Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tr ligi oynayacaksan datayı buyuk actığında ek olarak başka bi lig açmana gerek yok. sana tavsiyem sırbistan norveç danimarka izlanda vs gibi iskandinav ve doğu avrupa ülkeri genç oyuncularına göz atman.en kestirmesi bu ülke milli takımlarının u21 u23 takımlarına göz atman. acayip yetenekli ve ucuz oyuncular var. ek olarak bu oyunda çok kariyer yaptım ama brezilyalı yuri mamute gibi bitiriciliği müthiş olan oyuncu daha görmedim. burakmış selçukmuş elinde ne tür çer çöp var sat ilk iş bu adamı al. geri kalan bölgeleride deidğim ülkelerden çok ucuza aldığın yetenekli gençlerle doldurabilirsin.

database ayarların nasıl pekim

database ayarların nasıl pekim

datayı sadece tr ligi ile büyük olarak açman yeterli. bi çok lig ekleyip makinanı kastırmana gerek yok. dediğim gibi yaparsan gayet eğlenceli kariyer yaparsın. diğer türlü oyun sırasında gün atlarken bekleki diğer lig maçları geçsin. senin tek sıkıntın küçük database açman olmuş.

Yav 3-3.5 yıldıza kadar düşün birkaç saniyelik beklemelerden bir şey kaybetmezsiniz.

datayı sadece tr ligi ile büyük olarak açman yeterli. bi çok lig ekleyip makinanı kastırmana gerek yok. dediğim gibi yaparsan gayet eğlenceli kariyer yaparsın. diğer türlü oyun sırasında gün atlarken bekleki diğer lig maçları geçsin. senin tek sıkıntın küçük database açman olmuş.

sağol

pBO1YL.png

loool

Bu sezonki oyunda yönetim altyapı geliştirme taleplerini reddediyo paso. Olmuş adam al bize triplerinde. Altyapı sorumlusu Phil Canon aldım 18 yaş altı transfer yapma yetkisi de verdim. Milli takım u18den bi kaç adamla 3-4 yabancı genç aldı ama tesisler ne kadar gelişimlerini sağlayacak görecez.

D5803 cihazımdan gönderildi

oyuna başlarden ricky alvarez ve schelotto boşta, biraz maaş bütçesi açıp alabilirsiniz. schelotto bende yılın transferi seçildi

İlk sene kolayca lig ve kupayı aldım, uefa'ya düşüp ilk turda elendim.

vn3mAD.png

Gross'u çok iyi paraya okuttuk, Amartey'i Barca ve PSG istedi zor tuttuk takımda.

8Djk5d.png

VvjARR.png

Dursun transfer bütçesini 20 milyon kadar arttırdı ayrıca oyuncu satışından gelen payı %100 yaptı. :D

QZjJnA.png
Yahu bu adam bu kadar ediyor mu yuh ..
Siz transfer update yapmadan oynuyorsunuz sanırım ben linnes ile başladım oyuna.

Bileydim Update olmadan başlardım ama böyle daha gercekci
Gross'u Tottenhama 25m€ ya sattım

Poldiyide 8.5€ ya Liverpoola sattım

?すべての鳥をファック?

Bu sezonki oyunda yönetim altyapı geliştirme taleplerini reddediyo paso. Olmuş adam al bize triplerinde. Altyapı sorumlusu Phil Canon aldım 18 yaş altı transfer yapma yetkisi de verdim. Milli takım u18den bi kaç adamla 3-4 yabancı genç aldı ama tesisler ne kadar gelişimlerini sağlayacak görecez.

ilk kariyere başlarken genç oyuncu transfer etme ve altyapıdan oyuncu çıkarma vizyonu ekle. Çöpleri gönderip transfer bütçesinde yer açtıktan sonra CL geliri de gelince yönetime teklif et bakalım. Ben ilk denememde başarılı olmuştum ama sanırım kasım ya da aralık ayında denemiştim. Oyun başlarken antreman tesisleri 14. altyapı tesisleri 13. seviyede. Ayrıca galatasarayın futbol akademisi yok. O da sanırım seviye yükselince olacak.

ilk kariyere başlarken genç oyuncu transfer etme ve altyapıdan oyuncu çıkarma vizyonu ekle. Çöpleri gönderip transfer bütçesinde yer açtıktan sonra CL geliri de gelince yönetime teklif et bakalım. Ben ilk denememde başarılı olmuştum ama sanırım kasım ya da aralık ayında denemiştim. Oyun başlarken antreman tesisleri 14. altyapı tesisleri 13. seviyede. Ayrıca galatasarayın futbol akademisi yok. O da sanırım seviye yükselince olacak.
Sneijder,Muslera, Selçuk, Burak, Bruma, Lucas Romero, Rajkovic, Zivkovic vs sattığım furbolcular sayesinde bütçe 100 milyon civarına çıktı zaten, yine de kabul etmediler. 2 sezonda 2 lig şampiyonluğu 1tr kupası 1 şampiyonlar ligi son 16 1 çeyrek final oynadım üstelik. Bu sene transfere para da harcamayacam fazla, çözemedim nerden geliyo bu Dursun çapsızlığı :-)

Son düzenleme:
Sneijder,Muslera, Selçuk, Burak, Bruma, Lucas Romero, Rajkovic, Zivkovic vs sattığım furbolcular sayesinde bütçe 100 milyon civarına çıktı zaten, yine de kabul etmediler. 2 sezonda 2 lig şampiyonluğu 1tr kupası 1 şampiyonlar ligi son 16 1 çeyrek final oynadım

sözleşme imzalarken mevcut felsefeyi görüş, senin felsefelerde oyuncu yetiştirmeden ziyade tanınmış hazır oyuncuları al diyordur ya da menajer özelliklerinde kararlılığı mı düşük yaptın acaba.

sözleşme imzalarken mevcut felsefeyi görüş, senin felsefelerde oyuncu yetiştirmeden ziyade tanınmış hazır oyuncuları al diyordur ya da menajer özelliklerinde kararlılığı mı düşük yaptın acaba.
Felsefede transfer planı yoktu hiç onu ekliyim bakayım. Aynen bi de oyuncu profilini yaparken yarı Prof oyuncudan özellik ayarladım, kararlılık yerine disiplin ve motivasyon vermiştim :-(

Felsefede transfer planı yoktu hiç onu ekliyim bakayım. Aynen bi de oyuncu profilini yaparken yarı Prof oyuncudan özellik ayarladım, kararlılık yerine disiplin ve motivasyon vermiştim :-(

kararlılık yönetimle görüşmelerinde ne kadar kararlı olduğunu gösterir. kararlılığın düşükse ikna kabiliyetin düşüyor oyunda. ama mevcut felsefeyi değiştir ve genç oyuncu transferi ekle, sonra da potansiyeline ulaşması için tesislerin geliştirilmesi lazım deyince kabul ediyorlar. bütçen iyi zaten. benim de hedefin altyapı akademisi kurmak, yeni başladım kariyere ama 20. seviyeye çıkarmak için herhalde en az bi 7-8 sene lazım.

kararlılık yönetimle görüşmelerinde ne kadar kararlı olduğunu gösterir. kararlılığın düşükse ikna kabiliyetin düşüyor oyunda. ama mevcut felsefeyi değiştir ve genç oyuncu transferi ekle, sonra da potansiyeline ulaşması için tesislerin geliştirilmesi lazım deyince kabul ediyorlar. bütçen iyi zaten. benim de hedefin altyapı akademisi kurmak, yeni başladım kariyere ama 20. seviyeye çıkarmak için herhalde en az bi 7-8 sene lazım.
Altyapı yüzünden bırakmayı bile düşündüm valla umarım olur. Felsefeyi deneyecem bakalım sağolasın. Güney Amerika scoutingim çok iyi bu arada tavsiye istersen hemen her mevkiye maliyeti düşük kaliteli adamım var aklında olsun :-)

Altyapı yüzünden bırakmayı bile düşündüm valla umarım olur. Felsefeyi deneyecem bakalım sağolasın. Güney Amerika scoutingim çok iyi bu arada tavsiye istersen hemen her mevkiye maliyeti düşük kaliteli adamım var aklında olsun :-)

şimdi yeni oyun açtım son güncellemelerle. dünyadaki bilgi seviyesini %51 e kadar çıkarmıştım önceki oyunda, şimdi 5-6 seneye onu da yükseltmeyi planlıyorum. Ama önemli olan yerli oyuncu sıkıntısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt