Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Il devasto yu kullanmayın bence.Oyunun zevkini öldürüyor o taktik.Bi ara bide korner taktiği vardı,dışarı çıkarıyordun topu,doksana çakıyordu adamlar.Her sezon kornerden 50 gol atılıyordu.Onu düzelttiler sonradan heralde.Bunu da düzeltseler fena olmaz.

Il devasto yu kullanmayın bence.Oyunun zevkini öldürüyor o taktik.Bi ara bide korner taktiği vardı,dışarı çıkarıyordun topu,doksana çakıyordu adamlar.Her sezon kornerden 50 gol atılıyordu.Onu düzelttiler sonradan heralde.Bunu da düzeltseler fena olmaz.
Kendi taktiğimle oynuyorum gayet de güzel gidiyor. Hiç gerek yok. Başkasının taktiğiyle oynarsam menajerlik oynamış olmam zaten.

Ben Magic and Magic diye bir şeyle oynuyorum. Olağanüstü sonuçlar alıyorum City'le. İl devasto ne bana biraz anlatsanıza.

şu hafta da bir geçsin sınavlarım bitsin süper bir kariyere başlayacağım Amatör Lig'den Fatih Karagümrükspor ile

Patoyu kadromuza kattik.. Hucum hatti muthis:) Mata-Hulk-Torres-Pato.. Orta ikili Lampard-Fellaini

Transfer çok zor ya... Liverpool'dayıım, Moussa Sissoko'ya bile 40 milyon istiyolar...

Oyuncular durmadan zam istediginde napıyorsunuz?

Oyuncular durmadan zam istediginde napıyorsunuz?

Anzhi'yi yönettiğim için istediğinden fazlasını veriyorum. :)

İyi oynayan futbolcu zam ister. Elinde tutmak istiyorsan yapacak bir şey yok. Fakat finansal açıdan daha düşük bir durumdaysan özel görüşüp ikna edilebilir belki.

Patoyu kadromuza kattik.. Hucum hatti muthis:) Mata-Hulk-Torres-Pato.. Orta ikili Lampard-Fellaini

Eto'o - Tardelli - Dzsudzsak - Arshavin - Torbinskiy - Zhirkov - Boussoufa

Anzhi Mackhackala :coffee:

Liverpool ile sezona kötü başladık ama toparlandık haftalar ilerledikçe

Devre arasında Necid kadroya katılacak o zaman yardırırız :D

Canı sıkılmıştı, bir sezon maçların çoğunu yardımcı antrenöre oynattırdım. Adam yılın antrenörü seçildi. :asd:

Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. :asd:

y49m.png

bu ne arkadaş kimse oyuncusunu satmıyor Tottenham Cavani için 75 milyon istiyor Fulhamdan bi stoper alim dedim 4 milyonluk adam için 30 milyon istiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt