Birkaç sitede vardı diye hatırlıyorum ama elle yapılan yamalar pek sağlıklı olmuyor.
Maldivler ligi dahil oynuyorum 220 ülke.

500px-World_Map_%28political%29.svg.png

sene : 2046
mekan : galler ligi
karşılaşmayı izleyen biletli seyirsi sayısı : 17
ders : 3. bölgede ölümcül press
sonuç : enfes

nasıl kuruyoruz?
1.Spoilerde yer alan kurulumu okuyun yapın. Bunu bitirince 2. adıma geçin. (2. adıma geçmeden 3.adımı OKU!)
Adsız.webp

2. Şu videonun 12.00 - 12.45 dakikalarında yapılanların aynısı yapın.Videoyu zaman ayarlı attım direk ordan başlar tıklayınca.

3- Bu yaptıklarını her logo,yüz paketi attığınızda yapacaksınız. 1 kez yapmak istiyorsanız logo,yüz,forma herşeyi hazır edin belgelerime atın öyle oyuna girip işlemleri yapın.

@Abdullah Avcı @Furkan Korkmaz olmadı yav nereye kuracaktık bunu
1.Spoilerde yer alan kurulumu okuyun yapın. Bunu bitirince 2. adıma geçin. (2. adıma geçmeden 3.adımı OKU!)
Adsız.webp

2. Şu videonun 12.00 - 12.45 dakikalarında yapılanların aynısı yapın.Videoyu zaman ayarlı attım direk ordan başlar tıklayınca.

3- Bu yaptıklarını her logo,yüz paketi attığınızda yapacaksınız. 1 kez yapmak istiyorsanız logo,yüz,forma herşeyi hazır edin belgelerime atın öyle oyuna girip işlemleri yapın.

@Furkan Korkmaz logo paketi de var mı elinde var ise çok makbule geçer
onun boyutu büyük renktaş, linkini vereyim indirin direkt logo için. İndir yukarıda bahsettiğim kurumluları yap. Hepsi için aynı işlem.

Megapack TCM22

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 16
  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 11

onun boyutu büyük renktaş, linkini vereyim indirin direkt logo için. İndir yukarıda bahsettiğim kurumluları yap. Hepsi için aynı işlem.

Megapack TCM22

:kırmızıkalp:

Geri
Üst Alt