Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Elmander'i şu orta saha forvet arası gezenden yap (advanced forward sanırım)

Cardozo'yu Target Man ve Poacher olarak dene.

Elmander istediğim verimi veriyor ama Cardozo olmuyor bir türlü :D galiba takıma alışamadı daha ama devre arası geldi ligde

Cardozo hedef adam olsun, Elmander de geriye dönük forvet olsun o halde. 2 metre futbolcun var ama kanatlardan beslemiyorsun adamı oda ilginç bir durum olarak gözüme çarptı.

Cardozo hedef adam olsun, Elmander de geriye dönük forvet olsun o halde. 2 metre futbolcun var ama kanatlardan beslemiyorsun adamı oda ilginç bir durum olarak gözüme çarptı.

Beklerime dikkat ettiysen Atak ayarladım zaten ikiside hücumcu bek. Kanat problemim olmuyor yeterli sayıda kanat atağım oluyor. Eboue, Drenthe falan hep rakip ceza sahasının oralarda

Beklerime dikkat ettiysen Atak ayarladım zaten ikiside hücumcu bek. Kanat problemim olmuyor yeterli sayıda kanat atağım oluyor. Eboue, Drenthe falan hep rakip ceza sahasının oralarda

Güzel, beklerine bakmamıştım. [my fault]

elmhanderi defensive forward yap cardozoyu da deep lying

denemeye deger demi

elmanderh defansif forward olaraktan en az 11 gol atıyore

onerilerime kulak asmayani gorem

Param yok , nasıl para kazancam lan :asd: Adamları lsiteye koyuyom kimse almıyor :D Sportinq Lisbon takımım , entarasan bir durum vallahi .d

Param yok , nasıl para kazancam lan :asd: Adamları lsiteye koyuyom kimse almıyor :D Sportinq Lisbon takımım , entarasan bir durum vallahi .d

add new manager , take real madrid and 50 milyona takımın m.sarpını sat

Satılık adamlarını arada sırada kulüplere öner. İlgilenen kulüpler falan varsa özellikle..

ilk sezonunsa transfer yapma hiç bence geçsin ilk sezon ikinci sezon hem futbolcularını satabilirsin hem transfer pazarı canlanıyor hem de beleş futbolcu çıkıyor çok

Bende almıştım Lizbonu forvetleri berbat gol atma özürlüler parası az 48 ay taksitle oyuncu alabilirsin. Porto ve Benfica karşısında işin zor çok daha kaliteliler Lizbondan.

zamanında Viyana'da yaşıyordum.. 2005 senesi hiç unutmam Fifa 2005'e sarmışım gece gündüz..gelene gidene veriyorum, çocuklar beni dövecek nerdeyse.. ( halen iddalıyım Arsenal ile Handicap 2 veririm herkeze başlarken )..neyse, abimin arkadaşına verdik 1/2 haftalığına bizim PC'yi.. geri aldıktan sonra baktım CD-Rom'da Cd ve küçük bir top işareti var masaüstünde .. bir bakim dedim, bastım, baktım CM 00/01.. açış o açış...haydaa kalkamıyorum başından.. birde oyunu açarken gerçek oyuncuları açmamışım o zamanlar pek anlamıyordum.. o boşluğu işaretlememişim.. Bayern'i aldım.. Sabaha kadar oynadım şampiyon oldum felan filan.. sonra bir kaç hafta sonra Annem'in arkadaşına gitmiştik o teyzeninde küçük bir oğlu vardı oyun istedi bende bu CD'yi götürdüm.. çocuğa kurdum oyunu, yeni oyun açarken bir baktım Real Player gibi bir işaret var tıkladım, baktım.. Gerçek oyuncu isimleri açıldı, mutluluktan uçuyorum, aynı anda CD-Rom'dan tak diye bir ses gelmezmi .. bi baktım Cd kırılmış içinde..bildiğin yıkıldım.. internette araştıryorum oyunu bulamıyorum.. sonra Ares diye bir program kurmuştu dayım ondan buldum en sonunda indirdim devam oyuna ... CM 00/01, CM 01/02 seriye devam.. sonra bir ara sıkıldım oyundan.. yıllar geçti 2009 yılında Kütahya'ya geldik abim orada okuyordu.. arkadaşın Pc'sinde FM 2008 vardı.. yine sardım oyuna .. 2008, 2009, 2010, 2011 hepsini ne kadar oynayabildiysem oynadım.. en son çıkan FM 2012'yi de kurdum, başladım , biraz değişiklikler vardı.. hiç sarmadı artık kafama sıksalar oynamam.. bilmiyorum bence FM, CM tarihinin en kötü oyunu bu olsa gerek.. buda benim Football Manager hikayem

"Kafama sıksalar oynamam" ne abi? :asd:

Bu arada serinin en iyi 2 oyunu 03/04 ile 01/02'dir.

Alt lig takımlarıyla oynamak güzel,ama bütçe konusu can sıkıcı.Fürt'le kariyer açtım.0 transferle Bundesliga'ya çıktım.Buna rağmen sadece 900 bin € harcayabildim transfere.Bonservissiz oyuncu alacak para bile yok.Genç antrenörü,doktor,scout hepsinin sözleşmesi bitti.Kulüpte para olmadığından iyi personelde alamıyorum.Mecburen düşük seviyede bir-kaç personel aldım.

fm serisinin efsane oyunu fm 2005 tir aksini iddaa edenle tartışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt