Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

beyler balotelli yi aldım adam 2 hafta sonra sorun çıkarmaya başladı idmana gelmiyor.

kendi isteğiyle satış listesine koyuldu :D

:SS:oyunda bordeaux ikinci lige düşmüş.:(

EDİT: arkadaşlar süratli bitiriciliği en az 15 olan bir forvet önerisi istiyorum.barostan memnun değilim.her maç dünyaları kaçırıyor.

Türk Telekom Arena Şampiyonlar Ligi ev sahipligine aday oldu :D

16. sırada ve kötü giderken Zezinho'nun birden patlama yapmasıyla 11 maçlık bir galibiyet serisi yakaladım. Bunların arasında Chealsea, Manu ve Liverpool'da vardı ama gel gör ki Bolton denen takımdan ağır bir yenilgi aldım, düşman takım ilan ediyorum bu takımı... :mad:

16. sırada ve kötü giderken Zezinho'nun birden patlama yapmasıyla 11 maçlık bir galibiyet serisi yakaladım. Bunların arasında Chealsea, Manu ve Liverpool'da vardı ama gel gör ki Bolton denen takımdan ağır bir yenilgi aldım, düşman takım ilan ediyorum bu takımı... :mad:

Bende de oyle oldu... En zayif takimlara yenilirken ve 15. sirada iken birden bire guclu takimlara karsi ust uste puanlar aldim. 12-13 mactir yenilmeme serim devam ediyor ve 2-3. siradayim. Bu arada biri bana oyuncularin rehavete kapilmamasi icin ne yapmam gerekiyor?

Bende de oyle oldu... En zayif takimlara yenilirken ve 15. sirada iken birden bire guclu takimlara karsi ust uste puanlar aldim. 12-13 mactir yenilmeme serim devam ediyor ve 2-3. siradayim. Bu arada biri bana oyuncularin rehavete kapilmamasi icin ne yapmam gerekiyor?

Devre arası konuşmalarında "sakın kendinize güvenmişlik yapmayın" de, galip geldikten sonra iyi performans gösterenlere "iyisin ama daha iyi olabileceğine inanıyorum" de. Böylece daha çok çalışırlar.

Devre arası konuşmalarında "sakın kendinize güvenmişlik yapmayın" de, galip geldikten sonra iyi performans gösterenlere "iyisin ama daha iyi olabileceğine inanıyorum" de. Böylece daha çok çalışırlar.

Tesekkur ederim... Yani maca cikmakadan ve mac onu boyle konusma yok... Oyle mi? Bir tek arada sirada basin toplantisinda "oyuncularim simdiden kazandiklarini dusunmesinler" diye secenek cikiyor. Yardimci antrenor de surekli "Oyuncularimiz zayif takimlara karsi rehavete kapiliyor" diyor... Madem oyle uyar iste, bana niye soyluyorsun ki. :D Zaten bu Hakan Keles'i neden yardimci yaptim ki, Ali Yavas varken. :D

Tesekkur ederim... Yani maca cikmakadan ve mac onu boyle konusma yok degil... Oyle mi? Bir tek arada sirada basin toplantisinda "oyuncularim simdiden kazandiklarini dusunmesinler" diye secenek cikiyor. Yardimci antrenor de surekli "Oyuncularimiz zayif takimlara karsi rehavete kapiliyor" diyor... Madem oyle uyar iste, bana niye soyluyorsun ki. :D Zaten bu Hakan Keles'i neden yardimci yaptim ki, Ali Yavas varken. :D

:D

Gibi gibi abi, bu şekilde daha fazla konsantre olmalarını sağlayabilirsin maçlara. Aynı zamanda takım oyunu ve konsantrasyon özellikleri yüksek oyuncular da gerekir.

:D

Gibi gibi abi, bu şekilde daha fazla konsantre olmalarını sağlayabilirsin maçlara. Aynı zamanda takım oyunu ve konsantrasyon özellikleri yüksek oyuncular da gerekir.

O oyunculari almak icin de para lazim ve takimin dunyada guveni, ozverisi ve s, ve s lazim... :D neyse ben kaciyim... bakalim bundan sonraki maclara maksimum konsantrasyonlar cikarabilecekmiyim... Iyi geceler, iyi forumlar. :)

Veeeeee luis suarez galatasarayda :d

Vay be.

Sergio Leonel Kun Agüero.

Evet evet bildigimiz Agüero.

Mutsuzdu Atletico Vukcevic ve Arda ile ilgileniyordu. Verdim ikisini koydum 10 milyonu aldim. Yillik ücreti 8 Milyon :o

------------Romero-----------------

Sabri---Ö.Toprak---S.Tasci---H.Balta

-------------Cana-------------------

--------N.Sahin------Pastore---------

-------------Matias Fernandez--------

---------E.Dzeko-----Kun Agüero------

4uc8ea.png

Canım sıkıldı ben de, City ile açayım dedim. Para saçtığım oyuncular :o

Chiellini > 61 Milyon Euro :akansular:

Vay be.

Sergio Leonel Kun Agüero.

Evet evet bildigimiz Agüero.

Mutsuzdu Atletico Vukcevic ve Arda ile ilgileniyordu. Verdim ikisini koydum 10 milyonu aldim. Yillik ücreti 8 Milyon :o

------------Romero-----------------

Sabri---Ö.Toprak---S.Tasci---H.Balta

-------------Cana-------------------

--------N.Sahin------Pastore---------

-------------Matias Fernandez--------

---------E.Dzeko-----Kun Agüero------

Herkes gider, Balta kalııır. :D

Chiellini oyundaki en pahalı transfer bende :D

adszzo.jpg

Yaklaşık 30sn önce Edin Dzeko'yu, GS'ye FREE transfer şeklinde almış bulunmaktayım :D Değeri 16 Milyon Euro oldu alır almaz... Baros sözleşmesi bitince Arsenal'e gitmişti, yerini iyi bir adamla doldurmuş olduk :D Yedekte de Lukaku ve Sercan var yeterli sanırım :)

Rijkaard emekli oldu , elini eteğini çekti futboldan :sad007:

Adamı feci bıktırmışız :D

bende diyorum bu futbol cahilliği nerden geliyor (=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt