Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşların emeklerine saygım var ama şu ana kaar gördüğüm kadarıyla, sırf başarılı olunsun die oyun yapmışlar.

Yine herkese saygım var ama 9 gollü galibiyetler, CL almalar, Hull ile 3. sezonda şampiyonluklar filan yaşadığımda direkt kapatırım oyunu:)

Arkadaşların emeklerine saygım var ama şu ana kaar gördüğüm kadarıyla, sırf başarılı olunsun die oyun yapmışlar.

Yine herkese saygım var ama 9 gollü galibiyetler, CL almalar, Hull ile 3. sezonda şampiyonluklar filan yaşadığımda direkt kapatırım oyunu:)

Valla hocam FM 12'de aldığım zevki hiçbir seride bulamadım şu ana kadar..
Ayrıca Hull ile şampiyonluklar yaşamada ben bir anormallik göremiyorum. Malum aradan 10 yıl geçmiş ve regenler ortaya çıkmış. Hull'un kadrosu güçlü hale gelmiş kısaca. Çok şey değişmiş olabilir..

Rekabet, kıran kırana maç, kemik sesi, yoktan takım varetmek isteyenler BAL Ligine.

GT-I9300 Tapatalk

cl mucadelesi verebiliyoruz ancak :(

Valla hocam FM 12'de aldığım zevki hiçbir seride bulamadım şu ana kadar..
Ayrıca Hull ile şampiyonluklar yaşamada ben bir anormallik göremiyorum. Malum aradan 10 yıl geçmiş ve regenler ortaya çıkmış. Hull'un kadrosu güçlü hale gelmiş kısaca. Çok şey değişmiş olabilir..

10.yıl mıydı? Pardon o zaman. Ben 3. yıl diye okudum ve anladım nedense:)

Hajduk ile Eylül'e kadar geldim. Tam oyunu kaydediyordum, pat elektrikler gitti. Otomatik kayıtı da kapatmıştım, kariyerde kaynadı tabi. Bütün hevesim kaçtı.
Şimdi tekrar bir takım arıyorum. Sizce Arsenal açmalı mıyım?

Hajduk ile Eylül'e kadar geldim. Tam oyunu kaydediyordum, pat elektrikler gitti. Otomatik kayıtı da kapatmıştım, kariyerde kaynadı tabi. Bütün hevesim kaçtı.
Şimdi tekrar bir takım arıyorum. Sizce Arsenal açmalı mıyım?
Everton, Gladbach, Inter, Milan bunlardan birini tavsiye ederim.

bir sonraki guncellemede Turkiyedeki yeni yabanci kurali da eklenecekmis

Orta Saha'ya oyuncu ariyorum. Maksimum bütce 10 milyon euro. Önerilerinizi bekliyorum.

Afedersiniz malca bir oyun yapmışlar. Aldığıma pişman oldum.

Mahalle maçı gibi bol gollü maçlar, kolayca başarılı olmak filan. Hani ecnebi tabirle 'challenge' arayan biriin zerre keyif alamayacağı bir oyun. Benim gibi hele başarıyı şampyion olmak filan değil de çok kötü takımları yukarı çıkarmak, uzun vadeli, gerçekçi oyun oynamak isteyenler için uzak durulması gerekiyor.

Cidden çok pişmanım. Yahu bir maçta 0-0, 1-0 bitsin. Sadce benim değil, hiç bir maç bu skorla bitmiyor. 5-6'lar havada uçuyor.

Orta Saha'ya oyuncu ariyorum. Maksimum bütce 10 milyon euro. Önerilerinizi bekliyorum.

Ofansif birini istiyorsan Dennis Praet'i kaçırma.
Orta sınıf bir takımsan oyunun başında Marco Estrada'da free agent oluyor DMC bölgesine orta sınıf takımlar için iyi transfer.

Bu yil patch ile güncellenseydi yabanci siniri FM15 i alirdim... neyse 16 yi bekleriz

Son yillarda Galatasaray veya Konyaspor ile olan oyunlarim 3 yilli gecmiyordu, oynuyorsun türkiyede bir sekil kazaniyorsun ama avrupa mümkün degildi... üstelik iyi türk futbolcular yetismiyordu (bir iki almanya alt yapisinda cikiyordu anca)... Gercek hayat gibiydi yani :D AMA ARTIK COK FARKLI OLACAK AVRUPADA BASARI YAKIN ARKADASLAR

fm 2013 kurdum ama crash dump hatası veriyor nasıl çözerim bu sorunu yardım edin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt