Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçenin kullanım yüzdesi düşük olduğundan hile yapmadan 7-8 milyonluk sadece 2 transfer yapmak bile zor iş.

Sneijder, Melo, Dzemaili üçlüsü 36 milyona gitti. İlk sezon iyi ve bedava kaleci bulmak zordu o yüzden Muslera'yı tuttum yoksa onun da taliplisi vardı Monaco 14'e kadar çıkmıştı.
36 milyondan bana 11 civarı bir para kaldı harcayabileceğim. Gidip 48 ay taksitle oyuncu satın aldım. Balanta 2,8 Calleri 1,5 Ozan 2,2 Barreto 2m gibi bir bütçe gideri oluşturdu. Suso ve Vitinho'yu kiraladım.

2 kupa, AL'de çeyrek final görmeme rağmen yine para vermedi başkan. İkinci sezona başlarken Ched 8,5 Muslera 18, iyi bir sezon geçiren Burak 5,5'a satıldı. Selçuk'u da oyuncu takasında kullandım. Transferde yine genç potansiyelli oyuncular ile bonservisi elinde tecrübeli isimlere yöneldim. Benzer başarılar sonrası sağlam bir ekonomik yapı oluşmaya başladı. 30m bütçe verdi Başkan. Sonrası zaten yükselerek devam etti. ŞL şampiyonlukları namağlup lig şampiyonluğu vs.

Senin oyunu aşırı gerçekçi vermişler dostum :D

Artık bilmiyorum :) Ama ben hiç oyuncu satmadım. Berkant'ın dediğine göre herkes takımdaki iyi oyuncuları elden çıkarmış. Belki de ondandır. Özelikle Sneijder' e nasıl kıyıp sattınız. Ben de iki defa 3'er ay sakatlık yaşamasına rağmen sözleşmesini uzattım :)

Oyundaki en çılgın atan forveti açıklıyorum

Luciano Vietto

Abartısız her sene ligde 20 golü buluyor

Bide bazı adamlarını gücü çok düşük olmasına rağmen istatistikleri çok iyi oluyor enteresan bir durum

Liverpool'dan Flanagan'ı almıştım 3 milyon avroya

3 sene sonra 28 milyon avroya geri sattım

Liverpool'da o parayı verdikten sonra aynı mevkide oynayan Kaderabek'i Madrid'den 35 milyon avroya alınca oyunun gerçekçiliğine inandım,Fm 15 serisi olmuş :D

Editörü kullanıp Galatsaray'ın popülaritesini arttırırsanız daha rahat transfer yaparsınız. :D hem teknik adam hem de oyuncu olarak. birde borçları kırpın biraz :D yoksa zor başlarda. 2044 e kadar borç ödeniyor.

milanla tarih yazdım 1 gün içinde gerçekleşti bunların hepsi;

2s6pspi.png

2wpzgl.png

Son düzenleme:
uouvq.jpg

Nottingham Forest'ı Premier Lige çıkartıp düşmüştüm. Sonra Barnsley'nin başına geldim, 18. olur denilen takım playofflara kaldı.

Son düzenleme:
EA'nın Menajerlik oyunu daha gerçekçiydi ama oyun tutunamadı 14den beri çıkmıyor

Southampton'la başlayıp 2 sezon sonra Wenger'in istifasıyla Arsenal'in başına geçtikten sonra 2021'e kadar geldim ama canım Galatasaray'ın başına geçmek istedi. Ne yazık ki yeni yabancı kuralı gelmeden önce başlamışım kariyere. Şimdi baştan Galatasaray'la başladım ama bizim takımı yönetmek aşırı zor.

Transfer bütçesi sıfır (€0) olduğu gibi elden çıkardığım oyuncuların (Engin, Zan, Aydın, Eboué vb) maaşlarını bile bütçeyi ayarla kısmından transfer bütçesine dönüştürmeme izin vermiyor. Transfer bütçesi sıfır olduğu için bonservisi olmayan oyuncuya bile imza attıramıyorum çünkü imza parası vermek için bile para yok. Kiralık oyuncu getirmeye yöneldim. Kiralık ücreti sıfır olmayan oyuncuları da kiralayamıyorum. Man Utd'li Valencia'ya sezon başında ve Ocak ayında o kadar dil döktüm kiralık getirmek için, gelmedi. Vagner Love bile gelmedi. Bütçeyi oyuncu satarak oluşturayım desen, satış gelirinin %10'unu veriyor. Sonuç olarak ilk transfer sezonunda hiç takviye yapamadım. Ocak ayında ise Dzemaili'yi Swensea'ye 2 milyon euroya sattım. Pandev'i de bedelsiz Fulham'a yolladım. Onların yerine de ancak Quintero ve Zhirkov'u kiralayabildim. Kadro hiç iç açıcı değil. Ligde ise Beşiktaş'ın 5 puan arkasında 2. sıradayım. Ligin ikinci yarısı yeni başladı.

Ancak Şampiyonlar Ligi'nde 2. torbadan kolay takım (Basel (onlar da 2. torbaya nasıl girdiyse)) gelmesi sebebiyle 3 galibiyet 3 yenilgi 9 puanla gruptan çıktım. Yine şanslıydım ki Schalke, Porto, Leverkusen, Ajax gruplarını lider tamamlamış. Daha 2. turda Barça-PSG ve Bayern-R.Madrid eşleşti. Bense Porto'yla. Şimdi de Porto maçını oynamaya gidiyorum.

Oha gelde kafayi yeme.
Birinci sezon, SL de mucizevi bir sekilde gruptan çiktim united geldi bi sonraki turda.
Ingiltere'deki maçta ilk yari 1-0 ondeyim aha dedim beraberlik alsam iyidir. Ikinci yari chedjou kirmizi yedi 2-1 kaybettim. Neyse, içerde bisey yapariz belki dedim.
2. maç 4-3 bitti elendim. Tam 3 gol'üm iptal oldu, son 5 dakikada 2 gol yedim birisi 93'te.

Birinci sezon hep boyle oluyor bende. SL'de buyuk takima karsi aha kazandim diyorum, oyun kaybettirmek için bi yerini yirtiyo.

Oyun sapıttı bende Hamza hocayla ilgili bir resim atıcam az bekleyin :asd22:

puhahaha

Hamza hocanın Roma'nın başına geçmesinemi güleyim yoksa aldığı sonuçlara mı :asd22::asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt