Forum Olarak Maça Gitsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum Olarak Maça Gitsek

Muhammet Sen ayağının uzatsan Mecidiyeköydesin zaten:)

Ya Arkadaşlar en uygun zaman 4. hafta gaziantep maçıdır. ondan sonraki haftalarda benim okul başlıyor. diğer renkdaşlardan da okulu başlayan olabilir. bu maç için amasyadan gelcem ona göre gscimbom da orda olursa bir taşla iki kuş vurmuş olurum

antep maçı iyi olur.. diğer maçın tarihinde konyada olabilirim... sanırım 27sinde açılıyomuş üniversite..

+eski açık

Bizim üni 20 sinde açılıyor ama 26 sındaki maça gelirim ginede.

valla ben hemen gidebilirim.. belli olmaz.. geç gidersem gelirim tabii..

12 Eylül'de Antep maçına da gidebiliriz tam tarihler bir kesinleşince kararlaştırırız zaten. Refarandum bizi etkilemez diye düşünüyorum. Şu Perşembe bir geçsin de herşey yavaştan belli olur :)

12 Eylül'de Antep maçına da gidebiliriz tam tarihler bir kesinleşince kararlaştırırız zaten. Refarandum bizi etkilemez diye düşünüyorum. Şu Perşembe bir geçsin de herşey yavaştan belli olur :)

12 Eylül Bana uymaz.. BileciK' e Gidecem.. hep bir yere gidecekken bu organizasyonlar yapıyor.. :( sorun degil..

Hadi ya :D Öğlene sınav mı koyulur yahu :D

malesef saatleri bu..

Eski açıktan bilet bulmak zor olmaz mı ya la ?:o

Eski Açık veya Yeni Açık olması çok da sorun olmaz aslında. Planlamayı yaptınız mı bilemiyorum ama büyük ihtimalle maçtan 2-3 saat önce buluşursunuz zaten. Farklı tribünlerde olsa bile maçtan önce buluşup muhabbet etmek işin en keyifli tarafı zaten. Bu arada Sokak'ta buluşmanızı tavsiye ederim.

12 Eylül olursa, (aslında maçlar 11nde galiba, farketmez) ben gelemem.

Artık ne zaman olursa olsun bende gelebilirim zaman önemli değil.

Gaziantep maçı büyük ihtimal 11 inde . referandum 12 sinde gece binin otobüse memleketinize gidin :D ya da oy kullanmayın bi siz oy vermedeniz diye sonuç değişcek değil ya :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt