Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
zamanında Viyana'da yaşıyordum.. 2005 senesi hiç unutmam Fifa 2005'e sarmışım gece gündüz..gelene gidene veriyorum, çocuklar beni dövecek nerdeyse.. ( halen iddalıyım Arsenal ile Handicap 2 veririm herkeze başlarken )..neyse, abimin arkadaşına verdik 1/2 haftalığına bizim PC'yi.. geri aldıktan sonra baktım CD-Rom'da Cd ve küçük bir top işareti var masaüstünde .. bir bakim dedim, bastım, baktım CM 00/01.. açış o açış...haydaa kalkamıyorum başından.. birde oyunu açarken gerçek oyuncuları açmamışım o zamanlar pek anlamıyordum.. o boşluğu işaretlememişim.. Bayern'i aldım.. Sabaha kadar oynadım şampiyon oldum felan filan.. sonra bir kaç hafta sonra Annem'in arkadaşına gitmiştik o teyzeninde küçük bir oğlu vardı oyun istedi bende bu CD'yi götürdüm.. çocuğa kurdum oyunu, yeni oyun açarken bir baktım Real Player gibi bir işaret var tıkladım, baktım.. Gerçek oyuncu isimleri açıldı, mutluluktan uçuyorum, aynı anda CD-Rom'dan tak diye bir ses gelmezmi .. bi baktım Cd kırılmış içinde..bildiğin yıkıldım.. internette araştıryorum oyunu bulamıyorum.. sonra Ares diye bir program kurmuştu dayım ondan buldum en sonunda indirdim devam oyuna ... CM 00/01, CM 01/02 seriye devam.. sonra bir ara sıkıldım oyundan.. yıllar geçti 2009 yılında Kütahya'ya geldik abim orada okuyordu.. arkadaşın Pc'sinde FM 2008 vardı.. yine sardım oyuna .. 2008, 2009, 2010, 2011 hepsini ne kadar oynayabildiysem oynadım.. en son çıkan FM 2012'yi de kurdum, başladım , biraz değişiklikler vardı.. hiç sarmadı artık kafama sıksalar oynamam.. bilmiyorum bence FM, CM tarihinin en kötü oyunu bu olsa gerek.. buda benim Football Manager hikayem