fotolarda burak yılmaz'ın yüzündeki meymenetsizlik

Ozan Puki

İmparatore
Berlin Panteri
91384.jpg

CLajK4xWcAA2jm4.png

CLafvM-WoAAn0wg.png

CLWg4N3UMAATs72.jpg

Tek Selcuk ile cekse o fotolari yüzünde gülücükler acar :D

kendisinin atmadigi gollere de sevinmeme gibi bir durumu vardir. herkesin dikkatini cekmistir herhalde 3 senedir böyle bu adam

kendisinin atmadigi gollere de sevinmeme gibi bir durumu vardir. herkesin dikkatini cekmistir herhalde 3 senedir böyle bu adam

Kaçırdığı gollerin sayısı artık muazzam derecede çok olduğu için o duruş yüzünde yer etmiş sanırım. :)

Ya futbolcu değil falan diyeni anlıyorum çünkü sadece golcü ve haklısınız. Ama fotodan bahsetmek de bel altı olmuyor mu biraz?

Kimisi fotojenikdir meymenetli çıkar, kimisi de böyle daha ciddi verir pozunu çünkü onun yakıştığını düşünür kendisine.

Ya futbolcu değil falan diyeni anlıyorum çünkü sadece golcü ve haklısınız. Ama fotodan bahsetmek de bel altı olmuyor mu biraz?

Kimisi fotojenikdir meymenetli çıkar, kimisi de böyle daha ciddi verir pozunu çünkü onun yakıştığını düşünür kendisine.

belaltı mı ? :D alpay belaltı biraz ağır olmadımı sonuçta adamın özel hayatına filan sardırmadık bu sadece bir tepsitti..

Lan fenerliler bu kadar yuklenmiyor bizim oyunculara biraz akilli durun

~tap

Bir sıkıntı yok takılmayın böyle şeylere derim.

forumu hamzalar bastı pekala herkes gardını alsın o vakit :D

Bana ne Fenerlilerden,Sabri'ye de sahip çıkalım bu mantıkla.

Ha Burak'ın nasıl durduğu falan tabi ki umrumuzda olmamalı,beni saha içi alakadar eder.
Eeeee burak bu kadar yüklenilecek ne yapmis? Adam her sene 15 golu geciyor 3 senede 2 sampiyonluk yasayan takiminda forveti. Ha begendigimi soylemiyorum, keske daha iyilerini alsak ama adama Umut Bulut muamelesi yapmayin

~tap

Eeeee burak bu kadar yüklenilecek ne yapmis? Adam her sene 15 golu geciyor 3 senede 2 sampiyonluk yasayan takiminda forveti. Ha begendigimi soylemiyorum, keske daha iyilerini alsak ama adama Umut Bulut muamelesi yapmayin

~tap

Umut Bulut da 11 gol atmış,Umut Bulut da kötü futbolcu değil bu mantık.Burak kadar oynasa o da atardı 15 gol.Gs'de zaten forvetlerin çoğu geçiyor 15 golü.Kendi silahınla vuruldun al işte. :D,

Sabri de şampiyon takımın sağ beki,geçin şu safsataları ya.

Son düzenleme:
aynen recepde gelsin bu konu hit olmalı beyler 10.000 görüntülenme 375 yorum istiyorum

Umut Bulut da 11 gol atmış,Umut Bulut da kötü futbolcu değil bu mantık.Kendi silahınla vuruldun al işte. :D
Cocuk musun sen ya? Burakla umuta ayni gözlemi bakiyosun yani. Bu kadar nankör olmayin bende begenerek izlemiyorum ama adam son yillardaki en cok is yapan türk forvet her ne kadar begenmesekte. Umutun o kadar gol atmasi zaten futbol mucizesi

~tap

Cocuk musun sen ya? Burakla umuta ayni gözlemi bakiyosun yani. Bu kadar nankör olmayin bende begenerek izlemiyorum ama adam son yillardaki en cok is yapan türk forvet her ne kadar begenmesekte. Umutun o kadar gol atmasi zaten futbol mucizesi

~tap

Evet aynı gözle bakıyorum hemen hemen,Umut da oynasa o da atar o kadar gol,aksini iddia edebilir misin?

Geri
Üst Alt