Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 3.999
- 2.681
- 1.148
Son söyledikleriniz bir ongörü eyüp hocam. Zira bunu test etme sansina asla sahip olamadi.O potada olabilecek bir araca sahip olursa bir gün zaten 50-50 ihtimal ya dediginiz gibi olur yada tam tersi ama bu sansa asla sahip olamamis birine kendi adima bu hükme varmak bana adil gelmiyor.Ben her zaman scuderia ferrariciyim.Red baron disinda hic bir pilot zerre umurumda degil hic bir zaman olmadi.Charles e ayri bir sevgim var evlat gibi ferrari icin ama yarin bir gün giderse de umurumda olmaz. Fakat 2025 mcl gibi sezon boyunca samp olabilecek kadar hizli bir araca sahip olursa norris in yaptigini yapamiyacagina inanmak bana cok absurd geliyor.Ahahahahahaha...
Ferrari Luce, Leclerc dingili ile çok yıllık yeni anlaşma.. Spor otomobilin ve Formula 1 in efsanevi markası resmen vasatlığa yelken açmış, gidiyor.
Neymiş tek turda çok hızlı pilotmuş da altına hep traktör verilmiş.. Ne yazık ki Leclerc fanlarının anlamak, görmek istemediği nokta; puanları, şampiyonlukları tek turda hızlı olan pilot değil, yarışı önde bitiren pilotlar kazanıyor. Saniyenin binde birinin dahi önemli olduğu bir rekabette daha fazla detaya girmeyeceğim ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yetenek anlamında üst düzey bir pilot olabilir ancak mental anlamda tam bir looser pilot. Altındaki araç ne kadar iyi olursa olsun, hiç bir zaman şampiyonluk potasında olmadı, olmayacak..