Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Mustafa Sarp'ı FM 2011 de ilk sezonumda satışa çıkarttım yetenek avcısı Porto 3.5 milyon dolarlık teklif etti hemen yolladım :D Ayrıca 2. sezonumda Anderlecht ten Lukaku yu transfer ettim toplamda 10 milyon $ maliyeti ama 2 milyon $ peşin kalan 8 milyon $ ı 4 yıl taksitle ödücem + bidahaki satıştan %10 pay vercem Adnan Sezgin Styla :D

villareal kariyerine başladım.nilmar-rossi ikilisi inanılmaz canlar yakıyor.arkalarında cazorla tam kontratak takımı yarattım.bir anda hücumda rossi-nilmar ikilisinden birisi kaleci ile karşı karşıya kalıyorlar.zevkli kariyer olucak gibi.

8425.png

Bu kadar da kart gösterilmez ki arkadaş :mad:

Mustafa Sarp'ı FM 2011 de ilk sezonumda satışa çıkarttım yetenek avcısı Porto 3.5 milyon dolarlık teklif etti hemen yolladım :D Ayrıca 2. sezonumda Anderlecht ten Lukaku yu transfer ettim toplamda 10 milyon $ maliyeti ama 2 milyon $ peşin kalan 8 milyon $ ı 4 yıl taksitle ödücem + bidahaki satıştan %10 pay vercem Adnan Sezgin Styla :D

:asd:

CL finalimi Cüneyt Çakır yönetiyor şu anda :D

Beyler oyunda yarım sezon oynadım ama sonra ligin ikinci yarısında oyun açılmıyor. Çalışma hatası veriyor ne yapmam gerek?

Beyler oyunda yarım sezon oynadım ama sonra ligin ikinci yarısında oyun açılmıyor. Çalışma hatası veriyor ne yapmam gerek?

Yanlış hatırlamıyorsam bende de olmuştu birkez baştan başlamak zorunda kalmıştım oyuna.

Xml parsing error hatasi cikmaya basladi giremiyorum. :o

Maçta yok yok, penaltı, kırmızı kart, kendi kalesine gol, kaçan penaltı...vs :D

Fazla sarmıyor eskisi gibi.

efehan heyecan verici bir takım alırsan sarıyor.bence yeni kariyer aç ve villareal al.

ben şu an onla oynuyorum.rossi-nilmar-cazorla üçlüsü müthiş bir üçlü.

birde güizayı aldım 650bin.

şu ana kadar 2 gol 5 asist yaptı güiza.:D

Adam dalgın diye maçta oynatamıyorum ya şaka gibi, ilk defa başıma geldi :D

online lig yapsak süper olur beyler ne dersiniz ?

Bana acil Galatasaray'a cag atlatabilecek, 1-2 yil sonra 15-20 milyona satabilecegim, 2011'de ucuz ve taninmamis bir sag kanat orta saha oyuncusu soyleyin.

Bana acil Galatasaray'a cag atlatabilecek, 1-2 yil sonra 15-20 milyona satabilecegim, 2011'de ucuz ve taninmamis bir sag kanat orta saha oyuncusu soyleyin.

Kanat oyunculari oynatmamani öneririm. Matias Fernandez'i sakin kacirma. Ofansif orta saha ortada gizli forvet oynat her yil gol krali oluyor. Vukcevic'de var oyun kurucu olarak. Sag kanatta israr ediyorsan Alexis Sanchez aklima ilk gelen.

galatasarayskgalatasarar.png

martnpazprofilzellikler.png

ensarbaykanprofilzellik.png

davidlaulheprofilzellik.png

matasfernndezprofilzell.png

matasfernndezgemikariye.png

Kanat oyunculari oynatmamani öneririm. Matias Fernandez'i sakin kacirma. Ofansif orta saha ortada gizli forvet oynat her yil gol krali oluyor. Vukcevic'de var oyun kurucu olarak. Sag kanatta israr ediyorsan Alexis Sanchez aklima ilk gelen.

Bir denerim ama o mevkiye Bellaid diye bir Tunuslu aldim. Fiziksel ozellikleri surati ve hizlanmasi disinda cok zayif. Daha ilk hazirlik macini oynadim.

Cana-Selcuk-Sezer(Dudu)-Bellaid dortlusunu tamamlayacak bir sag kanat lazim. Butceyi guclukle 60 milyona cikardim. Sezon icerisinde bunun kesin 30 milyonu harcamalara gider. Fernandes ucuz mu bari?

Not: Simdi gordum, 10 milyona almissin. :) O kadar paraya kiyamam, daha saglam bir sag kanat almadim. :)

Bir denerim ama o mevkiye Bellaid diye bir Tunuslu aldim. Fiziksel ozellikleri surati ve hizlanmasi disinda cok zayif. Daha ilk hazirlik macini oynadim.

Cana-Selcuk-Sezer(Dudu)-Bellaid dortlusunu tamamlayacak bir sag kanat lazim. Butceyi guclukle 60 milyona cikardim. Sezon icerisinde bunun kesin 30 milyonu harcamalara gider. Fernandes ucuz mu bari?

Not: Simdi gordum, 10 milyona almissin. :) O kadar paraya kiyamam, daha saglam bir sag kanat almadim. :)

Simdi aklima Alexis'den saglami gelmiyor. Gelecege yatirim icin Ensar Baykan'i al. Sag kanattada oynayabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt