Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

An itibariyle ilk sezonumu tamamladım.10 puan farkla şampiyon oldum.Elmander ve Kazım sayesinde tabiiki :)

Umarım gerçekte de bu sene katılacağımız şampiyonlar liginde Bayern Munich, Man. City ve PSG grubuna düşmeyiz. :(

Cevap: FM 2012 Çıktı !

Bana kadro ve ilaç gönderecek bir renkdasim varmi? Bir zahmet gönderseniz, bizde oynasak, Galatasaray'imizi sampiyon yapsak. :)

Muslera'ya Milan'dan 3. senesi 11.milyon euroluk(sterlinmiş) teklif geldi Onur Kıvrak ve Ts ile görüştüm önce adamlar Onur'a 20 istediler 10 Milyon'a kadar çıkmıştım ama fiyatı yüzünden olmadı Milan'ı geri çevirdim bende.Daha sonra Milan fiyat yükseltti 15 verdi ben bukez 20 istedim Milan caydı.Ama elbet 20 ye gidecek Muslera Milan taraftarı çok istiyor.

emrecn.png

Almanya'dan bulduğum yeni genç Bayern alt yapısından bedavaya kaptım.Daha önce farkına varsam özellikleri birazdaa iyi hale gelebilirdi ama çok ümitlym kendsinden.Çok iyi olacak.

Ilacla iyilesen arkadaslardan biri bana PM atsin lutfen.

Bir sorum var takımlarda U18lerde 2-3 oyuncu gerçek diğerleri sallama gerçek değil. Databaseim de large daha önce böyle olmuyordu.

Bir sorum var takımlarda U18lerde 2-3 oyuncu gerçek diğerleri sallama gerçek değil. Databaseim de large daha önce böyle olmuyordu.

Gerçek değilden kastın oyuncuların adı soluk mu yazıyor ?

Evet aynen. Demoda böyle değildi sanki tam hatırlayamadım ama.

Oynadığın takımın yeterli genç oyuncusu yok genc ligine devam etmek için gecici oyuncular katıyor kadrona oyun.İleride alt yapıya önem verdikce tesisler geliştikce her sene sonu 15 20 genç oyuncu gelecek alt yapına.Genç Takım Hocalarını değiştirerek başla işe.

Önceki 2 seride o soluk isimli oyuncularlada anlaşma yapabiliyordun sene sonunda adamlar kaybolmadan aralarından iyi isimleri tutmanı öneririm.Tabi bu seneki oyunda o özellik varsa.

Oyun nihayet yuklenmistir. Bu gunu cifte bayram ilan ediyorum. :) Osman Uzdu'ya ayrica tesekkurler. :)

Oynadığın takımın yeterli genç oyuncusu yok genc ligine devam etmek için gecici oyuncular katıyor kadrona oyun.İleride alt yapıya önem verdikce tesisler geliştikce her sene sonu 15 20 genç oyuncu gelecek alt yapına.Genç Takım Hocalarını değiştirerek başla işe.

Önceki 2 seride o soluk isimli oyuncularlada anlaşma yapabiliyordun sene sonunda adamlar kaybolmadan aralarından iyi isimleri tutmanı öneririm.Tabi bu seneki oyunda o özellik varsa.
Galatasaray'da U18'de tek bir gerçek oyuncu vardı mesela bu sende de mi öyleydi ?

Galatasaray'da U18'de tek bir gerçek oyuncu vardı mesela bu sende de mi öyleydi ?

İlk sene dikkat etmedim açıkcası ama şuan 15-20 tane falan genç oyuncu var U18 de.

Oyun ilerledikce yeni oyuncular çıkıyor alt yapıya geliyor .İlk yıl biraz sıkıntı oluyor tabi.

Football Manager alıcağıma Fifa Manager alıp dönmüşüm evde farkettim ulan Elmander :)

İlk sene dikkat etmedim açıkcası ama şuan 15-20 tane falan genç oyuncu var U18 de.

Oyun ilerledikce yeni oyuncular çıkıyor alt yapıya geliyor .İlk yıl biraz sıkıntı oluyor tabi.
Anladım neyse herlade sorun yoktur bende sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt