Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Osman iptal olması dert değil yanlış anlatmışım böyle bir tur teklifi ilk kez karşılaştım :)

:asd: Pardon ozaman abi.Galatasaray yada Portekiz takımlarıyla öyle teklif hiç denk gelmedi abi ama devamlı Man.U Barça yada Real ile oynayanlara belki gelmiştir.Teklifi ilkkez duyuyorum baya kazançlı olsa gerek :)

Yeni oyun iyi mi? Orijinal alayım mı?

Oyun baya keyifli Erdem güzel değişiklikler var en basitinden kariyerin devam ederken açmadığın bir ligi kayıtlı oyunda açıp oradan devam edebiliyor önceki ligide silebiliyorsun.

Oyun baya keyifli Erdem güzel değişiklikler var en basitinden kariyerin devam ederken açmadığın bir ligi kayıtlı oyunda açıp oradan devam edebiliyor önceki ligide silebiliyorsun.

Tamamdır Osman, sağolasın. Bu haftasonu çılgın kariyerimin yeni versiyonu başlıyor o zaman. Bekle beni Blue Square Premier!

Renkdaş 2012 mi bu?

Evet 2012.

Sezon sonu alıcak adam bulamıyorum resmen oyunda, bana gelmeyi kabul edicek 4-5 kaliteli oyuncudan baska isim cıkmıyor. Elmander'le Baros'la Riera'yla yola devam etmek zorunda görünüyorum gelecek sezonda. Aslında performansları da cok iyi zaten ama yasları yavas yavas yükseliyor artık. Umarım sezon sonu CL vizesini alınca gelmek isteyen oyuncu sayısında biraz olsun artık olur. :)

Bilgisayara format atmam sebebiyle eski szve gitti. Yeni açtım.

Gelenler;

M.Topal

Emre Can(Yıl başında gelecek)

Cüneyt Köz

Deniz Naki

Kara

Olcan Adın

Carlos Villanueva(Tavsiye ederim herkese mükemmel ötesi oynuyor, çokta makul)

Comparese(Kiralık opsiyonlu)

Kemal Tokak

Gidenler;

Servet

Baros

Aldığım oyuncuların bir çoğu çok düşük maliyetli. Baros ve Servet'ten de yaklaşık 10 milyon gelince iyi bir transfer dönemi oldu. Hedef şampiyonluk.

:asd: Pardon ozaman abi.Galatasaray yada Portekiz takımlarıyla öyle teklif hiç denk gelmedi abi ama devamlı Man.U Barça yada Real ile oynayanlara belki gelmiştir.Teklifi ilkkez duyuyorum baya kazançlı olsa gerek :)

Gidemedik ki Osman kazanç olsun :)

Galatasaray'la oynarken geldi Kore'den sessong mu öyle bir takım işte :)

Arkadaşlar bu oyunda küçük takımlarla hep eziliyorum sebebi nedir herkeside yerinde oynatıyorum oysa ki.

Piscu'yu alın keyfinize bakın. 2 M'ye geliyor. Solda Inside Forward yada Amc de At.Mi. oynatın. 15 maçta 13 gol 20 asisti var şuan Galatasaray'da.

Osman iptal olması dert değil yanlış anlatmışım böyle bir tur teklifi ilk kez karşılaştım :)

Bana da İspanya tur teklifi geldi.Kabul etmiştim.Ama öyle çok iyi takımlarla oynamadım.La Liga da kümede kalmaya çalışan takımlarla hazırlık maçı yapmıştım. :D

Takım aldıktan sonra boşta milli takımlardan birinin başına geçebilirsin.

Mesela Galatasarayın başındasın ve Moldovanın teknik direktörü kovuldu.Sen ona talip olup Moldovanın başına geçebilirsin.

O zaman hem Galatasaray hemde Moldovayı yöneteceksin.:)

birisi şu steam denen illeti nasıl kullancağız söylesin deli oldum. orjinal oyunu çlıştımak için hacker mı olmak lazım anlamadım ki :(

Bana da İspanya tur teklifi geldi.Kabul etmiştim.Ama öyle çok iyi takımlarla oynamadım.La Liga da kümede kalmaya çalışan takımlarla hazırlık maçı yapmıştım. :D

Pilot takımınız falan mı var oralarda bana hala gelmedi :D

Oyuna başlar başlamaz hem milli takım hem normal takım aynı anda olmuyor sanırım birinin başındayen diğerinden teklif gelmek zorunda galiba.

Hakikaten mi? Database'de de custom degisiklikler yapilabiliniyor mu?

Takım aldıktan sonra boşta milli takımlardan birinin başına geçebilirsin.

Mesela Galatasarayın başındasın ve Moldovanın teknik direktörü kovuldu.Sen ona talip olup Moldovanın başına geçebilirsin.

O zaman hem Galatasaray hemde Moldovayı yöneteceksin.:)

Onu biliyorum da Almanya vs. gibi takimlari almak icin demistim.Kariyer icin takim secerken ulke takimi seciliyor mu diye..

Oyuna başlar başlamaz hem milli takım hem normal takım aynı anda olmuyor sanırım birinin başındayen diğerinden teklif gelmek zorunda galiba.

Tesekkurler.

Hakikaten mi? Database'de de custom degisiklikler yapilabiliniyor mu?

Evet yeni lig ekleyip cikartabilirsin. FM yazan yere tikla add/remove leage yazar ordan secersin yalniz sezon ortasinda secersen obur yaz aciliyor sectigin lig.

Evet yeni lig ekleyip cikartabilirsin. FM yazan yere tikla add/remove leage yazar ordan secersin yalniz sezon ortasinda secersen obur yaz aciliyor sectigin lig.

Farketmez. Database'yi de degisebiliyor muyum? Bazi gereksiz ligleri silip database'de eklemek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt