Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Pazarlık yapma tekniklerini söylermisiniz? Doumbia 4,5 milyon yıllık istedi.3 Milyona kadar düşürdüm. Ama cimrilik değilmi. Bağımlılık ve menajer parasınıda 1 milyon düşürdüm. Gelmiyor. Hep böyle yaparsam sonunda gelirmi?

Maç başı ücretini arttır, yıllık zam yapıcam de gelir. :) Yalnız menajerin sabrı düşükse işin zor.

Pazarlık yapma tekniklerini söylermisiniz? Doumbia 4,5 milyon yıllık istedi.3 Milyona kadar düşürdüm. Ama cimrilik değilmi. Bağımlılık ve menajer parasınıda 1 milyon düşürdüm. Gelmiyor. Hep böyle yaparsam sonunda gelirmi?

kulübün maaş bütçesini düşür futbolcular da o zaman az da olsa daha düşük maaş istiyor. maaş bütçesi çok yüksek olunca futbolcular da bu kulüp çok zengin kulüp ne de olsa diyerek çok istiyorlar herhalde.

Sonunda masadan kalkıp gidiyor afedersin ama g*t gibi kalıyoruz tavsiye etmem :D çok fazla indirme ;)

Bu arada bu sezonki transfer hareketlerim:

Scout'larım çok iyi stoperler öneriyorlar, hangisini alacağımı şaşırıyorum. :o

Ekstra şeyler bakmaya bak.Örneğin küme düşmede serbest kalma maddesi ekle, son sezon 20 den fazla maç oynarsa kontrat yenileme öner.O zaman maaşı düşürerek kabul ettirebiliyorsun.

Menajerler 16 yaşında bir kaleci önerdi değeri bu yaşta 2.5 milyon euro :o

Bir de stoper buldum Türk, regen adını unuttum tuhaf bir şey. 17 yaşında fiziksel özellikleri 16-17 hep

Sağlam türk defans oyuncusu önerisi?

Menajerler 16 yaşında bir kaleci önerdi değeri bu yaşta 2.5 milyon euro :o

Bir de stoper buldum Türk, regen adını unuttum tuhaf bir şey. 17 yaşında fiziksel özellikleri 16-17 hep

Türk defans oyuncusunun adını hatırla be abi:)

acil defans oyuncusu lazım.

Talat Sadıkoğlu

ama yıl 2017..herhalde sadece benim oyunda çıkıyor bu adam öyle demişti bir defa biri.

Türk stoper yok bildiğim kadarı ile öyle üst düzey. Serdar Aziz-Ömer Toprak-Serdar Taşçı döndüreceksin mecbur. Toprak baya gelişip hayvan gibi oluyordu sanırım.

Arsenal ile kariyere baslasam mi ki?

Nottingham Forest'ı seçtim ve FM kariyerimdeki en zevkli oyunumu oynuyorum. Şiddetle tavsiye ederim. :yenieek: Premier ligde ilk sezondan sonra 37 milyon € bütçe verdiler.

Beyler size müthiş öneri;kovulmadan Real Madrid'i küme düşürmeye çalışın bakalım neler olucak ? :asd:

Orta saha oyuncusu tavsiyesi olan varmı?

Çok pahalı olmayan.

Muslera'yı sattım İnter'e ve inanılmaz rahatladım. :o Senelik 13 milyon € alıyordu ve 2-3 senelik daha sözleşmesi vardı. 25 milyon €'ya sattım ve yerine Midtjylland'dan Cenk Gönen'i aldım. (Salak BJK buraya satmış) 600.000 € bonservis ve senelik de 1.5'e tamam dediler. Hem 25 milyonu kasaya koydum, hem maaş bütçesini artırdım, hem de aralarında pek fark yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt