Forum Olarak Maça Gitsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum Olarak Maça Gitsek

Gaziantep maçı büyük ihtimal 11 inde . referandum 12 sinde gece binin otobüse memleketinize gidin :D ya da oy kullanmayın bi siz oy vermedeniz diye sonuç değişcek değil ya :D:D:D

olmaz öyle geleceğimizi etkileyen bir karar :tiphat: İstanbulda olanlaral gidilebilir nasılsa akşam maç

11 Eylül'de olsa durum nedir Abdullah abi ve diğerleri ? Bayramın 3. gününe denk geliyor. Gaziantep maçından sonra zaten eğer ki kalırsak Avrupa maçımız var. Cumartesi olabilir yani maç. O zaman 11 yada 16 Eylül olarak düşünebiliriz. Şu Perşembe maçı bir bitsin de :)

12 si yurdışına çıkacağım için 11 'ini de yakmak istemiyorum. Eğer Antep maçı diyorsanız kesin olarak yokum.

İBB derseniz %100, turu geçersek ASY de maça gidelim derseniz %80 gelirim.

12 si yurdışına çıkacağım için 11 'ini de yakmak istemiyorum. Eğer Antep maçı diyorsanız kesin olarak yokum.

İBB derseniz %100, turu geçersek ASY de maça gidelim derseniz %80 gelirim.

Turu geçersek maç 16'sında olabilir eğer ilk maçı evimizde oynarsak. O zamana kadar dönecek misin abi ?

Turu geçersek maç 16'sında olabilir eğer ilk maçı evimizde oynarsak. O zamana kadar dönecek misin abi ?

15 inde döneceğim ama 16 sı zor benim için o sebeple %80 yazdım.

Tercihim bu sebeple İBB maçı. :) Hem Antep de, Avrupa Ligindeki rakibimiz de yener bizi. Belki İBB yi yeneriz.

hepsine birer org. yapılır.. gidebilen antep maçına gider.. gidebilen ibb, avrupa.. gidebilen hepsine gider...

Benim Şahsi fikrimde İBB maçına gitmektir.

Avrupa kupası maçı olunsa çoğumuz çalıştığı için maçtan önce geçireceğimiz zaman kısıtlı. Ama İBB maçında öğlen buluşabilriz:)

O zaman İBB maçına gidiyorsunuz. :) Ben gelemiyorum 26'sında.

Biz Ertuğrul ile gideriz Kurban Bayramı zamanı. :)

26'sında gideceksiniz büyük ihtimal. İBB maç zamanı açıklansın bir de.

Antep maçına gidelim yahu.

Gideceğiz.

Abdullah Abi ;

Hangi maça gideceğiz...

Niye sadece İBB maçına gidiliyor Antep maçına da gidelim :) Mesela ben her ikisine de gelebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt