fotolarda burak yılmaz'ın yüzündeki meymenetsizlik

Takılmadığınız bir bu kalmıştı. Bravo.

9a8b76c14f9e83e29b9164020ac71887.gif

1JTF_Rt7.jpg

Son düzenleme:
Napsın oğlum adam kelle gibi sırıtsın mı ne istiyonuz :D

kimsenın fotosuna kımse karışamaz

kendisinin atmadigi gollere de sevinmeme gibi bir durumu vardir. herkesin dikkatini cekmistir herhalde 3 senedir böyle bu adam

Italyan tipi forvetlerde genel olarak böyledir. Luca Toni ile ilgili Beckenbauer´in bu konu ile ilgili sözleri vardi. Kazansak bile, o gol atmayinca surati asik olurdu, ama bu klassik Italyan forvetlerinde normal derdi. Italyanlarin neden devamli Burak icin teklif yaptigi da belli oldu.

Gecen sezon NO BURAK, NO Sampiyonluk... Burak Yilmaz Hamzaoglu´nun ilk geldigi mactan, sakatlanana kadar Galatasaray´a geldiginden beri en iyi performansini cikartti. Insanlar cok cabuk unuttu bunu. O aralarda 9 macta 9 gol atti ve 3 assist yapti, ve Galatasaray 9 macin, 8 tanesini kazandi. Ama önemli olan istatistikleri disinda, harbiden de oyun icinde en iyi performansini göstermesiydi. Oyunun icindeydi, ofsayta düsmedi, hücum faulu yapmadi, ve topu alip verebildi.

Galatasaray özellik ile Hamza geldiginden sonra belki son 15 yilin en yüksek PPP ortalamasini yakalamistir, buna ragmen zar zor sampiyon olabildik. Rakiplerin capsizligindan, kolay bir sampiyonluk yasadik diyenlerik, anliyamiyorum o yüzden.

Iki oyuncuya bagliyarak, Galatasaray´in sampiyonlugu basitlestiriyor. O dönem Burak en kilit adamdi takimda, o verimi alamasan, 2-3 mac orada puan kayibi yasayip, sampiyonluk sansin 0´a inmisti.

Bu adama okadar bos yere düsmanlik yapildi ki, burada o milletin Levandowski´ler ile kiyasladigi ilk sezonda yerden yere vurdugum Burak´in, artik avukati olmaya basladim... BenzeriSelcuk icinde gecerli.

Son düzenleme:
Ya olm ne var fotolarda düz düz bakıyor işte adamın mimiksiz ifadesi o şekilde işte napsın.

Beyler şu forumda artık insanların fiziksel özellikleriyle filan dalga geçmeyi, üstüne yorum yapmayı bırakın. Yani çok ayıp birşey. Burak'ın futbolculukla uzaktan yakından alakası yok bence de ama adamın yüzünden bizene. İyi ki Ribery kaçmış diyorum bazen.

Sadece Burak da değil, bir çok kişi için bunu yapıyor malesef forum üyeleri. Ozan sen de alınma ama sanki üyelerin hepsi manken.

d2kJrn.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ben hala nasıl 5 sayfa tartışılmış onu çözemedim :D

Burak'ın hocası olsam her antreman sonu en az 1 saat ofsayt nedir ne değildir dersi verirdim; artık durumdan kusuncaya kadar anlayana kadar da peşini bırakmam. Sonunda anlarsa hem daha fazla etkili atak yaparız hem de ikinci şans ataklarımız kesilmemiş olur. İkinci ders Burak oğlum her aldığın topla kaleye gidilmez bak sahaya kaç metre biraz sağına soluna bak rakibin gardını düşürecek yere pas at sonra git pozisyonunu al daha kolay gol atarsın olurdu. Çünkü her böyle takıldığında rakip bize dalga dalga geri geliyor. Üçüncü ders tamam evladım topu kaybettin herkes kaybeder ;yahu şu topu kaybettikten sonra sağa sola jest ve mimiklerde bulunacağına bir koş adamı rahatsız et ki kolay kolay bizim kalemize yüklenemesinler. Dördüncü ders oğlum bak vücut olarak öküz gibi adamsın ; şöyle her dokunulunca düşme biri sana kafa göz girinceye kadar ayakta kal ; her düştüğün pozisyonda buna zemine takılıp düşmelerin de dahil takım ne oldu ne bitti diye sana bakmaktan pozisyon bitiyor. Ve daha niceleri var ama yazsam roman olur.

Evet Burak kardeşimiz gol atıyor belki 15 gol belki 20 gol belki 25 gol. Burada önemli olan takımın ne kadar gol atamamasına sebep olduğu ; ne kadar gol yemesinden sorumlu olduğu ,takımın enerjisini nasıl aldığı ve bununla ilgili konular. Yoksa takımın zaten güçlü bir takımsa forvetin bir şekilde beslene beslene bunun bir tanesini atar iki tanesini atar. Yani yok 9 maçta 9 gol atmış yok şöyle olmuş bu forvetin başarısını göstermez.

Misal Hakan Şükür, ne goller kaçırıyor diye saç baş yolardı bazen taraftar ama katkısına şapka çıkarırdı. Çünkü her yaptığı pres her yardımlaşması takımı oyuna sokar ve çok daha fazla gol atılmasına sebep olurdu. Maçları izleyen de Hakan ne kaçırdı yahu derdi ama olsun çok iyi oynadı ; takım 4 attı 5 attı.

Burada bize lazım olan özelliklerin çoğu Burak'ta yok ve bu eksilerini en aza indirgemek için hiç bir çaba sarf etmiyor. Bizde ben starım aga kompleksi vardır ; birisi sana star derse orada iş biter ;gelişme çabası sıfır olur. Yabancı profesyonel düşünen futbolcu ise 35 yaşına bile gelse benim neyim eksik hala daha ne katabilirim diye üzerine çalışır.

Fotoğraflarla ilgili yorum yapacak olursam bazılarının içi güler bazıları ise dışa vurur. İçinden gülen mi daha samimi daha pozitif bir insan yoksa dışından gülen mi bunu kimse bilemez. Dışından gülen de içinden sövüyor olabilir çünkü.

İçindeki bencilliğin,kıskançlığın, kibirin yüzüne vurmuş hali.
Bana gayet normal geliyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne diyim üzülmüş mü diyim ,Napacaktı kıçınımı parmaklayacak sevinirken ikna olmamız için, hepsi seviniyor işte Sneijderi kucaklamış golden sonra mesela
Bu videoda yer almamış ama gol anında sevinmiyor genelde Umut, Selçuk veya kendisi atmadığı müddetçe. Gol anında yüzünde bi donukluk oluyor, 5-10 saniye sonra gol sevinçlerine katılıyor her daim (yabancılar atınca).

Geri
Üst Alt