- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro kalitesi vasat - iyi olan, transfer bütçesi 10-15 m civarı, 2-3. sınıf oyuncuların transferde naz yapmayacağı bir takım arıyorum beyler, var mı önerisi ?
Kadrosu iyiden kastım potansiyel olsun ama takım çok çok iyi olmasın. İngiltere ligine çok sıcak bakmıyorum, kriterler bunlar.
Kadro kalitesi vasat - iyi olan, transfer bütçesi 10-15 m civarı, 2-3. sınıf oyuncuların transferde naz yapmayacağı bir takım arıyorum beyler, var mı önerisi ?
Kadrosu iyiden kastım potansiyel olsun ama takım çok çok iyi olmasın. İngiltere ligine çok sıcak bakmıyorum, kriterler bunlar.
Wolsfburg:15M
Malaga:17.5M
Ajax 'ı Alabilirsin 10 Milyon € Transfer Bütçesi Var .
Sarmadı bunlar![]()
İngiltere Ligi'ne pek sıcak bakmıyorum demişsin ama, Sunderland çok zevkli..Bayağı bir oynadım. Şimdi de Hoffenheim ile oynuyorum.
EPL'deki fikstür bitmyor hocam, çok sıkıyor. Spurs ile efsane bir kariyerim vardı 11'de, fikstürden dolayı bırakmıştım. Yoksa QPR ile kariyer yapmayı çok istiyorum.
Haklı olabilirsin.
Almanya Ligi muhteşem, bu sene 3 uzun kariyer yapma şansım oldu. Schalke, Wolfsburg ve sonuncusu Hoffenheim..![]()
İngiltere -> QPR
Almanya -> Dortmund
İspanya -> Valencia.
Birini seçeceğim bakalım.
Dortmund'un her mevkisindeki oyuncular çok iyi ya. Hummels ve Subotic efsane ikili oluyor. Götze zaten bildiğin Messi gibi oynuyor. Ben biraz transfer maceralarına girmeyi seviyorum..![]()
Türkiye'de yabancı sınırı var mı birde playoff tek senelik mi yoksa tüm yıllarda mı var ?