- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Şimdi tekrar okudum da 2 farklı şekilde de yorumlanabilir, yani; XXX ''görünümlü'' ve XXX ''olan'' şeklinde.Bence şık olmamış o mesaj.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi tekrar okudum da 2 farklı şekilde de yorumlanabilir, yani; XXX ''görünümlü'' ve XXX ''olan'' şeklinde.Bence şık olmamış o mesaj.
Aha laz dedin ve sonra kufur imasi ettin vuu yaktim seni ihrac ettirecem.Oldukça şaşırdım Naki kardeş
nasıl üstüne alındın açıkçası anlamadım
Halbuki verdiğimiz mesajlar oldukça açık ve netti
O zaman tekrar etmek gerekiyormuş
Sünni, Alevi, Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Sağ, Sol, hiç ama hiç fark etmez
Bu ülkenin BÖLÜNMESİNİ isteyen kim varsa
onun ta .............. koyim
Eğer bu cümleden kendine pay çıkaran varsa
Varsın çıkarsın zaten...
Yekta kumanova vardı bir dönem fırtına gibi estiydi Gscde ,vefat ettikten sonra yerine İsrailli isadami Metehan geçti ama olmamış o arkadaş .Benim ırkçılığından rahatsız olduğum 1-2 isim vardı onlar yok şuan.
Bu listedeki 2 kişinin böyle birşey yapmazlar ha beğenen 1-2 kişi var aşırı şekilde ırkçı tavır sergileyen.
Aha laz dedin ve sonra kufur imasi ettin vuu yaktim seni ihrac ettirecem.![]()
yalnız adama helal olsun yine hareketlendirdi forumu sende olmasan çekilmez forum hayrijim
İkinci soyledigin. Bizim soy 400-500 yil onceden bursaya kadi'ya dayaniyor. Gorev icabi akcaabat'a gonderiliyor oyle basliyormus soy.Tuna hakikatten Lazmısın ?
yoksa genel eğilimle Karadeniz bölgesinde olan herkese dendiği gibi mi Lazsın ?
Yekta kumanova vardı bir dönem fırtına gibi estiydi Gscde ,vefat ettikten sonra yerine İsrailli isadami Metehan geçti ama olmamış o arkadaş .
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abuk subuk konusma
heralde burda bunca zamandir chat yaptigim kisilere yuzkarasi ve utanmaz herifler demem sirf bir posta like attilar diye
diyecegim birsey varsa acikca soylerim ki bu konuda da soyledim zaten
move on puki
ne kadar da humanist bir serdar demir bey efendi hazretleri
İkinci soyledigin. Bizim soy 400-500 yil onceden bursaya kadi'ya dayaniyor. Gorev icabi akcaabat'a gonderiliyor oyle basliyormus soy.
Beyler benim konudan haberim yok.. foruma sabahtan beri girmedim.. belli ki bir konuda bayağı ateşli tartışmışsınız..![]()
Ben kimsenin ne dediğini bilmiyorum.. sadece Alevileri özellikle sevdiğimi belirtmek isterim.. Aleviler gibi bir dolu rengi daha var bu ülkenin.. bence Aleviler de dahil bazı renkler olmazsa siyah beyaz bok gibi bir ülke olur..
No alevis = tayyibistan :asd22:
Yekta kumanova vardı bir dönem fırtına gibi estiydi Gscde ,vefat ettikten sonra yerine İsrailli isadami Metehan geçti ama olmamış o arkadaş .
abuk subuk konusma
heralde burda bunca zamandir chat yaptigim kisilere yuzkarasi ve utanmaz herifler demem sirf bir posta like attilar diye
diyecegim birsey varsa acikca soylerim ki bu konuda da soyledim zaten
move on puki
Metehani sevmedim renkdash Dursun sempatizani bir arkadas, Yekta bir başkaydı hardcore yaşardı duygularını keşke çıkıp saka dese.ne alakası var renktaş metehan yekta olduğunu reddediyordu, yekta high level ırkçıyken metehan başlı başına bir hümanist idi.![]()
Metehani sevmedim renkdash Dursun sempatizani bir arkadas, Yekta bir başkaydı hardcore yaşardı duygularını keşke çıkıp saka dese.
Metehani sevmedim renkdash Dursun sempatizani bir arkadas, Yekta bir başkaydı hardcore yaşardı duygularını keşke çıkıp saka dese.
yok be aslinda o kadar atesli bir sey degil.
fakat bir serdar demirden alevilerin bulunmadigi ulkeyi yakma fikri cikmasina sasirdim