Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
hala aynı düşüncedeyim yaw. Kötü hoca falan değil
Aslinda iyi veya kotu dememissin guncel demissin sadece ..ama bugun dikkatimi cekti senin yorumlar genel olarak yuvarlak hic gote gelmeyecek sekilde yaziyorsun :d
hala aynı düşüncedeyim yaw. Kötü hoca falan değil
Aslinda iyi veya kotu dememissin guncel demissin sadece ..ama bugun dikkatimi cekti senin yorumlar genel olarak yuvarlak hic gote gelmeyecek sekilde yaziyorsun ..
Sampiyonluk güncellemesi alması gerekiyorAçık açık söylüyorum yaw,
Güncel hoca ve kötü hoca da değil.
menajer kitlemesi olarak gezdirilmiyor, potansiyelini görüp şans veriyorlar hepsi bu
Açık açık söylüyorum yaw,
Güncel hoca ve kötü hoca da değil.
menajer kitlemesi olarak gezdirilmiyor, potansiyelini görüp şans veriyorlar hepsi bu
@Melih Sönmez Reis senin kadar toptan anlamıyoruz GSC olarak kusura bakma.De Zerbi de hoca değil, bu da. Semih K. Hollanda'ya gitse 20'den aşağı atmaz muhtemelen. Öyle dandik bir ligde şampiyon olmuş. Uğur İz'in dediği gibi TR'deyken bütün büyük maçlarda 4-5 yiyen bir şahıstı. PSV sezon başında tabanca gibi takımdı bu arada. Daha önce belirtmiştim. Nasıl bir düşüş yaşamışsalar bu herife şampiyonluk vermişler.
yalı bebesi getirir bunu ondan beklenen bi hamle olurTam fb ye yakışan bir loserlik aslında. Şunu fb ile yaşasa şuan Kadıköyde idam ediliyordu canlı yayında
Hahahaha
Ne alaka yav nasıl bi bakış açısı bu aga hahahahahaBunun topla çıkış sevdasından Fb her sene başı bunları yenip şampiyon ilan ediliyordu iyi olmuş.