Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendisinin atmadigi gollere de sevinmeme gibi bir durumu vardir. herkesin dikkatini cekmistir herhalde 3 senedir böyle bu adam
kendisinin atmadigi gollere de sevinmeme gibi bir durumu vardir. herkesin dikkatini cekmistir herhalde 3 senedir böyle bu adam
Kaçırdığı gollerin sayısı artık muazzam derecede çok olduğu için o duruş yüzünde yer etmiş sanırım.![]()
Ya futbolcu değil falan diyeni anlıyorum çünkü sadece golcü ve haklısınız. Ama fotodan bahsetmek de bel altı olmuyor mu biraz?
Kimisi fotojenikdir meymenetli çıkar, kimisi de böyle daha ciddi verir pozunu çünkü onun yakıştığını düşünür kendisine.
Lan fenerliler bu kadar yuklenmiyor bizim oyunculara biraz akilli durun
~tap
Eeeee burak bu kadar yüklenilecek ne yapmis? Adam her sene 15 golu geciyor 3 senede 2 sampiyonluk yasayan takiminda forveti. Ha begendigimi soylemiyorum, keske daha iyilerini alsak ama adama Umut Bulut muamelesi yapmayinBana ne Fenerlilerden,Sabri'ye de sahip çıkalım bu mantıkla.
Ha Burak'ın nasıl durduğu falan tabi ki umrumuzda olmamalı,beni saha içi alakadar eder.
Eeeee burak bu kadar yüklenilecek ne yapmis? Adam her sene 15 golu geciyor 3 senede 2 sampiyonluk yasayan takiminda forveti. Ha begendigimi soylemiyorum, keske daha iyilerini alsak ama adama Umut Bulut muamelesi yapmayin
~tap
belaltı mı ?alpay belaltı biraz ağır olmadımı sonuçta adamın özel hayatına filan sardırmadık bu sadece bir tepsitti..
Cocuk musun sen ya? Burakla umuta ayni gözlemi bakiyosun yani. Bu kadar nankör olmayin bende begenerek izlemiyorum ama adam son yillardaki en cok is yapan türk forvet her ne kadar begenmesekte. Umutun o kadar gol atmasi zaten futbol mucizesiUmut Bulut da 11 gol atmış,Umut Bulut da kötü futbolcu değil bu mantık.Kendi silahınla vuruldun al işte.![]()
Cocuk musun sen ya? Burakla umuta ayni gözlemi bakiyosun yani. Bu kadar nankör olmayin bende begenerek izlemiyorum ama adam son yillardaki en cok is yapan türk forvet her ne kadar begenmesekte. Umutun o kadar gol atmasi zaten futbol mucizesi
~tap