- 27 Ocak 2010
- 139.196
- 105.491
- 5.648
layk, alkış, kalp, gülücükteklifin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
layk, alkış, kalp, gülücükteklifin?
zorlayk, alkış, kalp, gülücük
ilk sezon transferi açık tutan fmci değildir
Hocaları ayarlayıp yolumuza bakacağız. Transfer istesem de zor.ilk sezon transferi açık tutan fmci değildir
salzburg kulübü hayallerimi engel oluyorsolo fm keyif vermemeye başladı. ne varsa online da var.
Adeyemi olmuyorsa Moukoko olsun. Hiçbir şey hayallerimizi engelleyemez!!salzburg kulübü hayallerimi engel oluyor
ne yapmalıyım??
sesko ve adeyemi geliyordu bırakmıyorlar şimdi!!!
kendim gözlemimi yapmadığım topçuyu almıyorum üstat!!Adeyemi olmuyorsa Moukoko olsun. Hiçbir şey hayallerimizi engelleyemez!!
onlayn mi , guzel oluyor mu la hic denemedim nasil oluyor lig mi yapiyorsun karsilikli mac mi sadece.solo fm keyif vermemeye başladı. ne varsa online da var.
Lig ve draft var. Draft dediğimiz şey de grup ve ligli şekilde oluyor. Normal lig ise nasil dümdüz oynuyorsan o şekil...onlayn mi , guzel oluyor mu la hic denemedim nasil oluyor lig mi yapiyorsun karsilikli mac mi sadece.
aksam 1 deniyeyim bakiyimLig ve draft var. Draft dediğimiz şey de grup ve ligli şekilde oluyor. Normal lig ise nasil dümdüz oynuyorsan o şekil...
bekliyorum heyecanla hangi adami alacaksin acabakendim gözlemimi yapmadığım topçuyu almıyorum üstat!!
halen sağ kanat bulamadım
adeyemi gelse onu sağ kanat oynatacaktım 1 sezon
kulüp kabul etti topçularla anlaşamadığım için kırmızı veriyorlarbekliyorum heyecanla hangi adami alacaksin acaba
40 m haTransferleri yaptık sezona başlamadan kadromuz hazır.
Ekli dosyayı görüntüle 148854
ilk 11'i ayarladık yedekleri dizdik, duran topları kullananlar ayarladık. Hazır ve nazırız.
Ekli dosyayı görüntüle 148855