Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Scout görevlilerinden birisine '' Next opposition '' görevini ver o scout görevlisi bir sonraki maçta oynayacağın takımı analiz ediyor sana rapor sunuyor rakibinin artılarını eksilerini söylüyor ona göre taktik oluşturuyorum ben.

Scout görevlilerinden birisine '' Next opposition '' görevini ver o scout görevlisi bir sonraki maçta oynayacağın takımı analiz ediyor sana rapor sunuyor rakibinin artılarını eksilerini söylüyor ona göre taktik oluşturuyorum ben.

vay adam gibi %100 fm 12 türkçe yama çıksa da Galatasaray'ı dünyanın 1 numaralı yapmak çok zevkli olacak şimdilik fm 12 oynamaya ara verdim.

En son Trabzonspor'a 4-1 yenilmiştim deplasmanda o maçtan sonra takım savunmasında eksikler olduğunu farkettik ve hallettik o sorunu da son 7 resmi maçta 2 gol yedim ve 23 gol attım 7 maçın içinde 2 şampiyonlar ligi 1 de derbi var üstelik. :) kazanıyoruz üst üste

her maca ayri t yaparsak 2 sezonu bitirmeden 2013 cikar [yanlis miyim?]

Her maça dediysem Kayseri Antep gibi rakiplere değil CL de büyük takımlara göre baş edemeyeceğin takımlara göre yada derbilerde deplasmana göre taktik yaparsın o anlamda dedim.Yoksa Her maça ayrı taktik imkansız zaten.

Yalnız bu seneki oyunda sanırım ya ben göremedim yada önceki oyunlara göre bunu çok değiştirmişler.Daha evvel gözlemci ve yadımcılar maç raporu verirken rakibe karşı hangi tempoda oynayacağımızı rakibin dar veya geniş alanda zorlandığını savunmanın ileride yada dipte kurulması gerektiğini vs vs bunun gibi rakibin en sıkıntılı yönlerini söylerlerdi şimdi bize veriler getiriyor ve sadece bzim bunları bulmamızı istiyor.Yada dediğim gibi yine aynı olay vardır ama ben bulamadım.

Atın intikamı.

2b20c270.png

Leverkusen'e nasıl olsa elenirim demiştim yardımcı antrenöre bırakmıştım iki maçıda ama mucizevi bir skorla eledi buraya kadarmış.Lig kupasının rövanşını kötü aldılar.

6febf034.png

Hedefimiz 6.lıktı fakat

9cab156a.gif

kwl3.png

Madrid'de Barnebeu'da 80 bin Real Madrid'li taraftarın önünde 2 - 0 dan 2-2 ye . 80 bin Real Madridliyi susturan gol 90+2 de Traore'den geldi. Grup lideri Galatasaray oldu. Şampiyonlar Liginde final yolu ardına kadar açıldı.

4-5-1 dizilişiyle başladığım maçı 2-0 geriye düştükten sonra 2-5-3 le bitirdim son 20 dakika 3. forveti de sokup tek kale oynadım adeta ve beraberlik golü son saniyede geldi . Son dakikalarda taktikte yaptığım çılgınlık grup liderliğini getirdi

kwll.png

kurada rakibi bekliyoruz ( sıradaki gelsin )

Muhtemel grup 2.leri rakiplerimiz

O. Lyon

Benfica

Glasgow Rangers

Milan

Juventus

Anderlecht

CSKA Moskova

ÇEK BİR Anderlecht

İyi bir AMC veya DC bütçeye uygun genç yetenek önerebilecek var mı bütçem kısıtlı 10 milyon euro transfer bütçesi var

partizanda bir afrikalı vardır bir bak istersen .

ve

lukas marecek

Transfer ettiğim gurbetçi AMC (Tolgay)'ın infosunda "could be next Can Bartu" yazıyor :D

Yeni sezon ilk lig maçı.

9fcbb160.png

Kavga büyük,idealler büyük bu sene hedef çok büyük (5.lik)

ca1fa64c.png

Bir ihtimal daha var o da 4.lük mü dersin...

Kartal'la ilk sezonum hüsran :D Play-Off da Karşıyaka'ya elendim. Muhammet Demirci ve Adem Sarı taşıdı takımı bu sezon ikiside yok kiralıktılar. Kimsede gelmek istemiyor BankAsya ömrümü yedi :D

Fenerin oyunculari al nasil olsa bank asyadalar :asd:

Scout'um Rıdvan Dilmen zaten hep fenerli adamları öneriyor:D Berk Elitez'i aldım sadece iyiydi ama bu sezon büyük düşünüyorum Jardel'e teklif yolladım bakalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt