Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sorumu tekrar sorayım. Editörden falan kapanmıyor mu şu play off. :sad007:

Sırf benim maçlarda gol yemiyor diye sinirlenip Onur'a 20 Milyon Euro para saydım. Trabzon küme düşmemeye oynuyor şimdi. :lol:

Play-off sistemi kapanmıyor ne yazık ki. Play-off'u kapatan küçük bir yama var aslında ama onunda sorunlu olduğunu okudum çok. Doğal, çünkü o sistemi değiştirmek demek database'i kurcalamak demek, çok zor yani kusursuz bir şekilde eski sisteme dönmek. Bunu son çıkan patch'lerle Sigames yaptı. Sırf bu berbat sistem yüzünden 2031 yılında olduğum kariyerimi bıraktım da yeni kariyer açtım güncel patch'le.

Bu arada Onur'a çok para vermişsin yahu, ben oyuna başladıktan 1 sezon sonra almıştım 4 milyon sterlin civarında. Daha sonra değeri katlandı tabi. Yaşı ilerledikçe çok daha iyi oluyor. Hatta Muslera'yı satıp Onur+Sinan Bolat'ı almıştım o paraya. Yabancı kontenjanını asla ve asla harcamayacağım tek mevkidir kaleci.

fmsevenler adam gibi taktik var mi soylesenize lha

Hocam benim önerim kendin taktik bul. Yani bir kaç sezon belli bir taktikte oturtmaya çalış takımı. Açıkçası forumlarda, sitelerde yayınlanan taktikleri bir kez olsun kullanmadım. Oynayan kişi kendi takımına göre oluşturur çünkü bunu. Galatasaray'la efsanevi bir kariyerim var mesela ve orada taktiğim 4-2-3-1'dir. Yıllarca oturttum bu taktiği. Ve kırmadığım rekor yok (bir sezonda 150 gol atmak gibi).

Çalışma izni nasıl alınıyor bilen var mı?Gün sayısı 1800 civarıydı onu doldurdum,ama evraklar hazırlanıyor deniyor bu seferde.

Çalışma izni benim bildiğim oyuncunun milli takımda oynaması gerekiyor o yüzden dolayı o oyuncu ile sözleşme imzalanmıyor.

Sırf çalışma izninden dolayı İngiltere'de oynamak istemiyorum işte.

Çalışma izni benim bildiğim oyuncunun milli takımda oynaması gerekiyor o yüzden dolayı o oyuncu ile sözleşme imzalanmıyor.

Sırf çalışma izninden dolayı İngiltere'de oynamak istemiyorum işte.

Oyuncuyu transfer ettim.1800 günlük Prim sayısınıda doldurdum.Vatandaşlığa geçmesi lazım,ama niyeyse hala geçmedi.

Oyuncuyu transfer ettim.1800 günlük Prim sayısınıda doldurdum.Vatandaşlığa geçmesi lazım,ama niyeyse hala geçmedi.

Hocam Türk vatandaşlığı için 5 yıl, eğer kendi ülkesinde milli takımda oynamışsa 10 yıl geçmesi gerek. Benim bildiğim böyle, bu durumda direk geçiyor olması lazım vatandaşlığa. Gerçi hiç takip etmedim bir oyuncuyu bu şekilde. Kendileri bir süre sonra geçiyordu. Yine de sen biraz daha bekle bence geçecektir, zaman alabilir, döküman falan diyor ya transfer döneminde veya lig sonunda.

Play-off sistemi kapanmıyor ne yazık ki. Play-off'u kapatan küçük bir yama var aslında ama onunda sorunlu olduğunu okudum çok. Doğal, çünkü o sistemi değiştirmek demek database'i kurcalamak demek, çok zor yani kusursuz bir şekilde eski sisteme dönmek. Bunu son çıkan patch'lerle Sigames yaptı. Sırf bu berbat sistem yüzünden 2031 yılında olduğum kariyerimi bıraktım da yeni kariyer açtım güncel patch'le.

Bu arada Onur'a çok para vermişsin yahu, ben oyuna başladıktan 1 sezon sonra almıştım 4 milyon sterlin civarında. Daha sonra değeri katlandı tabi. Yaşı ilerledikçe çok daha iyi oluyor. Hatta Muslera'yı satıp Onur+Sinan Bolat'ı almıştım o paraya. Yabancı kontenjanını asla ve asla harcamayacağım tek mevkidir kaleci.

Hocam benim önerim kendin taktik bul. Yani bir kaç sezon belli bir taktikte oturtmaya çalış takımı. Açıkçası forumlarda, sitelerde yayınlanan taktikleri bir kez olsun kullanmadım. Oynayan kişi kendi takımına göre oluşturur çünkü bunu. Galatasaray'la efsanevi bir kariyerim var mesela ve orada taktiğim 4-2-3-1'dir. Yıllarca oturttum bu taktiği. Ve kırmadığım rekor yok (bir sezonda 150 gol atmak gibi).

Hadi ya. Keşke kapatabilseydik şu saçmalığı.

Onur'u 3. Sezonun başında aldım. Yabancı kontenjanı çok sorun olmaya başlamıştı. Onur'da Play off maçlarında başıma bela oluyordu. 26 milyon Euro istediler. 19 Milyon Euro'ya aldım. Muslera 13'e Juventus'a gitti. Bu arada 23 maçda 82 gol attım ligde. Euro Cup grup maçlarında 6 maçda 25 gol. Kanatlar ve forvetler çok iyi. :)

Şampiyonluk gazı ile yeni sezon açtım 2012'de.

Hazırlık maçlarında klasik 4-4-2 denedim ama pek tutturamadım. 4-2-3-1'e döndüm.

14 maç oynadım ligde 2 beraberlik 1 mağlubiyet 11 galibiyet aldım. Mağlubiyet Trabzon karşısında 2-0 geriden 2-3 yaptım 4-3 yenildim :o

Engin Baytar beklentimin üstünde oynuyor. Emre Çolak'ı zaman zaman orta ikilide deep lying play maker (Selçuk)'un yerine sokuyorum iş yapıyor.

Sağ önde Sabri müthiş işler yapıyor.

AMC mevki için sıkıntı yaşıyordum (her ne kadar sonra Engin form tutsa da) Sene başı adam gibi bir scout aldım takıma, o da gelir gelmez, Bodmer (Mathieu Bodmer - Vikipedi) kiralık getireyim mi dedi..600 bin euro ücretle 1 yıllık kiraladım onu. Çok ilginç oynuyor, 10 maçta 1 gol 0 asist ama puan ortalaması 7.80..izlerken katkısı çok net gözüküyor ama skora katkısı yok. Zaten kendisi bilindiği üzere göbek oyuncusu ama AMC'de memnunum ben kendisinden. 1 yıl idare etsin.

Ujfalusi şu anda takımın net en iyis. 14 maçta 5 gol 3 asist, 8.10 ortalama ile yardırıyor.

Yalnız forvetlerim kötü, Elmander biraz daha iyi vuruşlar yapıyor 3 golü var. Baros ise daha hareketli ama 1 golü var. Adam gibi attığını sokacak, pırpır bir forvet lazım.

Uzun süredir oynamıyordum hoşuma gitti başlayınca tekrar :D

Chelsea'den Daniel Sturridge'yi kirala Özgür. Pişman olmazsın.

Ya bu son 12.2.2 güncellemesinden sonra Türk takımları ( özellikle Galatasaray ) aşırı mı güçlenmiş ne ? Futbolcuların güçleri baya arttırılmış sanki. 40 yılda bir oynayayım dedim ayar etti oyun beni 2 kariyer açtım ikisinde de daha ilk 10 maç üst üste hiç gol yemeden kazanıyorum hazırlık maçlarında da Real Madrid gibi takımlarla oynarken bile çok üstün oynuyor takım sizde de böyle mi ? transfer falan da hiç yapmadım mevcut kadro ile oynuyorum

Türkiye Liginin saygınlığını berbat yapmış adi herifler. 4. sezonuma başlamak üzereyim. Uefa kupası aldım, şampiyonlar ligi çeyrek final oynadım,:mad: sümüklü regen oyuncular bile gelmiyor takıma. 44 milyon Euro bütçem var getirebileceğim oyuncu yok. Kimse gelmiyor takıma, sinir oldum. :mad:

Ya bu son 12.2.2 güncellemesinden sonra Türk takımları ( özellikle Galatasaray ) aşırı mı güçlenmiş ne ? Futbolcuların güçleri baya arttırılmış sanki. 40 yılda bir oynayayım dedim ayar etti oyun beni 2 kariyer açtım ikisinde de daha ilk 10 maç üst üste hiç gol yemeden kazanıyorum hazırlık maçlarında da Real Madrid gibi takımlarla oynarken bile çok üstün oynuyor takım sizde de böyle mi ? transfer falan da hiç yapmadım mevcut kadro ile oynuyorum

Artırsınlar Çağlar.

İlk datada Galatasaray çok kötüydü.Play offa kalamıyorlardı yav.

Birde fener bugu vardı hep şampiyon oluyorlardı.Düzeltsinler abi.

Gerçek hayattaki fenerle oyundaki fener arasında dağlar kadar fark vardı.

Yahu bu 2012'yi ben de zor diye hatırlıyorum fazla kolay geldi ilk sezonu 91 puanla bitirdim. Normal transfer bütçesi ile Rasmus Elm(5 milyon), Belhanda (9 milyon), Eboue, Baros, Muslera gibi oyuncuları satarak Zoran Tosic(8.5 milyon) gibi adamlar aldım.

Devre arası da 2.5 milyona Wilfried'i almıştım. İkinci sezon 6 maçta 26 gol atıp 1 gol yedim baydı direk.

Transfer bütçesi aşırı hızlı artıyor, devre arası başkan direk takım iyi gidiyor takviye yap diye çat diye 7.5 milyon euro koydu. Sene sonu 18 milyon yaptı. Sattıklarımdan da 10 milyon üstü gelir sağlayınca çok rahat ettim.

Daha önce oynadığımda paso yeniliyordum, şimdi de abartı şekilde yenilmiyorum. İkisi de sıkıyor :) Gene ufak takıma döneceğim.

Ben Montpellier'i aldım, çekişmeli maçlarla çok eğlenceli oyun oluyor.

İghalo + Wilfried + Quintero = 100 gol :)

Birşey soracağım, 2011 de falan maç oynanırken masa üstüne inince maç devam ederdi. Şimdi duruyor direk, illa oyunun açık olması lazım. Bunun bir ayarı falan mı var yoksa 2012 de değişti böyle mi olacak artık.

İghalo + Wilfried + Quintero = 100 gol :)

Birşey soracağım, 2011 de falan maç oynanırken masa üstüne inince maç devam ederdi. Şimdi duruyor direk, illa oyunun açık olması lazım. Bunun bir ayarı falan mı var yoksa 2012 de değişti böyle mi olacak artık.

Ayarlardan oyunu pencere moduna al.

Oyunu kolaylaştıran çift forvetli sistem kesinlikle. 4-2-3-1 veya 4-3-3 gibi taktiklerle bazı maçlar kısır geçebiliyor.

Bu arada beyler büyük bir sorunum var, oyunu bayadır oynayamıyorum sapıtıyor, mesela ayarlardan temayı değiştireceğim, temalar kutucuğuna geliyorum tıklayınca tranfer bölümüne atıyor vs.. sacma sapan yerlere atıyor.

Tik işareti koyacağım mesela herhangi bir özelliği aktif edeceğim, bir kerede olmuyor, bir kere basıyorum hafif koyulaşıyor bir daha basınca tik koyuluyor. Çözümü bilen varsa çok iyi olur, kaç haftadır oynayamıyorum bu yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt