Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

begenmiyenlere bir doz Zapata verelim...

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Forlan süper ama reyes için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, ujfalusi de 33 yaşında biri.

Bence bu kadar paraya bayağı riskli transferler.

Cambiasso, Forlan, Bosingwa, Zapata deselerdi çok daha mutlu olurdum. Reyes ve Ujfalusi bence gereksiz.

Reyes dediğimiz adam her gittiği takımdan gönderilmiş bir adam, sürekkkkkli düşüşte. disiplinsiz ve istikrarsız.

Ujfalusi deseniz 33 yaşında ve çok ağır. Harbi ağır ama. Servetin arkasını bile toplayamaz.

Bu yüzden bence reyes ve ujfalusi çok gereksiz.

Ama Cambiasso ve Forlan muhteşem

Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaraylı kardeşlerimi tebrik ederim. Lige kaliteli oyuncuların gelmesi hem renk katacaktır hem de rekabeti kızıştıracaktır.

Şahsi fikrimse özellikle Reyes eğer transfer olursa yararlı olur,daha 28 yaşında ve bence Reyese transfer edilirse büyük bir ihtimalle Arda Turan takımdan ayrılacaktır.

Forlan ve Ujfalusi her ikisi de 33 yaşında,uzun vadede yararlanılmayacaktır herhalde,ama Forlanın Elmanderle iyi ikili olacaklarını düşünüyorum.

Ujfalusi her ne kadar 33 yaşlnda da olsa 6 tane Gökhan Zan eder.

Galatasarayın şu ana kadar transfer ettikleri oyuncular arasında en önemlileri bence Selçuk İnan,Elmander ve (eğer alınırsa) Reyese olacaktır. Ceyhun iyi bir alternatif olacak,Forlan gelirse faydalı olur ama 1 sene önceki Forlanı da kimse beklemesin , çünkü geçtiğimiz sezon nerdeyse oynamadı.

Galatasarayın kesinlikle kaleci,stoper ve bek transfer etmesi lazım. Özellikle Kaleci ve stoper Galatasaray için ölüm kalım meselesi.

Başarılar...

Forlan'ı beğenmiyor ya şaka dimi :)

forlan'ı beğenmiyorlar lan şaka gibi :D

Hocam beğenmiyorlar diye kestirip atmak doğru değil bence. Forlan'ın adı Beşiktaş'la andılığı zaman da maliyetine karşın beklenilen verimi veremeyeceğini düşünüğümü söylüyordum, fikrim değişmedi. Dünya Kupası'nın en çok dikkat çeken oyuncusuydu ama geride kalan sezon Atletico'da mental ve fizik olarak bitik bir oyuncu görünümü yarattı bende. Form tutabilir elbette tekrardan ama belli bir yaştan sonraki oyuncular için bu tür formsuzluklar her zaman soru işareti yaratır. Dünya Kupasın'da olduğu gibi kendisini mental ve fizik açısından toparlamayı, o düzeyde tutmayı başarırsa ligin tozunu atırrır ama şu anki form durumuyla (en son Hollanda maçını da izledim) bunu yapacağına dair kimse kesin gözüyle bakamaz. Sadece geçici bir formsuzluk mu, yoksa kariyeri artık düşüşte olan bir oyuncu mu? Bu iki soru bu yaşlardaki oyuncular için her zaman akla gelebilir. İstemeyen de bu yüzden istemiyor. Marka değeri olarak Drogba kadar etki yaratabilecek bir isim, formaysa forma, bu yönde düşünmeme rağmen ben bile aldığım formaya yazdırırım ismini belki, bilemiyorum ama kariyer olarak Drogba'dan en büyük farkı kariyerinin ona oranla düşüşe geçmiş olmasıdır. Nihat'ın Beşiktaş'a transferini hatırlıyorum, o durumda da buna benzer şeyler düşünüyordum (Euro 2008 vs.), haksız çıkmadım, sonunun benzeyebileceğinden korkuyorum.

EDİT: Bu arada Forlan'ı Nihat'la bir mi tutuyorsun diyenler lebette çıkcaktır beklenti-maliyet-verim diyorum.

beyler birşey olmaz dimi, bu dakikadan sonra yatış olmaz dimi, çok korkuyorum , forlan bu arkadaş, şoktayım.

Forlan BJK'ye Ersan olayına karşılık tokat olur harbiden adamlar kaç ay kovaladı uçağı inecekti taraftarları hazırdı formaları basıyorlardı son dakika pürüz yaşadılar

ntvspor cambiasso icin de kastigimizi soyledi. onu alabilirsek esas inanilmaz olur.

Mustafa Sarp : ''Benim yerim garanti,gelenler düşünsün.''

Cambiasso gelirse diğer oyuncuların önemi kalmaz. :D

febeli arkadaşlarımı arıyorum ama ulaşamıyorum acmıyolar telefonu.,

kuş katliamı oldu heralde :)

g.antepten dany-olcan-katmeiskas alınsaydı ben daha mutlu olurdum.

hiç masrafa gerek yoktu konuşanlara ver önlerine sarp ayhan batdal izlesinler

Hayırlı olsun

Forlan lan bu :)

g.antepten dany-olcan-katmeiskas alınsaydı ben daha mutlu olurdum.

İkiside sıfır katkı yapar.Hele Dany tam bomba.En az 6-7 maç tek başına kaybettirir.Kaleci'de Serdar Kulbilge'den iyi değil.

Mustafa yi Mersin e versek, adamlara Xavi gibi oyun kurucu lazimmis..

Geri
Üst Alt