Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Fransa'da da yabancı sınırlaması yok bildiğim, eu olayı da yok, geniş ülke.

Sidney Sam

Çok iyi oyuncu

İspanya liginde Real ve Barça hariç takımlar denk ve çekişmeli oluyor 2 sezon 2.ligde oynadıktan sonra bu sene çıktım 1.lige takımım Cartagena dengesiz bir takım tabi nerde ne yapcağı belli olmayanlardan ilk 4 hafta sonunda skorlarım

Espanyol - Cartagena 3-3 ( 2-0 öne geçmeme rağmen ikinci yarı skor 2-2 oldu daha sonra 3-2 yaptım son dakikada 3-3 bitti)

Valencia - Cartagena 4-2 ( çok garip başladı bu maç 2. dakikada 2-0 öndeydim ilk yarının sonlarında serbest vuruştan gol yedik ikinci yarı coştular zaten)

Cartagena - Levanta 2-1 ( rahat kazanırım diye düşünüyordum kan kustuk 1-0 geri düştük 70. dakikadan sonra zor bela 2 gol attık)

Cartagena - A.Madrid 4-2 ( valla hiç bir düşüncem yoktu :) 2-0 öne geçtim 2-1 oldu tekrar 3-1 4-1 oldu son dakikalarda 4-2 oldu ama eski gücü yok Atletico'nun )

iddiacılar gönül rahatlığıyla üst oynayabilirler :)

Bu oyunun full Türkçe yaması var mı? :confused:

Fransa'da da yabancı sınırlaması yok bildiğim, eu olayı da yok, geniş ülke.

Portekizde var gene, Hollanda da hiç yabancı diye bişey yok.

İngiltere de bir olay varmış adamları çalışma izni çıkartamıyorsun ya ab üyesi ülkerlerdeki pilot takımlarına kiralyıp 1 2 sene orada tutup daha sonra kolaylıkla takımına katabiliyormussun ama oda sabır isteyen iş.Tabi bahsettiğim adamlar 17 18 yaşındaki adamlar.

Geçen gün Arjantinden bulduğum yeteneğe gelen son teklif.40a tavdım ama aç gözlülüğüm tuttu 42 veren herşeyi verir.

galatasaraytransferstra.png

Geçen gün Arjantinden bulduğum yeteneğe gelen son teklf.40a tavdım ama aç gözlülüğüm tuttum 42 veren herşeyi verir.

galatasaraytransferstra.png

Böyle bir oyuncu satabilsem La Liga'dan düşmem bir daha ama transfer bütçem 299 bini geçmedi henüz :)

Böyle bir oyuncu satabilsem La Liga'dan düşmem bir daha ama transfer bütçem 299 bini geçmedi henüz :)

Abi dünyanın 4 bir yanına özellikle Almanya ve Güney Amerikaya gözlemcilerini musallat et çok acayip adamlar buluyorlar ya.Bu adamlardan alt yapımda daha çok var bir takımı rahatlıkla şampiyon edecek bir sürü adam buldular sağolsunlr.Bunu değilde diğerlerinin çoğunu bedavaya aldım.

Abi dünyanın 4 bir yanına özellikle Almanya ve Güney Amerikaya gözlemcilerini musallat et çok acayip adamlar buluyorlar ya.Bu adamlardan alt yapımda daha çok var bir takımı rahatlıkla şampiyon edecek bir sürü adam buldular sağolsunlr.Bunu değilde diğerlerinin çoğunu bedavaya aldım.

Osman oyuncu alacak para yok bulsan bile alamıyorsun dün gece bir oyuncu alıcam 48 ay falan vadeli işte -111k yüzünden alamadım adamı haftalık parayı çekiyorsun bu sefer peşinat gidiyor zor iş küçük takımla oynamak normalde büyük takımlarda yönetime şu oyuncuyu al seçeneği var benim takımda o da yok zaten başkan takımı satmak istiyor müşterisini bulursa :)

_49917796_goodwillie466.jpg

şiddetle tavsiye edilir goodwillie reihs

Osman oyuncu alacak para yok bulsan bile alamıyorsun dün gece bir oyuncu alıcam 48 ay falan vadeli işte -111k yüzünden alamadım adamı haftalık parayı çekiyorsun bu sefer peşinat gidiyor zor iş küçük takımla oynamak normalde büyük takımlarda yönetime şu oyuncuyu al seçeneği var benim takımda o da yok zaten başkan takımı satmak istiyor müşterisini bulursa :)

Abi başkan para vermiyorsa bir şekilde takımı iyice borca sok başkanı değiştirt 15 20 milyonluk başkandan aşşağısı gelmiyor :asd:

Bu yüzden yabancı sıkıntısı olmayan lig arıyorum abi stadı biraz iyi borcu olmayan yada az olan küçük bir takım bulsam geçicem başına.Küçük takımları 10 senede geliştirmek başa oynatmak daha bir zevkli oluyor.Şuanki kariyeri yeni oyunun yenilklerini öğrenmek için açtım bende zaten.

Abi başkan para vermiyorsa bir şekilde takımı iyice borca sok başkanı değiştirt 15 20 milyonluk başkandan aşşağısı gelmiyor :asd:

Bu yüzden yabancı sıkıntısı olmayan lig arıyorum abi stadı biraz iyi borcu olmayan yada az olan küçük bir takım bulsam geçicem başına.Küçük takımları 10 senede geliştirmek başa oynatmak daha bir zevkli oluyor.Şuanki kariyeri yeni oyunun yenilklerini öğrenmek için açtım bende zaten.

Benim başkan takımın sahibi yaw satıcam falan diyor :)

Başkan sattı takımı söliye söliye sattırdık Ramon Calderon aldı takımı 3-5 atar artık :)

Beyler zevkli bir kariyer icin hangi takımı önerirsiniz ? .:)

Başkan sattı takımı söliye söliye sattırdık Ramon Calderon aldı takımı 3-5 atar artık :)

Geçen gün muhabbeti geçmişti burada ve sonunda benim takımaa oldu :)

osmanuzdunewsinbox2.png

Schalke ile ligdeki ilk 8 haftayi guzel gecirdik. 17 puan ile liderim. Bayernde 17 puanda 2. Huntelaar biraz isindi oyuna:) Farfan da muthis.. uefadada gruplardayim. uefadan gelecek para cok onemli. kulubun transfer butcesi 0.. hicbir transfer yapamiyorsun taksitli dahil.. Sezon basi sadece okakayi bedelsiz kiraladim. Bakalim devre arasi kaynak saglayacak mi baskan hic zannetmiyorum ama kulup gercekteki gibi borc bataginda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt