Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

3. sezondur ust uste sampiyon oluyorum. Bu kez cok zorlandim. Kupa da da iki sezondur sampiyon olamadim. Gecen yil finalde Ankaragucu'ne. Bu yil yari finalde Genclerbirligi'ne yenildim. Ligi guc bela ile kazandim. Sansima Trabzon son 3 macin hepsinde berabere kaldi. :) Nuri Sahin'e 25 milyon saydim. :/ Stancu'yu da alan olmayinca Chelsea'ye 5 milyona kiraladim. Umarim orada degerini artirir ve isteyen takim cikar. Bir de bedavaya Obertan'i aldim ama profili pek hosuma gitmedi. Sizce deniyeyim mi bu yil?

renktaş stancu yu satma derim.AML de oynat.ben orda oynattım ilk sezonda 7.7 ortalamayla bitirsi sezonu.AML antremanıda yaptırdım yalnız

renktaş stancu yu satma derim.AML de oynat.ben orda oynattım ilk sezonda 7.7 ortalamayla bitirsi sezonu.AML antremanıda yaptırdım yalnız

Adam forvetde de her sozon muthis oynuyor ama yasi gecmeden satmak istiyorum. Su an kulubun butcesi 100 milyon. Yani oyuncu yaslandiracak konumda degil takim. Gelecek yil icin hedefim 125-150 milyon. Onu yakaladigim an sadece oyuncu alimi ile ugrasacagim. Tabi bir de astronomik teklifleri kabul edecegim. Stancuya alternatif olarak Drogba'ya teklif goturdum. Bakalim kabul edecek mi? Bir de Obertan hakkinda ne dusunuyorsun? Dursun mu takimda?

Adam forvetde de her sozon muthis oynuyor ama yasi gecmeden satmak istiyorum. Su an kulubun butcesi 100 milyon. Yani oyuncu yaslandiracak konumda degil takim. Gelecek yil icin hedefim 125-150 milyon. Onu yakaladigim an sadece oyuncu alimi ile ugrasacagim. Tabi bir de astronomik teklifleri kabul edecegim. Stancuya alternatif olarak Drogba'ya teklif goturdum. Bakalim kabul edecek mi? Bir de Obertan hakkinda ne dusunuyorsun? Dursun mu takimda?

hangi mevkide oynatmayı düşünüyorsun obertanı?

hangi mevkide oynatmayı düşünüyorsun obertanı?

Ofansif orta saha. Sistemimde kenar orta saha oyunculari yok. Iki on libero onlerinde 3 orta saha ile oynuyorum. Ondeki 3'lu icin ikisi belli. Lamela ve Ekdal. Emre Colak da cogu macda 11 cikiyor donusumlu olarak. Obertan iyi oynar mi sence?

Ofansif orta saha. Sistemimde kenar orta saha oyunculari yok. Iki on libero onlerinde 3 orta saha ile oynuyorum. Ilk 11 icin ikisi belli. Lamela ve Ekdal. Emre Colak da cogu macda 1 cikiyor donusumlu olarak. Obertan iyi oynar mi sence?

saç baş yoldurur bence.adamda ne finishing var ne passing var ne creativity var nede teamwork ü var.tek yaptığı dribling.çoğu maçta topü sürer sürer pas vermeden auta atar bu adam sana diyim.bence sat.amc ye adam alcaksan paulo henrique yi öneririm

saç baş yoldurur bence.adamda ne finishing var ne passing var ne creativity var nede teamwork ü var.tek yaptığı dribling.çoğu maçta topü sürer sürer pas vermeden auta atar bu adam sana diyim.bence sat.amc ye adam alcaksan paulo henrique yi öneririm

Ben de oyle dusunmustum. Zaten bedeva diye dusunmeden alinmis oyuncu. Paulo Henrique'ye bakacagim. Alamazsam da Emre Colak'la devam ederim buyuk ihtimal. :) Takimin acil forvete ihtiyaci olacak bir de Drogba gelmezse. :D

Ben de oyle dusunmustum. Zaten bedeva diye dusunmeden alinmis oyuncu. Paulo Henrique'ye bakacagim. Alamazsam da Emre Colak'la devam ederim buyuk ihtimal. :) Takimin acil forvete ihtiyaci olacak bir de Drogba gelmezse. :D

emre çolak süper gelişiyor.yalnız amc de oynatcaksan finishing antremanı yaptır kaleciyle karşı karşıya çok kaçırıyor

forvet olarakta tardelli yi öneririm.bendeki istatistiği :

9069.jpg

Bu sene oynamaya başladım.Bir sürü oyuncuyla anlaşıyorum fakat Adnan Polat düşük maaş veriyor o yüzden anlaştığım oyuncuları almıyorum.Bende sinirlendim bıraktım.

Anlaştığım fakat alamadığım oyuncular

1) Nene

2) Kalou

3) M'Villa

4) K.Asamoah

5) Serdar Aziz

6) Salomon Kalou

7) Bilyaletdinoz

8) Bryan Ruiz

8) Enoh

9) Gargano

ve daha hatırlayamadığım nice oyuncular.Bu problemi nasıl çözeceğim?:(

Bu sene oynamaya başladım.Bir sürü oyuncuyla anlaşıyorum fakat Adnan Polat düşük maaş veriyor o yüzden anlaştığım oyuncuları almıyorum.Bende sinirlendim bıraktım.

Takim butcesine gore haraket etmek zorundasin. Ilk sene problemli oluyor oyuncu transferi. 3. senemdeyim, daha dogru durust asamadim bu problemi. Yazdigin oyuncularin cogu zaten takimin butcesini asan haftaliklar istiyor. Thiago Neves, Matias Fernandes gibi oyunculari dene. Lamela'yi alabilirsin, genc oyuncu. Tabi, takimdaki ise yaramaz ama cok para alan oyunculari da gondermen lazim.

Takim butcesine gore haraket etmek zorundasin. Ilk sene problemli oluyor oyuncu transferi. 3. senemdeyim, daha dogru durust asamadim bu problemi. Yazdigin oyuncularin cogu zaten takimin butcesini asan haftaliklar istiyor. Thiago Neves, Matias Fernandes gibi oyunculari dene. Lamela'yi alabilirsin, genc oyuncu. Tabi, takimdaki ise yaramaz ama cok para alan oyunculari da gondermen lazim.

Takımda işe yaramayan oyuncu yok.Hepsi işe yarıyor.Üstelik 7 yabancıyla oynuyorum.

Iki yildir kalp krizi gecirte gecirte futbol oynayan oyuncularim bu sezon muthis performans sergilediler. Ozellikle DM'e Ceyhun Gulselam'in gecmesi ise yaradi. Tabi hucuma alinan oyuncularin da katkisi buyuk. Inanilmaz bir performansla takim 20'de 20 yapmis durumda. 60 puanla lider. SL'de de guc bela ile tur atladik, ve A. Madrid ile eslestim. Arkadaslar size bir sorum olacak. Oyuncularim kaleci ile karsi karsiya ciktigi zaman bombos durumdaki takim arkadasina pas atmiyor. Bir de uzaktan olur olmaz yerlerden sut cekiyorlar. Sohbet bolumunde bunun onune gecilmesi icin hangi talimati vermeliyim?

Uzun zamandan sonra indirdim 3 hafta once.

3 sezon sonrasinda 1 UEFA kupasi, 2TR kupasi, 2 sampiyonluk kazndim ve 1 CL finali 1de CL yari-finali yaptim :cool:

(Real'a yenildim her ikisindede:42:)

Anlaştığım fakat alamadığım oyuncular

1) Nene

2) Kalou

3) M'Villa

4) K.Asamoah

5) Serdar Aziz

6) Salomon Kalou

7) Bilyaletdinoz

8) Bryan Ruiz

8) Enoh

9) Gargano

ve daha hatırlayamadığım nice oyuncular.Bu problemi nasıl çözeceğim?:(

sanırım maaş bütçesi sıkıntısı çekiyorsun.öncelikle yönetimden istek yap.biraz artıracaklardır.ya da bonservis bütçesini azaltıp maaş bütçesini artırabilirsin.ya da futbolcunun maaşından kısıp maç başı,gol bonusu vs..bonuslarını artırabilirsin.

Juventus kariyerine başladım hedefim efsaneyi eskisi gibi yapmak kadrom

-----------------------------------Buffon-----------------------------------

Motta-------------Rinaudo----------------------Chiellini-----------Ziegler----

-------------------------------M.Sissoko------------------------------------

--------------------Pirlo------------------------Marchisio--------------------

Krasic-----------------------------------------------------------Hazard------

--------------------------------Cisse----------------------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt