forumun yüzkaraları utanmaz herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oldukça şaşırdım Naki kardeş

nasıl üstüne alındın açıkçası anlamadım

Halbuki verdiğimiz mesajlar oldukça açık ve netti

O zaman tekrar etmek gerekiyormuş

Sünni, Alevi, Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Sağ, Sol, hiç ama hiç fark etmez

Bu ülkenin BÖLÜNMESİNİ isteyen kim varsa

onun ta .............. koyim

Eğer bu cümleden kendine pay çıkaran varsa

Varsın çıkarsın zaten...
Aha laz dedin ve sonra kufur imasi ettin vuu yaktim seni ihrac ettirecem.

O mesaj editlenmiş teşekkür ediyoruz duyarlı davranışlarından dolayı.

Yani neden illa bir ermeni bunu yapmak isterken kürt yada alevi postuna bürünüyor imajı yaratılmak isteniyor?

Kürtler ve Alevilerin bu işlere daha meilli olduğu hissiyatı yaratılmaya çalışılıyor.

Terörün bizi tamda bu noktaya getirmesi bekleniyordu zaten sonra görüyoruz işte küçücük çocuğu kürt diye sokakta linç ediyorlar yazık günah.

Terör böyle birşey işte kanser gibi her yere yayılıyor.

Benim ırkçılığından rahatsız olduğum 1-2 isim vardı onlar yok şuan.

Bu listedeki 2 kişinin böyle birşey yapmazlar ha beğenen 1-2 kişi var aşırı şekilde ırkçı tavır sergileyen.
Yekta kumanova vardı bir dönem fırtına gibi estiydi Gscde ,vefat ettikten sonra yerine İsrailli isadami Metehan geçti ama olmamış o arkadaş .

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız adama helal olsun yine hareketlendirdi forumu sende olmasan çekilmez forum hayrijim

abuk subuk konusma

heralde burda bunca zamandir chat yaptigim kisilere yuzkarasi ve utanmaz herifler demem sirf bir posta like attilar diye

diyecegim birsey varsa acikca soylerim ki bu konuda da soyledim zaten

move on puki

Esasında Ahmet şunu demek istedi (tahminimce)

Bu ülkeyi BÖLMEK isteyen kim varsa

kimliği, etnik kökü ,dili, dini, ırkı v.s.

hiç ama hiç fark etmez lafımız ona...

Yekta kumanova vardı bir dönem fırtına gibi estiydi Gscde ,vefat ettikten sonra yerine İsrailli isadami Metehan geçti ama olmamış o arkadaş .

ne alakası var renktaş metehan yekta olduğunu reddediyordu, yekta high level ırkçıyken metehan başlı başına bir hümanist idi. :D

abuk subuk konusma

heralde burda bunca zamandir chat yaptigim kisilere yuzkarasi ve utanmaz herifler demem sirf bir posta like attilar diye

move on puki

Naki albayrak açmiş konuyu agabey.

ne kadar da humanist bir serdar demir bey efendi hazretleri

Beyler benim konudan haberim yok.. foruma sabahtan beri girmedim.. belli ki bir konuda bayağı ateşli tartışmışsınız.. :)

Ben kimsenin ne dediğini bilmiyorum.. sadece Alevileri özellikle sevdiğimi belirtmek isterim.. Aleviler gibi bir dolu rengi daha var bu ülkenin.. bence Aleviler de dahil bazı renkler olmazsa siyah beyaz bok gibi bir ülke olur..

No alevis = tayyibistan :asd22:

İkinci soyledigin. Bizim soy 400-500 yil onceden bursaya kadi'ya dayaniyor. Gorev icabi akcaabat'a gonderiliyor oyle basliyormus soy.

Türkmensin o zaman tahminimce

çünkü Osmanlı genellikle Bursa tarafına Türkmen boylarını yerleştiriyor

Ayrıca Laz nüfusu Karadeniz'de oldukça az bir nüfus zaten

ama bizim genel eğilimimiz o bölgeden olan herkese bu sıfatı yakıştırmamız

Beyler benim konudan haberim yok.. foruma sabahtan beri girmedim.. belli ki bir konuda bayağı ateşli tartışmışsınız.. :)

Ben kimsenin ne dediğini bilmiyorum.. sadece Alevileri özellikle sevdiğimi belirtmek isterim.. Aleviler gibi bir dolu rengi daha var bu ülkenin.. bence Aleviler de dahil bazı renkler olmazsa siyah beyaz bok gibi bir ülke olur..

No alevis = tayyibistan :asd22:

yok be aslinda o kadar atesli bir sey degil.
fakat bir serdar demirden alevilerin bulunmadigi ulkeyi yakma fikri cikmasina sasirdim

abuk subuk konusma

move on puki

bu forumda bir dokunulmaz varsa oda sensin galiba inş dediğin gibidir

ne alakası var renktaş metehan yekta olduğunu reddediyordu, yekta high level ırkçıyken metehan başlı başına bir hümanist idi. :D
Metehani sevmedim renkdash Dursun sempatizani bir arkadas, Yekta bir başkaydı hardcore yaşardı duygularını keşke çıkıp saka dese.

bizim soyda altin orduya dayaniyormus, batuhandan geliyoz, daha sonra kirim kurulunca osmanlilara geciyoz. soyumuz tatar turku hatta belki mogol kirmasi

timur salagi bizi yikinca bizde osmanlilara destek vermisiz

Metehani sevmedim renkdash Dursun sempatizani bir arkadas, Yekta bir başkaydı hardcore yaşardı duygularını keşke çıkıp saka dese.

1390960388_metehankapak.jpg

reis

yekta çıkıp şaka dese aynı anda birilerine söveceği için o postun ardından 1 sene ceza alırdı renktaş.sınırlarda yaşardı rahmetli, tengri rahmet eylesin kendisine.

yok be aslinda o kadar atesli bir sey degil.
fakat bir serdar demirden alevilerin bulunmadigi ulkeyi yakma fikri cikmasina sasirdim

Ya ben aslında şunu demek istedim.. alevisi, lazı, kürdü çerkezi farketmez.. bunlar olmazsa bir tek tayyibin arapçı sünnileri kalır.. öyle olursa yakalım anlamında yazdım.. bu arada benim de annem babam sünni ama bir gün çıkıp biz sünniyiz demediler.. buna takılmazlar yani.. buna takılıp belirten ve ayrımcılık yapan adamı hiç sevmem.. şekil 1-a: malum kişi.. :) ve evet sadece onların olduğu ülkeyi yakalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt