Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 + primler
4.yılım bu çok oyuncu sattim

Şimdi para bok
100m+primlerle Pogbayı alacam :asd22:
Ben ilk Forest'ı seçtim klasik olarak. Playoff'la çıktım Premier Lig'e, sonra olmadı düşecekken kovdular.
Foredt sonra düştü. Genelde de oyunu kaparım böyle olunca da değişiklik olsun diye yeni takıma geçeyim dedim.
Barnsley anca aldı beni. Onla da ilk sezon 4. olup playoff'a kaldım, ilk rakibi eledik de finalde yenildik.
Şimdi yine devam ediyorum da 11. falanım, bazen çok iyi oynarken bazen çok kolay gol yiyoruz.
Ne denediysem olmadı. Maddi gücü de az kulübün.

Ben ilk Forest'ı seçtim klasik olarak. Playoff'la çıktım Premier Lig'e, sonra olmadı düşecekken kovdular.
Foredt sonra düştü. Genelde de oyunu kaparım böyle olunca da değişiklik olsun diye yeni takıma geçeyim dedim.
Barnsley anca aldı beni. Onla da ilk sezon 4. olup playoff'a kaldım, ilk rakibi eledik de finalde yenildik.
Şimdi yine devam ediyorum da 11. falanım, bazen çok iyi oynarken bazen çok kolay gol yiyoruz.
Ne denediysem olmadı. Maddi gücü de az kulübün.

İlk sene benimde sattığım oyunculardan yüzde 25 fln geliyodu
Full oyuncu kiraladım
Sonra ucuza aldığım oyuncuları sata sata baya bütçe oluştu borçlar silindi
Nettende bi tane taktik buldum acayip verimli

İllaki Championshipten takım alıp yükselteceksen Fulham'ı al gençleri fln süper bütçesi iyi

İlk sene benimde sattığım oyunculardan yüzde 25 fln geliyodu
Full oyuncu kiraladım
Sonra ucuza aldığım oyuncuları sata sata baya bütçe oluştu borçlar silindi
Nettende bi tane taktik buldum acayip verimli

İllaki Championshipten takım alıp yükselteceksen Fulham'ı al gençleri fln süper bütçesi iyi
Abi zaen yükseltiyorum da yukarıda sıkıntı oluyor. 29 Milyon Euro bütçe vardı, bence kadrom da fena değildi ama hep 1-1 gitti bir ara.
Beceremedim, hangi taktik o?

Benim bi kariyerimde Barcelona'nin basina gecmisti SL finaline kadar gitti ama orda bana takildi

Oyundaki bazı mallıklar olmasa işte

Mesela Mancini>City
Skibbe>Galatasaray
Prandelli>Inter

kaç tane kariyer açtım takımlar hep aynı hamleleri yapıyor bir yerden sonra sıkıcı bir hal almaya başlıyor

Jaap Stam Yardımcı hocam

Defansif açıdan en iyi hoca zaten

Ne diyorsa ok diyom

Ben Stam'ı antrenör olarak getirdim, yardımcım İtalyan. Yardımcılarımı genelde taktiksel antrenörlerden ve taktiksel bilgi birikimiyle oyuncu yetenek değerlendirmesi yüksek olanlardan seçiyorum.

Antrenör ekibimde Stam dışında Chris Kirkland, Rio Ferdinand, Arif Erdem, Ronald De Boer gibi önemli eski futbolcular (antrenörlük yetenekleri de 4 yıldız ve üzeri) ve Thomas Tuchel var. Çok uğraştım teknik ekibe kaliteli adamlar getirmek için. Daha birkaç tane süper antrenörler var da gelmiyorlar şimdilik. Gianni Vio, Andrea Maldera, Simone Montanaro, Dennis Bergkamp, Patrick Vieria, Massimo Carrera vb hepsini 2021'e kadar geldiğim önceki kariyerimde toplamıştım. Neyse şu anki ekibim de oldukça iyi artık tek sorun scout ekibi. Bir boktan anlamayan gözlemcilerle uzun süreli ve boru gibi sözleşmeler yaptığımız için karşılıklı olarak fesh edemiyorum.

An itibariyle
2016 yaz transfer döneminde Bruma Barcelona'ya gitti 16.5 M€ya Muslera da geçen yıl 30 M€ ya Manuya gitti ben ajaxın başındayım :D

Oyundaki bazı mallıklar olmasa işte

Mesela Mancini>City
Skibbe>Galatasaray
Prandelli>Inter

kaç tane kariyer açtım takımlar hep aynı hamleleri yapıyor bir yerden sonra sıkıcı bir hal almaya başlıyor

Aynen bende 'de oyle hep ayni Prandelli Inter falan, oyuncu transferleri de nerdeyse her seferinde ayni

2l8gtao.jpg

Yine Play-Off'a kaldık.

Emre Utkucan bunu hile yapmadan basarsin, bu oyunu birakacam!

FM15 te 4. ve 5. yil arka arkaya hic bir hile yapmadan sampiyonlar ligini kaldirdim Sanli GALATASARAY ile!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt