

Kaleci önerisi var mı ya şöyle 5-10 milyona max?

CL'de çeyrek final ilk maçında Juve'ye 0-1 mağlup oldum. Grup performansı buydu ama durumlar pek parlak değil bu ara 6 maç üst üste galip gelemedik.

[attachment=4885:asa.png]

Üst turda Porto'yu eledik, şimdi çeyrek final 2. maçı Juve. :(

Ekli dosyalar

• asa.webp
    asa.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 173
Capital One kupasinda final'de Nottingham'e elendim.

ef4lbuvy.png

Lig'de son maclarinin cogunu kazanip 11. oldum

dos7vff5.png

Forest affetmez. :D

Malum ortamlardan edindim ve kurdum oyunu. Birazdan yeni bir kariyer açıcam.

Hangi takımla açacağıma karara veremedim daha :(

Elde kalan yabancılar Eboue, Melo, Dany, Bruma, Drogba ve Sneijder.Drogba sözleşme bitince yenilemedim.Maaşını düşürdü öyle imzaladım.Dany elimde kaldı.Eboue'yi satma yolunu arıyorum 1.5-2 ye sallayacaz artık.Statü sağolsun Muslera'yı 13 milyon euro'ya Barça'ya sattım.Chedjou'da 7'ye gitti.

Ömer Toprak tuzlu olsa da kadroya katabildim.Erkan Zengin'i beleşe aldım.Özkan Yıldırım ve Muhammet Demir'i aldım.Antonio Valencia'yı kiraladım.Onur Kıvrak'ı kadroya katmaya çalışıyorum ama sanırım Eray'a kalcak bütün bir sene..

Baya bi transfer yaptık, sanırım daha yapmayız, kısa bir zaman var zaten. Belki bir forvet alırım.

Motta'yı sırf başkanın fantezileri yüzünden kiraladım, kendi ırkından topçu istiyormuş beyefendi. :ka21:

Dæhli'yi alıp kulübüne geri kiraladım, potansiyelli bir AMC imiş.

Falque'yi geçen sezon için almıştım ama meğerse bu sene katılıyormuş takıma :redface: Gereksiz oldu ama ucuz en azından.

Salvio'yu kadro derinliği için transfer ettim.

Matic hiç aklımda yoktu, satılık oyunculara baktım karşımda harika vaziyette duruyordu :) 4.2m€ da iyi yani. Yıllık ücreti de 1.6m€ falan.

Caulker'ı ilk günden beri almaya çalışıyordum ama çok niyetli değildim yine de. Sonra kadromdaki as stoperlerimden biri (Erazo) gitmek isteyince Caulker takımıma katıldı.

Xvef1Db.png

Sezonun ilk 2 resmi maçında UEFA Kupası 3. öneleme turunda Rijeka adlı takımla oynadık. İlk maçı evimizde 3-0, ikinci maçı 2-1 kazandık ve PlayOff'larda oynamaya hak kazandık. 2 maçta da goller Quagliarella ve Ramirez'den geldi. Quagliarella ilk maçta 2, 2. maçta 1 gol atarken, Ramirez iki maçta da birer gol attı. Ruddy baya iyi gibi bu arada.

Medya bizim 8. olmamızı bekliyor, bir kez daha yanıltırız onları umarım daha üst sıralarda bitirerek. İlk lig maçımız evimizde Everton'a karşı.

İlk yarının fikstürü şimdilik şu şekilde:

VJ0zR6r.png

Monaco ile açtım kariyeri. İlk iş iyi bir kaleci almak ve iyi bir defans organizasyonu sağlama. Ofansta sıkıntı çekeceğimize inanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt