Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende İngiltere ligine geçeceğim.Alt ligden bir takım alırım belki.Yabancı sınırı yok daha rahat.

Serbest transferler faydalı olur mu?

sezon basi schalkenin kadrosunu buraya atabilecek babayigit var mi?

İleride "Depay-Enes-Bilal" üçlüsü mükemmel bir uyum içindeler

NTeN404.jpg

aA7cDUn.jpg

1Qb0ITq.jpg

Oyunu dün yükleyip Galatasaray'la başladım ama yıllardır hep aynı şeyi yapınca sıktı Süper Kupa maçına kadar sabrebildim.Everton'la yeni kariyer açtım.İlk üç hafta 9 puan topladı takım,dördüncü hafta M.City e direnemedik tabi :). Şimdilik bu kadar.

Bruma'nın 34 maçta 44 gol attığı oyun oynanmaz. Eğer başka bir anormallik yoksa. Kimi görsem bol gollü galibiyetler alıyor. Bu nasıl oyun böyle? Biraz zor olmalı maç motoru. Transferi saçmalayıp kasacaklarına maç motorundaki bu anormalliği düzeltmeliler.

Arsenal ile 6. oldum ama Sampiyonlar Ligi'ni kazandım. Kura biraz şanslıydı gerçi. Gruplarda Schalke, Red Bull, Olympiakos vardı. Sırayla Napoli, Benfica ve PSG ile eslestim. Finalde Barca çıktı, ofansif taktigimle çıkıp Maci izlemedim totem olsun diye. 84'te Sanchez'in ortasında Depay kupayı getirdi.

N5

lan o Bruma hangi mevkide oynadı da o kadar gol attı,bende 4 sezondur çektiği tüm şutları auto attı-şuta tepki olarak doğmuş bende,benim kariyerde Olcan robben gibi maşallah,Holebas'ı sol bek niyetine alıp sol kanata koydum leblebi gibi gol atıyolar Olcan'la.

Aldim oyunu. Her zaman oldugu gibi schalkeyle basladim. butce sikintili. farfan 7 ay sakat. bu seneyi gecistirecez mecbur. cl potasinda kalmak hedef.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt