Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Furkan sen versiyon falan mı yükselttin Babacar bende 25 yasında baslıyor ve özellikleri çok kötü bitiriciliği 9 gerisini düşün.

Fm 11 yükledim direk başladım öyle versiyon falan araştırmadım. :)Babacar,Pastore,Sanago mükemmel oyuncular oluyor her zaman.Ben Malatyasporla başladıgım için pahalıya mal oldu Babacar.

@Ahmet yine o iyiymiş bir resim görmüştüm burdaydı sanırım Aziz Yıldırım, Beşiktaş seçimlerini kazanmıştı :)

scaled.php

Bana böyle bir adam lazım.

Birde penaltı kaçıraymışın :)

Maalesef çok kritik bir anda kaçırdık :)

Steamdan yuklemeyenler icin, 12.1.1 guncellemesini nerden bulabilirim?

Altrıncham'ı yerel ligden premier lige çıkardım bulduğum genç adamlar felaketti , uzun bir ara verdim şöyle amacı şampiyonluk olmayan ama iyi bütçesi olan bir takım önerebilecek var mı ? Sadece 23 yaş altında oluşan kadro oluşturup arsen wengercilik oynamayı planlıyorum ....

Steamdan yuklemeyenler icin, 12.1.1 guncellemesini nerden bulabilirim?

Turksportal.net e baka ama tavsiye etmem güncelleme yaptıktan sonra eski taktik ve yamalarda uyumsuzluk oluyor istediğin verimi alamaya biliyorsun ek olarak crack olayı var birde bulamam diye vaz geçtim hemen.

Altrıncham'ı yerel ligden premier lige çıkardım bulduğum genç adamlar felaketti , uzun bir ara verdim şöyle amacı şampiyonluk olmayan ama iyi bütçesi olan bir takım önerebilecek var mı ? Sadece 23 yaş altında oluşan kadro oluşturup arsen wengercilik oynamayı planlıyorum ....

Sen o takımı premier lige çıkartana kadar bilinen oyuncuların hepsi 23 yaşını aşmıştır. sürekli yeni isimler çıkıyor. Sana tavsiyem sürekli alt yapını geliştir. Ayrıca 7 marttan hemen önce oyunu save yap. Sonra yeni çıkan alt yapı oyuncularına bak. İyi isimler çıkartmaya çalış :)

Sen o takımı premier lige çıkartana kadar bilinen oyuncuların hepsi 23 yaşını aşmıştır. sürekli yeni isimler çıkıyor. Sana tavsiyem sürekli alt yapını geliştir. Ayrıca 7 marttan hemen önce oyunu save yap. Sonra yeni çıkan alt yapı oyuncularına bak. İyi isimler çıkartmaya çalış :)

Zaten yeni oyuna başlayacağım o yüzden sordum zevki kalmadı çünkü ...

şimdi bütçesi 20-25 m civarı olan (anzhi değil ) hedefi en fazla uefa olan bir takım alıp sadece alt yapıdan ve dısardan alacağım gençler ile üç dört sene oynamak istiyorum =)

Turksportal.net e baka ama tavsiye etmem güncelleme yaptıktan sonra eski taktik ve yamalarda uyumsuzluk oluyor istediğin verimi alamaya biliyorsun ek olarak crack olayı var birde bulamam diye vaz geçtim hemen.

12.0.4 var ben de su an.. boyle kalsin madem...

Bende de 12.0.4 var 12.1'i yüklemedim.

scaled.php

Bana böyle bir adam lazım.

Christian Benitez. yaş 25

1.750 'le açıyorlar 2-3 alırsın adamı

30 maç 25 gol attı bende.

17 bitiricilik hız 17 hızlanma 16 güç 15 :)

Yine AMC'ye maximilano moralez

oda 2M ye geliyor 24 yaşında

Bitiricilik 17 pas 18 yaratıcılık 18 teknik 17 her maç arapasından bir asisti var rahat.

3-4 M ye hücum gücünü kat ve kat arttıracak adamlar.Aynı özelliklere sahip Tijani belaid yaşı galiba 22-23 oda 1M ye geliyor.

Defansif Efsane ise çoğunuz biliyordur Kara.

FM Genie scout'dan bakın 5Mye bile takımı uçurursunuz bazen :)

adsztmc.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Wigan Başkanı Sadri Şener.:asd:

Cevap: FM 2012 Çıktı !

Gercekten guzel yapmislar oyunu cok eglenceli bence. Yapanlarin ellerine saglik derim :D

Cevap: FM 2012 Çıktı !

Ya bismillah,bugün başlayalım bakalım fm 2012.

europeanchampionscupovea.png

Galatasaray kariyerlerimdeki CL grup kariyer rekorum.

Yeni kariyer açtım Türkiye Kupasında hiç bir süpriz yok oyun çok gerçekçi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt