Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.569
- 2.217
- 1.983
Senin kariyerin mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin kariyerin mi
Senin kariyerin mi
Kaça aldın o adamı
Kaça aldın o adamı
puhahaha
Hamza hocanın Roma'nın başına geçmesinemi güleyim yoksa aldığı sonuçlara mı :asd22::asd22:
Ben ilk Forest'ı seçtim klasik olarak. Playoff'la çıktım Premier Lig'e, sonra olmadı düşecekken kovdular.35 + primler
4.yılım bu çok oyuncu sattim
Şimdi para bok
100m+primlerle Pogbayı alacam :asd22:
Ben ilk Forest'ı seçtim klasik olarak. Playoff'la çıktım Premier Lig'e, sonra olmadı düşecekken kovdular.
Foredt sonra düştü. Genelde de oyunu kaparım böyle olunca da değişiklik olsun diye yeni takıma geçeyim dedim.
Barnsley anca aldı beni. Onla da ilk sezon 4. olup playoff'a kaldım, ilk rakibi eledik de finalde yenildik.
Şimdi yine devam ediyorum da 11. falanım, bazen çok iyi oynarken bazen çok kolay gol yiyoruz.
Ne denediysem olmadı. Maddi gücü de az kulübün.
Abi zaen yükseltiyorum da yukarıda sıkıntı oluyor. 29 Milyon Euro bütçe vardı, bence kadrom da fena değildi ama hep 1-1 gitti bir ara.İlk sene benimde sattığım oyunculardan yüzde 25 fln geliyodu
Full oyuncu kiraladım
Sonra ucuza aldığım oyuncuları sata sata baya bütçe oluştu borçlar silindi
Nettende bi tane taktik buldum acayip verimli
İllaki Championshipten takım alıp yükselteceksen Fulham'ı al gençleri fln süper bütçesi iyi
Abi zaen yükseltiyorum da yukarıda sıkıntı oluyor. 29 Milyon Euro bütçe vardı, bence kadrom da fena değildi ama hep 1-1 gitti bir ara.
Beceremedim, hangi taktik o?
Benim bi kariyerimde Barcelona'nin basina gecmisti SL finaline kadar gitti ama orda bana takildi
En sevdiğim diziliş, ama çok biri bir ofansif orta saham var diye şu an AMC'li oynuyordum.
Bende de Hasan ali kalıdırım boltona mı ne gittiOyundaki bazı mallıklar olmasa işte
Mesela Mancini>City
Skibbe>Galatasaray
Prandelli>Inter
kaç tane kariyer açtım takımlar hep aynı hamleleri yapıyor bir yerden sonra sıkıcı bir hal almaya başlıyor
Bende de Hasan ali kalıdırım boltona mı ne gitti![]()
Yardımcı antrenörün rakip talimatlarını uyguluyor musun?Caner'i de City,Arsenal fln alıyor hadi o bir nebze anlaşılır
Selçuk'u ManU fln![]()
Yardımcı antrenörün rakip talimatlarını uyguluyor musun?
Jaap Stam Yardımcı hocam
Defansif açıdan en iyi hoca zaten
Ne diyorsa ok diyom
Oyundaki bazı mallıklar olmasa işte
Mesela Mancini>City
Skibbe>Galatasaray
Prandelli>Inter
kaç tane kariyer açtım takımlar hep aynı hamleleri yapıyor bir yerden sonra sıkıcı bir hal almaya başlıyor