Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guncel yama ile Galatasaray kariyeri actim. ilk defa stsl kariyeri :D
sanago ve kanada ibe yi kiraladim. zambrano bosta imzalattim. sag bek almak lazim malumuznuz ama maas butcesini ayarlatmiyor o yuzden tarik hamit degismeli oynatcam bu sezon.
sercan,dany,furkan,umut gundogan gibi gereksizleri gonderdim.
olcan,dzemali,yektaya kulup ariyorum

simdilik durum boyle :D

guncel yama ile Galatasaray kariyeri actim. ilk defa stsl kariyeri :D
sanago ve kanada ibe yi kiraladim. zambrano bosta imzalattim. sag bek almak lazim malumuznuz ama maas butcesini ayarlatmiyor o yuzden tarik hamit degismeli oynatcam bu sezon.
sercan,dany,furkan,umut gundogan gibi gereksizleri gonderdim.
olcan,dzemali,yektaya kulup ariyorum

simdilik durum boyle :D

İlk sezon abate'yi 3 milyona almistim. 4 senedir oynuyor.

İlk sezon abate'yi 3 milyona almistim. 4 senedir oynuyor.

transfer butcem 10 mil euro ama maas butcem 0. butceyi ayarla kismini da finalsal fp dalgasi yuzunden duzelttirtmiyor. 5 e 5 yapabilsem guzel sag bek alacam da izin vermiyor. o yuzden elim kolum bagli

AqYB80.png

Beyler sınav dönemim bitti, FM 15'i satın aldım, Update 15.3'ü yükledim, yalnız soracağım şu: Türkiye Ligi'nde ikinci sezondan itibaren yeni yabancı kuralları uygulanacak mı oyunda?

Veysel sari yine gorevini yapti :D :D :D

stoperler ched-zambrano normalde. rotasyondaydi defans bu mac

2018 yılı sonunda Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu olup, Portekizle' de Dünya Kupasını almayı başardım. Galatasaray'ın transfer bütçesi sıkıntısı nedeniyle hep free oyuncuları almak zorunda kalıyorsunuz. İlk defa bu sene sonunda yönetim büyük bir transfer bütçesi verdi. Genellikle transferleri 48 ay taksit seçeneğini kullanarak sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan veya transfer listesindeki oyuncuları alarak yaptım. Transferleri paylaşmak istedim, belki yeni başlayanlara kolaylık olur. Darlon Pabon ve M'baye Niang kesinlikle alın. Efsane oynuyorlar. Pabon üst üste iki sene Şampiyonlar Ligi gol kralı oldu. Niang'ı da başta kadroya bile almayacaktım ama Türkiye Kupası'nda çok gol atmaya başlayınca ligde sonra da şampiyonlar liginde oynattım. Form olarak Pabonu geçti.

2en4650.png

25fng3c.png

eb8yug.png

34q1qoi.png

33yggpc.png

Bu senede Micah Richards'ı 15 milyon Euro'ya sattım yerine birini almam gerekecek ya da Tarık-Şener ile idare edecem. Bu arada Koray Günteri kesinlikle satmayın çok iyi gelişiyor. Kadro ve taktiği de paylaşıyorum.

f0yjxj.png

Portekiz'i 2018 Dünya Kupası grup elemelerinde çalıştırmaya başladım. Grup kolaydı lider çıktık. Dünya Kupasında ise İtalya, Fas ve Meksika ile aynı gruptaydık. İlk maç İtalya'ya 3-2 yenildim. Sonra Fas'ı zar zor 2-1 yendim ve son maçtada Meksika ile berabere kalarak gruptan çıktım. İlk turda Arjantin geldi kesin elenirim derken 2-1 ile onları eledim. Sırasıyla İngiltere,İspanya ve finalde de Brezilya'yı yenerek kupayı aldım. Takıma 2 ön liberolu kontra futbolu oynattım baya tuttu.

34gk13c.png

2njvtd0.png

valla shop degil :D yamalarda mi eklediler nedir

An itibariyle oynadığım Ajax kariyerinde Galatasaray ikinci kez UEFA kupasını aldı ve yine final maçında Arsenal'i devirdi :D

2015-2016 ya haziriz. salah ve pereira da kiralik. butceden dolayi maalesef kiraliklara sardik

Acilen futbol şubesinin başına geçmem gerek.

Thalles_Ge_mi_Kariyer_Verileri.png

Jan_Kirchhoff_Ge_mi_Kariyer_Verileri.png

Ezequiel_Lavezzi_Ge_mi_Kariyer_Verileri.png

Lucas_Lima_Ge_mi_Kariyer_Verileri.png

Frederik_S_rensen_Ge_mi_Kariyer_Verileri.png

Bruma_Ge_mi_Kariyer_Verileri.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt