Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

vuuu... hadi bakalım

forlanda teeer olmaya geldiik

beşiktaş ...anladın sen onu :D

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

* Galatasaray A.Madrid ile anlaştı

* Liverpool Ardayı İstedi , Kewell ve Barosu Aldık , Atletico Madrid Ardayı İstedi Forlan , Reyes ve Ujfalusi'yi Aldık smile.gif Real Madrid'in Arda'yla İlgilendiği Haberini Bekliyoruz

* Arda: A.madrid'e gidebilirmiyim Başkanım ?

Ünal Aysal : Otur Oturduğun Yerde Onlar Buraya gelecek biggrin.gif

* Beşiktaş Forlanın Galatasarayla anlaşmasını borsaya bildirdi.

* Real madrid açıklama yaptı artık Madrid derbisini Galatasarayla oynucaz diye noluyoruz

* Galatasaray Real Madrid ile ilgilendiğini borsaya bildirdi.

bu ujfalusi reis de uygur türklerine benziyor. kesin türklük var adamda. tarkan filminde koy sırıtmaz.

Bu üçlünün karşılığı Arda Turan'dır diye korkuyorum ...

yabancılarımız şöyle olmalı: elmander , ujfaluji , culio , reyes , forlan , pino , baros , kaleci

Bundan sonra terslik olabilirmi?

adminlerimizden rica ediyorum transfer nöbetinde GALATASARAY taraftarının abdi ipekçideki omuz omuza videosunu koyduğum için başlığa giremiyorum bu mutlu anımızda cezamı kaldırsanız sevinirim.

heralde yarında anlaşıldığı açıklanır. çünkü b görüşmelere başlandı lafı usulen........

heralde yarında anlaşıldığı açıklanır. çünkü b görüşmelere başlandı lafı usulen........

Hem usülen hem de değil :D

Şöyle ki; herhangi bir pürüz durumunda zaten anlaşmadık, görüştük deme durumu doğuruyor. Imzalar atılana kadar yani.

Çok erken havaya giriyoruz, futbolcularla anlaşıldığı kesin değil. Forlan anlaşılması kolay bir oyuncu gibi gelmiyor bana Bjk 3 ay uğraştı alamadı adamı. İnşallah olur demek lazım.

adminlerimizden rica ediyorum transfer nöbetinde GALATASARAY taraftarının abdi ipekçideki omuz omuza videosunu koyduğum için başlığa giremiyorum bu mutlu anımızda cezamı kaldırsanız sevinirim.

Cezalar boyle affa giriyorsa biz de kafamiza eseni yapip mutlu zaman kovalayalim. Adalet ?

Forlan ve Reyes, sırf formadan kazandırır, eğer ujfaluji'nin bonservisi yüksekse ona yanarım! Bu üçünün fiyatı kaça mal oldu acaba.

maraton a bakın. transferler patlamıs gibi :SS

neyse ben zaten pek sevinmemiştim... reyes hariç daha iyi ve genç adamlar alınabilirdi....

Rakip forumlarda yorumlar nasıl acaba?

Geri
Üst Alt