fotolarda burak yılmaz'ın yüzündeki meymenetsizlik

Derbilerde yok,takım şampiyonluğa oynar yok,saçma sapan kaçırır durur oyun içinde zaten yok top tutamaz ayağında napayım ben böyle forveti?

3 gol mü atsın diyoruz her maç,onun yarısı kadar yüzde tuttursa yeter.

Ehhehehe ne ya,kimlerle tartışıyoruz.
Tartistigimizi kim söyledi la
Umut ve Buraki ayni seviyede gören biriyle tartisilirmi
Tövbe hasa

~tap

Tartistigimizi kim söyledi la
Umut ve Buraki ayni seviyede gören biriyle tartisilirmi
Tövbe hasa

~tap

Olaya ters açıdan bakarsak habire yea eheehhee her maç 3 gol mü atacak xD falan diyen biriyle de tartışılır mı?Senin argümanını önüne koyuyorum,madem mesele gol atmak Umut atmıyor mu gol?Burak'ın artısı son vuruşları biraz daha iyi Umut'tan,başka ne gibi bir artısı var peki dinliyorum açıkla.

Son düzenleme:
Kendin demedinmi o performansi her maca yaysa ve buldugunu atsa. Ronaldo bile yapamiyo onu :dddd

~tap

Ahahahhahaha yine umutla buraki kiyasliyo allah askina logout yap

~tap

Bide her mesaji 10 kere editliyosun kanka bu kadar kasma ya neyse ii gclr umutsever rdash

~tap

tabii bunlar hep yerli çetenin eseri. sneiderin attığı gollere sevinmiyorlar hatta engellemeye çalışıyolar adamı. yerli çetesi tehdit etmiş sneideri bunlar hep fuhuş.

yersen

Aha bay sözlük de geldi, tam oldu simdi.

"Bkz" yazmadigin icin yorumunu ciddiye alamiyorum pardon Fatih.

Buna sevinme mi diyorsun?Su macin 2. golunde Sneijder pas atmadi diye resmen uzuldu.Bjk macinda Yasin'in golune de sevinmedi.

Ne diyim üzülmüş mü diyim ,Napacaktı kıçınımı parmaklayacak sevinirken ikna olmamız için, hepsi seviniyor işte Sneijderi kucaklamış golden sonra mesela

Ne diyim üzülmüş mü diyim ,Napacaktı kıçınımı parmaklayacak sevinirken ikna olmamız için, hepsi seviniyor işte Sneijderi kucaklamış golden sonra mesela

Selcuk attiginda daha farkli seviniyor.Bir de cok gol kacirdigi macta maci kurtaracak bir gol oldugunda seviniyor(Mesela cok gol kacirdigi Antep macinda Balta'nin golu).Onun disinda sevindigine pek sahit olmadim.

Geri
Üst Alt