Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Attıklarımdan cok daha netlerni kaçırdım

Ben Fm 12 'ye Yeni Başlayanlardanım Yaklaşık 1 Hafta Oluyor , Oyun Çok İyi Ancak Şöyle Bir Sorunum Var Klüplere Önerdiğim Oyunculara Ya Teklif Gelmiyor Ya da Çok Düşük Geliyor , Ayrıca Oyuncu Transfer Etmek de Çok Zor Klüp Çok Düşük Bütçe Veriyor ve Transfer Etmek İstediğimiz Oyuncunun Fiyatını 2 Katına Çıkararak Alıyorum ..

Bu adama daha önce dikkat ettiniz mi hiç? Kariyerine bakarsak regene benzemiyor ilkkez son kariyerimde adını gördüm daha evvelki oyunlarda dünyayı taratırdım ne bana denk geldi nede milli takımın yaş gruplarında oynarken gördüm?

*

Regen mi? Oyuna başlarkende var mı?

Regen.. :)

Tipinden belli regen olduğu.

Oyuncu profilinde çizimle yapılmış bir koca kafa görürseniz kesinlikle Regendir. :D

Eyvallah beyler sağolun adam çok ters zamanda çıkmış o yüzden acaba böyle birisi var mı diye şüphede kaldım :)

Kadro kalitesi vasat - iyi olan, transfer bütçesi 10-15 m civarı, 2-3. sınıf oyuncuların transferde naz yapmayacağı bir takım arıyorum beyler, var mı önerisi ?

Kadrosu iyiden kastım potansiyel olsun ama takım çok çok iyi olmasın. İngiltere ligine çok sıcak bakmıyorum, kriterler bunlar.

Kadro kalitesi vasat - iyi olan, transfer bütçesi 10-15 m civarı, 2-3. sınıf oyuncuların transferde naz yapmayacağı bir takım arıyorum beyler, var mı önerisi ?

Kadrosu iyiden kastım potansiyel olsun ama takım çok çok iyi olmasın. İngiltere ligine çok sıcak bakmıyorum, kriterler bunlar.

Wolsfburg:15M

Malaga:17.5M

Ajax 'ı Alabilirsin 10 Milyon € Transfer Bütçesi Var .

İngiltere Ligi'ne pek sıcak bakmıyorum demişsin ama, Sunderland çok zevkli.. ;) Bayağı bir oynadım. Şimdi de Hoffenheim ile oynuyorum.

EPL'deki fikstür bitmyor hocam, çok sıkıyor. Spurs ile efsane bir kariyerim vardı 11'de, fikstürden dolayı bırakmıştım. Yoksa QPR ile kariyer yapmayı çok istiyorum.

EPL'deki fikstür bitmyor hocam, çok sıkıyor. Spurs ile efsane bir kariyerim vardı 11'de, fikstürden dolayı bırakmıştım. Yoksa QPR ile kariyer yapmayı çok istiyorum.

Haklı olabilirsin. :)

Almanya Ligi muhteşem, bu sene 3 uzun kariyer yapma şansım oldu. Schalke, Wolfsburg ve sonuncusu Hoffenheim.. :)

Türkiye'de yabancı sınırı var mı birde playoff tek senelik mi yoksa tüm yıllarda mı var ?

İngiltere -> QPR

Almanya -> Dortmund

İspanya -> Valencia.

Birini seçeceğim bakalım.

Dortmund'un her mevkisindeki oyuncular çok iyi ya. Hummels ve Subotic efsane ikili oluyor. Götze zaten bildiğin Messi gibi oynuyor. Ben biraz transfer maceralarına girmeyi seviyorum.. :)

Dortmund'un her mevkisindeki oyuncular çok iyi ya. Hummels ve Subotic efsane ikili oluyor. Götze zaten bildiğin Messi gibi oynuyor. Ben biraz transfer maceralarına girmeyi seviyorum.. :)

QPR olacak gibi ama bilmiyorum, şu Türkçe dosyası çıksın da bi.

Türkiye'de yabancı sınırı var mı birde playoff tek senelik mi yoksa tüm yıllarda mı var ?

yabancı sınırı yok lanet play off herzaman var.ama diğer forumlardan öğrenebilirsin editörden ya da yamalarla bir şekilde kaldırılıyormuş.

Oyunda dikkatimi çekti ilk defa gördüm. Sunderland'in 9 puanını silmişler.

37uvt.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt