Cevat Kelle
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2015
- 3.201
- 2.590
- 913
Roberto Mancini'yi desteklediğimiz günden bu yana, 10 seneyi aşkın süredir buradaymışım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de lise bakanlıktayim şimdi.İnternet kafede arkadaşlarla cs atarken arkada açıp bırakırdım forumu. Shaqiri döneminden beri buradayım.Lise öğrencisi olarak başladığım forumda öğretmen olarak devam ediyorum.
Hayatımın güzel bir köşesi oldu burası sahiden.
Benden bir hafta sonra üye olmuşsun, Sneijderi görünce dayanamadın demekBenim de lise bakanlıktayim şimdi.İnternet kafede arkadaşlarla cs atarken arkada açıp bırakırdım forumu. Shaqiri döneminden beri buradayım.
Hayattan alacaklı davranma bu kadar.GSC benden çok şey götürdü.
Kanka bu benim üçüncü üyelik falan diğerlerini saykal falan banlamisti. Birinde ihraç sebebine kuş yallah antuya falan birşey yazmıştı jshshdhd forumla tanışma 2010 sonu 2011 başıBenden bir hafta sonra üye olmuşsun, Sneijderi görünce dayanamadın demek
Oğuzhan Ölmez e donersen Yusuf Kara ya dönerim11 Ağustos 2009 tarihinde seviyeli futbol muhabbeti yapmak için üye olmuş idim. Troll olup çıktık. Sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum.
Hayali saç beyazlattı.Oğuzhan Ölmez e donersen Yusuf Kara ya dönerim
Eski üyelikte Yusuf degilmiydi , ben epey hatırlıyorum yaw 2008dekileri bileKanka bu benim üçüncü üyelik falan diğerlerini saykal falan banlamisti. Birinde ihraç sebebine kuş yallah antuya falan birşey yazmıştı jshshdhd forumla tanışma 2010 sonu 2011 başı
Değildi reis. Oğuzhan di hatta soyadi bende saklı kalsın sjsjsjjssjsjEski üyelikte Yusuf degilmiydi , ben epey hatırlıyorum yaw 2008dekileri bile
O ne demek hocam türkcem zayif@Hakan Kuzu da eski kulağı kesiklerdendir
Tecrübeli yaniO ne demek hocam türkcem zayif
senin mahlas neydi yav 2008deEski üyelikte Yusuf degilmiydi , ben epey hatırlıyorum yaw 2008dekileri bile