Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet aynı gözle bakıyorum hemen hemen,Umut da oynasa o da atar o kadar gol,aksini iddia edebilir misin?
Atamaz. Sampiyonlar liginde, milli takimdada Burak gayet golcü bi oyuncu. Umut öyle degil. Bos kale ve karambol harici gol atamaz. Burakin Kupa finalindeki performansini mesela asla yakalayamaz. Sanki elimizde Dzeko varda ben Buraki savunuyorum burda. Daha iyi türk forvet yok ve en iyisi bizde, 3 yildirda baya katkisi oldu adamin yani bu adami yerden yere vurmaya gerektirecek ne var?Evet aynı gözle bakıyorum hemen hemen,Umut da oynasa o da atar o kadar gol,aksini iddia edebilir misin?
yeni yaşını kutlarımBir sıkıntı yok takılmayın böyle şeylere derim.
Atamaz. Sampiyonlar liginde, milli takimdada Burak gayet golcü bi oyuncu. Umut öyle degil. Bos kale ve karambol harici gol atamaz. Burakin Kupa finalindeki performansini mesela asla yakalayamaz. Sanki elimizde Dzeko varda ben Buraki savunuyorum burda. Daha iyi türk forvet yok ve en iyisi bizde, 3 yildirda baya katkisi oldu adamin yani bu adami yerden yere vurmaya gerektirecek ne var?
~tap
Umut ve Buraki ayni seviyede goruyorum dedigin an ustune ciktim zaten knk merak etmeBurak kupa finalindeki performansını genelleştirebilse zaten sıkıntı yok,o maçta da maç içinde katkı sağlamadı ama bulduklarını attı en azından,öyle olsa yeter.Ama olmuyor işte,geldiği ilk sezon yaptı bunu sonrasında yapamadı.
Elimizde ne olduğu veya ne olmadığı önemli değil daha iyisine ihtiyacımız var,Türk olup olmaması da mesele değil.
Mustafa Pektemek hiç beğendiğim bir oyuncu da değil,tartışacaksan olayı şahsileştirmeden adam gibi tartış.Hahahaha,çocuk musun falan yazınca üste çıkmış olmuyorsun.
Her macda o performansa ulassin ve her buldugunu atsin. Oldu canim baska? Ahahahahahha ulan mantiga bak
~tap
Umut ve Buraki ayni seviyede goruyorum dedigin an ustune ciktim zaten knk merak etme
~tap
La beyefendi ben kac defa demedimmi Buraki cok begeniyorum demiyorum diye. Keske daha iyisini alsak bencede yeterli degil cl seviyesi icin. AMAAAA bu adam yerden yere vurulacak, umut bultla ayni seviyeye konacak bi performans gostermedi yillardirAntep ve Konya maçları 0-0 biteydi görürdüm senin mantığını da seni de.Burak'ın ipiyle kuyuya inilmez,bunu idrak etmek için kaç maç daha saç baş yolmak gerekiyor?
La beyefendi ben kac defa demedimmi Buraki cok begeniyorum demiyorum diye. Keske daha iyisini alsak bencede yeterli degil cl seviyesi icin. AMAAAA bu adam yerden yere vurulacak, umut bultla ayni seviyeye konacak bi performans gostermedi yillardir
~tap
Hee bencede yerden yere vur adami nasil olsa her mac 3 gol atip her buldugunu atamiyor boyle forvetmi olurmus yea ehheheheKapa konuyu bir sonuç çıkmayacağı belli bu tartışmadan.
Kanka yillardir halk tarafindan bosuna yilin almancisi secilmiyoz1 Almancıdan beklenmeyecek kalitede bir performans şaşkınım
Hee bencede yerden yere vur adami nasil olsa her mac 3 gol atip her buldugunu atamiyor boyle forvetmi olurmus yea ehhehehe
~tap