- 12 Ocak 2013
- 50.657
- 59.953
- 4.323
@!!!gerçekçi kariyer
furkan olsa 6-0 7-0 felan biterdi kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@!!!gerçekçi kariyer
furkan olsa 6-0 7-0 felan biterdi kesin
Maldivler ligi dahil oynuyorum 220 ülke.Birkaç sitede vardı diye hatırlıyorum ama elle yapılan yamalar pek sağlıklı olmuyor.
neden part part yavfull+full yükle
![]()
Cut-Out Player Faces Megapack - FM24/25 Update - Football Manager 2024/25 - Player Faces
Cut-Out Player Faces Megapack - FM24/25 Update - Football Manager 2024/25 - Player Facessortitoutsi.net
![]()
Metallic Logos Pack - FM24/25 Update - Football Manager 2024/25 - Logos
Metallic Logos Pack - FM24/25 Update - Football Manager 2024/25 - Logossortitoutsi.net
torrent var ordan yükle partların en altında linkineden part part yav
yes sonradan gördüm.torrent var ordan yükle partların en altında linki
formalar part part malesefyes sonradan gördüm.
peki ya forma?
çok makbule geçer karşimEkli dosyayı görüntüle 149363
bunlar yeterli olur dersen atayım direkt sana, indir kopyala siteden tek tek uğraşmassın. fc12 formalı güzeldir.
kitsçok makbule geçer karşim
Kingkan saygılar
nasıl kuruyoruz?Ekli dosyayı görüntüle 149363
bunlar yeterli olur dersen atayım direkt sana, indir kopyala siteden tek tek uğraşmassın. fc12 formalı güzeldir.
Belgelerim/Sports Interactive/FM22/graphics@Abdullah Avcı @Furkan Korkmaz olmadı yav nereye kuracaktık bunu
mükemmel şimdi oldu thanxBelgelerim/Sports Interactive/FM22/graphics
ayarlar sol alttan geçici dosyaları sıfırla, temayı yeniden yükle
1.Spoilerde yer alan kurulumu okuyun yapın. Bunu bitirince 2. adıma geçin. (2. adıma geçmeden 3.adımı OKU!)nasıl kuruyoruz?
1.Spoilerde yer alan kurulumu okuyun yapın. Bunu bitirince 2. adıma geçin. (2. adıma geçmeden 3.adımı OKU!)@Abdullah Avcı @Furkan Korkmaz olmadı yav nereye kuracaktık bunu
onun boyutu büyük renktaş, linkini vereyim indirin direkt logo için. İndir yukarıda bahsettiğim kurumluları yap. Hepsi için aynı işlem.@Furkan Korkmaz logo paketi de var mı elinde var ise çok makbule geçer
1.Spoilerde yer alan kurulumu okuyun yapın. Bunu bitirince 2. adıma geçin. (2. adıma geçmeden 3.adımı OKU!)
2. Şu videonun 12.00 - 12.45 dakikalarında yapılanların aynısı yapın.Videoyu zaman ayarlı attım direk ordan başlar tıklayınca.
3- Bu yaptıklarını her logo,yüz paketi attığınızda yapacaksınız. 1 kez yapmak istiyorsanız logo,yüz,forma herşeyi hazır edin belgelerime atın öyle oyuna girip işlemleri yapın.
1.Spoilerde yer alan kurulumu okuyun yapın. Bunu bitirince 2. adıma geçin. (2. adıma geçmeden 3.adımı OKU!)
2. Şu videonun 12.00 - 12.45 dakikalarında yapılanların aynısı yapın.Videoyu zaman ayarlı attım direk ordan başlar tıklayınca.
3- Bu yaptıklarını her logo,yüz paketi attığınızda yapacaksınız. 1 kez yapmak istiyorsanız logo,yüz,forma herşeyi hazır edin belgelerime atın öyle oyuna girip işlemleri yapın.
onun boyutu büyük renktaş, linkini vereyim indirin direkt logo için. İndir yukarıda bahsettiğim kurumluları yap. Hepsi için aynı işlem.
Megapack TCM22

mütüşsene : 2046
mekan : galler ligi
karşılaşmayı izleyen biletli seyirsi sayısı : 17
ders : 3. bölgede ölümcül press
sonuç : enfes
![]()