Forum Olarak Maça Gitsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum Olarak Maça Gitsek

Hatun popülasyonunu artırmaya yönelik çalışmalar yapın hocam. Eski forumda Dişi Aslanlar bölümü varmış galiba. Öyle bir şeyler düşünebilirsiniz. :asd: :D

Foruma ilk mesajını hadi buluşalım, maça gidelim diye atınca acaba bot mu diye düşünmüyor değil insan. :D

Neyse, sonuç olarak benim kombinem var zaten. Maç farketmez, istediğiniz maça gelirim.

ay nerden dedım ya hersey oldum ıkı gunde he :) hıc olamıycagım seyler yaptınız benı Allah razı olsun :) benım ıcınde fark etmez her maça davetıyem var :)

Valla benim topic cidden ilgi görmemişti.

Güzel değilim sanırım:SS::SS:

Neyse yeni üye olan bir arkadaşımızın bu önerisine bu kadar ilgi görmesine sevindim en azından birlikte maça gitme topiğine ilgi arttı.

Not: Bundan sonra buluşma topiclerini Peruk takarak açmayı düşünüyorum :asd::asd::D:D

Ahaha :D

Ama isimden kaybediyorsun hocam, şöyle ünisex bir isim olsaydı bir perukla iş tamamdı. :D

Deniz Gönül iyi giderdi. :asd:

Burda kimse yıkıcı değildir.

Diğer arkadaşlarımızda düşündüklerinde sonuna kadar haklılar.

İlk mesaj hadi buluşalım olunca insan huylanıyor doğrusu.

Hepsine hak veriyorum.

Amcamız Üzüm Yemek bağcıyı dövmek değil :)

Ha bu arada merak etme benim topiclerimde en az seninki kadar ilgi görecektir. Biraz boya bir adet peruk ve bir resim :asd::asd::asd:

SONRASINDA SEYREYLE CÜMBÜŞÜ:D:D:D

Ahaha :D

Ama isimden kaybediyorsun hocam, şöyle ünisex bir isim olsaydı bir perukla iş tamamdı. :D

Deniz Gönül iyi giderdi. :asd:

İsmi Kamufüle ederiz:)

Halide GÖNÜL felan

Moderatörler yardımcı olurlar sanırım. Bunca yıllık hatrımız var demi ama:)

ESKİ AÇIK'ta her maçta buluşabilriz. KOmbinesi olan herkese iletişim bilgimi verebilirim...

Burda kimse yıkıcı değildir.

Diğer arkadaşlarımızda düşündüklerinde sonuna kadar haklılar.

İlk mesaj hadi buluşalım olunca insan huylanıyor doğrusu.

Hepsine hak veriyorum.

Amcamız Üzüm Yemek bağcıyı dövmek değil :)

Ha bu arada merak etme benim topiclerimde en az seninki kadar ilgi görecektir. Biraz boya bir adet peruk ve bir resim :asd::asd::asd:

SONRASINDA SEYREYLE CÜMBÜŞÜ:D:D:D

tabıkıde aksını dusunebılırler ama söylemek vardır söylemek vardır neyse artık kapandı konu tekrar gundeme etmenın manası yok ;)

valla sole bısı yazsan ben erkek olsam darılırım :) ne yanı makyaj ve saç takdın dıe hemen ılgı gostercez falan dıe :) :) ama emınım ıyı olucaksındır :) makyaj malzemelerıne sponsorum :D

Gidiyormuyuz beyler şimdi? :D Yalan olmasın 26 Eylül Galatasaray-İBB maçı hepimiz eski açıktamıyız? :D

16'sında Avrupa Kupa maçını ASY de oynarsak onuda düşünebilriz.

Öncelikle hangi maç olacağına karar verilsin, ondan sonra liste yapalım kim geliyor, kim gelmiyor.

Bu konunun

GSCIMBOM Üyesi Olup ALİ SAMİ YEN'de Kombinesi Olan Üyelerimiz...

Konusuyla birleştirilmesini rica ediyorum:asd::asd::asd::asd:

Şaka bir yana Perşembe günü Avrupa kupalarındaki son durumumuz dikkate alınarak bir organizasyon yapılacaktır düşüncesindeyim...

16'sında Avrupa Kupa maçını ASY de oynarsak onuda düşünebilriz.

Perşembe günü Karpaty'yi eleyelim, Cuma günü Avrupa Ligi fikstürü belli olsun, 16 Eylül'deki maç Ali Sami Yen'de olsun, ona gidelim:D Ha eğer o olmazsa 26 Eylül'deki İBB maçını düşünelim derim.

Yönetimi protesto etmeyi unutmayalım. :D :p

KPSS sınavından dolayı 26'sı bana uygun değil ama ben daha sonrada giderim zaten. :)

26 sında KPSS var ama saat 14:30 da sınav sınav bitse bile 5 gibi biter maca da hayda hayda gidilir.. bende girecem o sınava ama gelicem maca.. sınava giderken formamı yanıma alacam.. sınavdan cıkısta maca..

Beni de yazın... Eski Acıga ilk defa gitmiş olurum hep Yeni Acıkta izledim macları.

İşim çıkmazsa ben de gelirim.

Kalabalık bir katılım bekliyoruz

26 sında KPSS var ama saat 14:30 da sınav sınav bitse bile 5 gibi biter maca da hayda hayda gidilir.. bende girecem o sınava ama gelicem maca.. sınava giderken formamı yanıma alacam.. sınavdan cıkısta maca..

Beni de yazın... Eski Acıga ilk defa gitmiş olurum hep Yeni Acıkta izledim macları.

Tamer Balıkesir'de :D

Kilit koyacaktım ama vazgeçtim.

İBB maçı Cumartesi yada Pazartesi de olabilir. İBB maçından sonra eğer gruplara kalırsak Avrupa maçı olacak. Kalırsak Cumartesi, kalamazsak Pazartesi de oynanabilir. Pazar da bir ihtimal fakat diğer takımlarında grup maçı oynayacağını düşünerek bizi Pazartesi gününe de atabilirler.

KPSS sınavı 09.30 da değil mi :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt