Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Tedbiri elden bırakmayalım, temkinli olmakta fayda var yine de. Herşey bitmiş olsa açıklanırdı diye düşünüyorum, küçük de olsa pürüzler olabilir. KAP'a bildirim girilmesinin nedeni NTVSpor'un kopardığı yaygaradır bana göre. Daha önce KAP'a girdiğimiz hiçbir transfer yatmadı ama hiçbiri de sanırım bunun kadar meşakket istemiyordu. Ceyhun gibi oyuncular için teklif geldikten sonrası sadece teferuattır. 1 günde sonuçlanan bir olay değil muhakkak ki bu 3 isim de, başkan birşeyler belirginleşmediği sürece kendisine ne kadar güvenirse güvensin bunları bu kadar göz önünde yaparak böyle amatörce bir davranışta bulunacağını hatta basına kendisi tarafından haber verildiğini düşünüyorum ama garantici ve tedbirci bir insan olarak aynı zamanda kesin konuşabilmek için biraz daha sabır etmemiz gerektiğini de düşünüyorum, sonumuz sonra kuşlara benzemesin. :)

Başkanın böyle bir hataya düşeceğini ben de zannetmiyorum ama dediğin gibi transfer resmileşmeden kesin konuşmamak lazım. Kaldı ki NTVSpor da Özgür BUZBAŞ' ta bu konuya dikkat çekti. Ayrıca TRT3 teki 11.30 haberlerinde de adını açıklamak istemeyen bir A.Madrid'li yöneticinin Forlan'ın bize gelme ihtimalininin sıfır olduğu diğerlerinin ise istenilen parayı vermeleri halinde gelmelerinin mümkün olacağını söylediğini ifade etti.

İnşallah bir aksilik olmaz ama yine de tedbirli olmak lazım.

Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

bu iş uzamamalı uzadıkça b.ku çıkar.resmi imzayı görelim.hadiiiiiiiii

o kadar bekledik saonuç ortada anlatılmaz şekilde çok mutlu oldum :asd:

Şu Ujfalusi yi sevemedim gitti.Bu oyuncular alınsa bile orta saha zaafiyeti devam ediyor.

Forlan çok spektaküler birşeyler yapmazsa üçü de takımı sadece geçen seneden iyi yapacak transferler. Reyes ve Ujfalusi'yi almak transfer başarısı filan olmaz. Kariyeri düşüşe geçen, takımların zil takarak yollamaya çalıştığı adamlar. Hele de İspanya'dan Türkiye'ye gelen oyuncuların uyum problemi düşünülürse, şimdiden harika transferler değerlendirmesi yapmak akıllıca değil.

Bu adamlar takımı toparlamaz daha 4 transfer şart.Stoper,kaleci,sol bek,ortasaha.

Koskoca Forlan geliyor, millet sanki sıradan oyuncu muamelesi yapıyor şaka gibi :D

Forlan çok spektaküler birşeyler yapmazsa üçü de takımı sadece geçen seneden iyi yapacak transferler. Reyes ve Ujfalusi'yi almak transfer başarısı filan olmaz. Kariyeri düşüşe geçen, takımların zil takarak yollamaya çalıştığı adamlar. Hele de İspanya'dan Türkiye'ye gelen oyuncuların uyum problemi düşünülürse, şimdiden harika transferler değerlendirmesi yapmak akıllıca değil.

Reyes muthis bir oyuncudur. Hadi Forlan Ujfalusi'ye laf atinda Reyes fantastik bir transfer bence.

Koskoca Forlan geliyor, millet sanki sıradan oyuncu muamelesi yapıyor şaka gibi :D

Çok değil 1.5 sene önce benzer mesajlar: "Koskoca yeni messi denilen santos geliyor, bilmem CSKA'nın City'nin kaç para ödediği Jo geliyor, Kewell geliyor vs." Mesela koskoca Forlan olması değil. Mesele senin ülkende önem vermesi, takımı benimsemesi, aç olması gibi etmenler. Forlan tabiki fark yaratır ama etrafına bambaşka bir takım kurarsan. Etrafına Reyes gibi 33lük Ujfalusi gibi adamlar kurarsan değil bana göre.

Çok değil 1.5 sene önce benzer mesajlar: "Koskoca yeni messi denilen santos geliyor, bilmem CSKA'nın City'nin kaç para ödediği Jo geliyor, Kewell geliyor vs." Mesela koskoca Forlan olması değil. Mesele senin ülkende önem vermesi, takımı benimsemesi, aç olması gibi etmenler. Forlan tabiki fark yaratır ama etrafına bambaşka bir takım kurarsan. Etrafına Reyes gibi 33lük Ujfalusi gibi adamlar kurarsan değil bana göre.

Forlan ile Jo,Kewell gibi adamların adını yan yana almamak lazım.Bugün İspanya'da Messi'nin gördüğü saygıyı gören bir adam.2010 dünya kupasının mvpsi olmuş bir adam.Karakteri ve çalışma disiplini var.Reyes de keza öyle. Bu tarz adamları almamız lazım.

Reyes muthis bir oyuncudur. Hadi Forlan Ujfalusi'ye laf atinda Reyes fantastik bir transfer bence.

Reyes iyi bir oyuncudur. Kötü diyemem zaten ama unutmayalım ki İspanya'da başarılı. Burada bambaşka bir futbol oynanıyor. İddia etmiyorum, reyes'e karşı iddiaya girlmez ama belki de bizi hayal kırıklığına en çok o uğratabilir. Bkz Simao,Quaresma,Elano vs.

Forlan ve Ujfalusi'ye laf atarlar. Ancak 32 yaşında ki Niang ve Lugano süper ya Fener'e bak diye söylenirler.

Dünya Kupasının en iyi oyuncusunu beğenmiyoruz.3-4 yıl önce Lukunku oynuyordu forvetimizde beyler

Reyes iyi bir oyuncudur. Kötü diyemem zaten ama unutmayalım ki İspanya'da başarılı. Burada bambaşka bir futbol oynanıyor. İddia etmiyorum, reyes'e karşı iddiaya girlmez ama belki de bizi hayal kırıklığına en çok o uğratabilir. Bkz Simao,Quaresma,Elano vs.

Simao BJK'in en iyi oyuncusu su anda :allaalla6vr: Q7'de iyi oynadi sayilir.

Son zamanlarda LL'den gelip burda patlayan topçu bir tek Guiza var sanirim?

Forlan ve Ujfalusi'ye laf atarlar. Ancak 32 yaşında ki Niang ve Lugano süper ya Fener'e bak diye söylenirler.

Anlamamkta ısrar ediyorsunuz ama bir daha deniyeyim. Ujfalusi, Lugano kıyaslaması yapmadım ama isterseniz fikrimi söyleyeyim Lugano stoper olarak Ujfalusi'yi cebinden çıkarır. Niang'ı tabiki Forlan ile kıyaslamam. Dediğim gibi siz de mükemmel mücadele eden, sadece teknik veya sadece kazmalardan oluşmayan bir takım kurarsınız ön tarafta Forlan işi götürür ama Allah aşkına şu takım bu ligde zorlanmaz mı?

--------------Selçuk---------XXX----------

Reyes----------------Forlan--------------Arda

--------------------Elmander-----------------

O XXX yerine kimi koyarsan koy bu takımda 4 adam topsuz oyunda olmayacaklar. Selçuk'da biraz olacak.

Anlamamkta ısrar ediyorsunuz ama bir daha deniyeyim. Ujfalusi, Lugano kıyaslaması yapmadım ama isterseniz fikrimi söyleyeyim Lugano stoper olarak Ujfalusi'yi cebinden çıkarır. Niang'ı tabiki Forlan ile kıyaslamam. Dediğim gibi siz de mükemmel mücadele eden, sadece teknik veya sadece kazmalardan oluşmayan bir takım kurarsınız ön tarafta Forlan işi götürür ama Allah aşkına şu takım bu ligde zorlanmaz mı?

O XXX yerine kimi koyarsan koy bu takımda 4 adam topsuz oyunda olmayacaklar. Selçuk'da biraz olacak.

Arda ve Reyes topsuz oyunda olur. Bu oyuncuların karakteri ile alakalı bir şey değil, sistem ile alakalıdır.

Çıkış göstererek Avrupa'da piyasa oluşturmuş futblcuları almak zaten bizim harcımız değil. Tersi bir beklenti içinde olmak pek doğru bir yaklaşım olmasa gerek. Ancak piyasası düşmek üzere olan oyuncuları alabilirdik. Nitekim öyle oldu. Son 4-5 yıldır takımımıza bir çok yıldız geldi geçti. İçlerinde piyasası olanda vardı olmayanda. Evet biz bu oyunculardan yeterli verimi alamadık. Bu durum yeni yapılan taransferler hakkında insanları karamsar düşünme sevkedebilir.

Burada bilinmesi gereken iki temel unsur var;

1-Aldığın oyuncuların ne kadar profesyonel olduğu,

2-Teknik Direktörün bu oyuncuları nasıl takım haline getirebileceği.

Şimdi inceleyelim; Adı geçen 3 oyuncudan Forlan ve Ujfalurji son derece profesyonel işini severek yapan insanlar. Bu böyle olmasaydı üst düzey takımlarda oynayamazlardı. Reyes'in profesyonelliği ile ilgili fazla bilgim yok ancak o da son derece yetenekli ve yeterince Avrupa tecrübesine sahip bir oyuncu.

Burada Terim faktörünün önemli olacağını düşünüyorum. Takım olma yolunda yapacağı elbette birşeyler olacaktır. Geçmiş dönemlerde yaşanan laubaliliğin Terim döneminde de yaşanacağını zannetmiyorum.

Hepsi aynı anda ve 90 dakika beraber oynamak zorunda değil ki , neden başımızda schuster varmış gibi düşünüyorsunuz, Terim her zaman rakibe göre analiz yapan bir hoca ve skoru aldığımız anda orta sahayı dirençli hale getirecek oyuncu değişikliklerini yapacaktır. Örneğin yukarıdaki kadronuzda Elmander çıkar Ceyhun girer Forlan ve Reyes gibi oyuncular kontraya çok yatkın isimler.

Burada XXX ve Servet'in yanında oynayan kişi önemli. XXX Kallström Muntarı tarzı hücuma dönük bir isim olursa dediğiniz sıkıntı olur ancak Cambiasso veya Cana'nın daha tekniği bir tip olursa sistem işler. Servet Ujfalusi yanyana çok ağır görünüyor o konuda endişeliyim ben de.

Kale ve sol bek de gelsin, Baros'un ve yabancı sınırlamasının durumu da netleşsin o zaman derin analizler yaparız.

Umarım o XXX Muntari olmaz.

Geri
Üst Alt