Çetin KAYA
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2009
- 6.688
- 0
- 1.331
Cevap: Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi
Başkanın böyle bir hataya düşeceğini ben de zannetmiyorum ama dediğin gibi transfer resmileşmeden kesin konuşmamak lazım. Kaldı ki NTVSpor da Özgür BUZBAŞ' ta bu konuya dikkat çekti. Ayrıca TRT3 teki 11.30 haberlerinde de adını açıklamak istemeyen bir A.Madrid'li yöneticinin Forlan'ın bize gelme ihtimalininin sıfır olduğu diğerlerinin ise istenilen parayı vermeleri halinde gelmelerinin mümkün olacağını söylediğini ifade etti.
İnşallah bir aksilik olmaz ama yine de tedbirli olmak lazım.
Tedbiri elden bırakmayalım, temkinli olmakta fayda var yine de. Herşey bitmiş olsa açıklanırdı diye düşünüyorum, küçük de olsa pürüzler olabilir. KAP'a bildirim girilmesinin nedeni NTVSpor'un kopardığı yaygaradır bana göre. Daha önce KAP'a girdiğimiz hiçbir transfer yatmadı ama hiçbiri de sanırım bunun kadar meşakket istemiyordu. Ceyhun gibi oyuncular için teklif geldikten sonrası sadece teferuattır. 1 günde sonuçlanan bir olay değil muhakkak ki bu 3 isim de, başkan birşeyler belirginleşmediği sürece kendisine ne kadar güvenirse güvensin bunları bu kadar göz önünde yaparak böyle amatörce bir davranışta bulunacağını hatta basına kendisi tarafından haber verildiğini düşünüyorum ama garantici ve tedbirci bir insan olarak aynı zamanda kesin konuşabilmek için biraz daha sabır etmemiz gerektiğini de düşünüyorum, sonumuz sonra kuşlara benzemesin.![]()
Başkanın böyle bir hataya düşeceğini ben de zannetmiyorum ama dediğin gibi transfer resmileşmeden kesin konuşmamak lazım. Kaldı ki NTVSpor da Özgür BUZBAŞ' ta bu konuya dikkat çekti. Ayrıca TRT3 teki 11.30 haberlerinde de adını açıklamak istemeyen bir A.Madrid'li yöneticinin Forlan'ın bize gelme ihtimalininin sıfır olduğu diğerlerinin ise istenilen parayı vermeleri halinde gelmelerinin mümkün olacağını söylediğini ifade etti.
İnşallah bir aksilik olmaz ama yine de tedbirli olmak lazım.