Kerem Dilber
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2010
- 1.237
- 0
- 1.146
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vista'da çalismiyormus diye duydum? Dogrumu bu?
benim ki vista çalışmadı![]()
Tolga Ciğerci'yi bir türlü ikna edemedim.Gelmiyor arkadaş ya.Para var ama gelecek oyuncu bulamıyorum.![]()
Bir sorum var takımlarda U18lerde 2-3 oyuncu gerçek diğerleri sallama gerçek değil. Databaseim de large daha önce böyle olmuyordu.
Evet aynen. Demoda böyle değildi sanki tam hatırlayamadım ama.Gerçek değilden kastın oyuncuların adı soluk mu yazıyor ?
Evet aynen. Demoda böyle değildi sanki tam hatırlayamadım ama.
Galatasaray'da U18'de tek bir gerçek oyuncu vardı mesela bu sende de mi öyleydi ?Oynadığın takımın yeterli genç oyuncusu yok genc ligine devam etmek için gecici oyuncular katıyor kadrona oyun.İleride alt yapıya önem verdikce tesisler geliştikce her sene sonu 15 20 genç oyuncu gelecek alt yapına.Genç Takım Hocalarını değiştirerek başla işe.
Önceki 2 seride o soluk isimli oyuncularlada anlaşma yapabiliyordun sene sonunda adamlar kaybolmadan aralarından iyi isimleri tutmanı öneririm.Tabi bu seneki oyunda o özellik varsa.
Galatasaray'da U18'de tek bir gerçek oyuncu vardı mesela bu sende de mi öyleydi ?
Anladım neyse herlade sorun yoktur bende sağol.İlk sene dikkat etmedim açıkcası ama şuan 15-20 tane falan genç oyuncu var U18 de.
Oyun ilerledikce yeni oyuncular çıkıyor alt yapıya geliyor .İlk yıl biraz sıkıntı oluyor tabi.