Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen forumda kaleci soruyodum. Rajkovic'i 28'e Milan almıştı. Gözlemciler Portekiz'den Jose Sa diye bi adam buldu. 24 yaşında şu anda ve özellikleri Rajkovic'e çok yakın. 4.5 milyona alabildim. Kanat arayanlar Zivkovic'in dışında Allione ve Centurion da uygun maliyetli oyuncular. Sağ bekte Linnes yeni maceralar isteme talebiyle ayrıldı, Benfica'ya 14'e verdim. Yerine Brezilyalı bi sağ bek buldum büroda olduğumdan PC yanımda değil akşama gidince onu da yazacam. Wicks mi ne garip bi adı vardı. Telles'in sağ bek versiyonu. Oyundaki en potansiyelli sağ beklerden muhtemelen.

dkR9W4.png

hat-trick

pek bişey söylemeye gerek yok. yazıklar olsun ama canın saolsun imp. yakışmadı ancak çok istiyorsan al senin olsun. gizli saklı iş yapmaya gerek yoktu
vnq13A.png

CL'deyiz Juventus ile burda karşılaştık maç 5-5 son dakika by17 sahneye çıktı ve boş kaleye kaçırdı

Sağ beke Linnes'in gidişiyle İnternacional'den Claudio Winck diye bi adam aldım, 4 milyon verdim. Ofansif bek sevenler için çok iyi bi adam denebilir. Gerçekte de iyi bu arada sanırım youtube videoları fena değil.

T.D lerin bu oyunda hic önemi var mi?

Mesela Mourinho yu Türkiye PTT 1. Lig'e koysan rahat birinci olur mu mesela? Veya transferler T.D ye göre farkli oluyor mu?

a2moAg.png

Juve CL'de 6 gol yemiş 5 tanesini ben attım zaten Leverkusen deplasmanında puan kaybetseydi 1. çıkma şansımız vardı. Bize Psg çıktı onlara Molde :38573:

Son düzenleme:
8DAvOA.jpg

Ölüm grubundan çıkmayı başardım ama 1.tur'da PSG çıktı bakalım şartları zorlayacağız devre arası da 22m transfer bütçem var :) ilk sene için muazzam iş başardım hile dolan olmadan

8DAvOA.jpg

Ölüm grubundan çıkmayı başardım ama 1.tur'da PSG çıktı bakalım şartları zorlayacağız devre arası da 22m transfer bütçem var :) ilk sene için muazzam iş başardım hile dolan olmadan

7-1 de iyiymiş İmparatoru aratmamışsın sağol Melihciğim :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt