Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Eğer ikili averajda Leverkusen sana İnter'de Leverkusen'e üstünse 3 lü averajda devre kışı kalmış olabilirsin bi bak istersen :)

Arda doğru söle hile kullanıyormusun?:D

Hayir hic hile yapmadim. ac kapa felan hic yapmadim. Zaten ligde basarisiz oluyorum hep. Napoli ile ilk sezon 3. diger sezon 5. oldum. Simdi ingiltere alt liginden leicester i calistiriyorum. son 8 mac kala aldim. premier hayal su an cok kotu gitmisler..Ayni zamanda turkiyeden teklif geldi onu da yonetiyorum. 2014 dunya kupasina soktum takimi.

Gruptan benim çıkmam gerekiyordu. Şaka gibi. :o

04252gva74digzrx01d.jpg

uclu averajdan elenmsisindir.

Kariyerin kısaca özeti;

2. sezon transferleri

c0w61pei76kgj25hl8ys.png

Ligde üçüncülük ve Uefa Kupası'nı üst üste 2. kez kazandım. Quintero ise Avrupa Altın Ayakkabı ödülünü aldı. Bu arada Adler 6 ay boyunca boşta kalmış. :)

1n55x8ea3vdvd99i819.jpg

3. sezon transferleri

kp4lkoufc6lqzz8roce.png

Kadronun son hali. İşte Şampiyonlar Ligi'nden elenip Uefa'ya düştüm. :)

4y4jz5383kzb5joayxa.png

Carlos Fierro manyak olmuş.Almaya çalışıyorum.

59399855.png

74695585.png

21656454.png

Çok acayip adamlar denk geldi 5. sezonuma girerken.

Fena para bayıldım tutumlu oldum oldum birden saldım :D Torres ve Arda katıldı takıma daha :D

O kadar parayı nasıl biriktirdin:D Ben daha oyunu indirmedim:o Bütün yamalar çıksın öyle hepsini birden indirip oynuyorum:asd:

kac para verdin o adamlara osmachen kardes?

O kadar parayı nasıl biriktirdin:D Ben daha oyunu indirmedim:o Bütün yamalar çıksın öyle hepsini birden indirip oynuyorum:asd:

Porto gibi çalıştım hacı dünyayı didik didik ettim gençleri aldım sattım devamlı üstüne Muslera 18 Milyon'a gitti,Balotelli'yi 7 ye aldım 16 ya gitti.4 ve 5 senedir oynadığım yıldız oyuncularımı çok iyi paralara sattım.Aldığım oyuncular genelde bonservissiz yada gözden düşmüş oluyorlardı :D Bu yıl kavga daha büyük hedefler çok daha büyük :D

Kadroyu paylaşsan Osman hoca.:D

6.sezona başlıyım ilk maçın kadrosunu atarım hemen :D

Geçici taktiktik ve diziliş.

78808432.png

Kalan oyuncular ise yedek kadroma Avrupa ve diğer kıta takımlarının alt yapılarından serbest kalıp aldığım oyuncular.Bunlar gibi 17 yaşında 3 4 oyuncu Ocak ayında gelecek.Bunları bulup yetiştirip eksik yerlerim için bazılarını tutuyorum diğerlerini iyi paralara satıyorum.

61508179.png

42799635.png

86544617.png

58644693.png

70187038.png

80948462.png

75273856.png

Twente'den Nacer Chadli diye bi oyuncu aldım sol kanada. Harika işler çıkarıyor. Forvette Burak Yılmaz var hiçbir maçı boş geçmiyor.

Beyler bu seneki oyunu bilmemde Fm 2011 çok gerçekçiydi.Bir kere gaza gelip 2020 kadar kariyer yaptım.Fenerbahçe Tr kupasını alamamıştı:asd:

2 yillik napoli kariyerinden sonra..bir sene bos bekledim sadece turkiyeyi yonettim. Leicester ile sezona basliyacagiz.2014 yilindayim. Istedigim transferleri yaptim. Bir kaleci ve forvet ile bitirecegim transferi..Hedef primere lig:) Ayni zamanda Turkiyeyi de yonetiyorum. 2014 dunya kupasinda gruptan ciktim, ispanya ile eslestim 2. turda 2-0 kazandim. ceyrek finalde fransaya penaltilarla elendim..

Şu scout çıksaydı da tam keyif alabilseydim oyundan :( İki farklı şekilde oynuyorum birinde tamamen her şey bana ait taktik antrenman oyuncu bulma falan, diğerinde taktik dışarıdan oyuncular scouttan :happynew:

Kartalspor'a Ortasaha ve bitirici forvet önerilerinizi bekliyorum. Oyunu bugün yarın yüklerim şimdiden bi kaç oyuncuyu hedefe alayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt